Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    12. Ožujak 2020. 11:40

Jutro curke! Ja sam isto slabo spavala kukovi me ubijaju...sinoc je i Moja bila mirnija pa sam se spojila na uzv poslije ponoci no pajkila je 🥰jutros me probudila.
    Karla89 bebe se jako smire predporod a s obzirom na tvoje stanje trebala bi u ova dva dana roditi.
    Ja sam isto osobne curama odmah pravila jer mi cesto putujemo u Bosnu imam dole sestru i malenoj cu odmah napraviti,to mi je lakse nego putovnicu stavis u novcanik i bok.
    Ne znam tko je pitao sta mislimo kad ce joj krenuti porod no to je sve invidualno tj ako si prvorotka,kakva je trudnoca bila,i sve ostalo.netko rodi ranije netko prenese,ja u ove dvije trudnoce nisam docekala 38 tjedan a sad cemo vidjet u trecoj.nitko ne zna kad ce roditi i na koji dan mada bi mi sve prije 🤗

skoljka
    12. Ožujak 2020. 11:41

Evo bila patronazna, maleni presao porodjajnu tezinu, sad je na 2710 💪🏻, ja sam joj rekla da sam samo jedan dan radila da sam ga budila svaka 2 sata i da je cijeli dan bljucao i spavanje mu poremetila, i da sam ja oduatala od toga i nastavila po nasem ritmu koji smo uspostavili, na kraju se slozila da je ipak ovak bolje i evo dobio je lijepo 50gr za 2 dana. I vidi sr da se izduzio, sad mu je taj skok u razvoju, pa je malo i nervozniji kad je budan, samo bi sr mazio sa cikom. 

skoljka
    12. Ožujak 2020. 11:45

meddleO407

Jutro cure, ima li što novo? Jel krenulo kod Karle i Tine? Ajmo cure, dosta je bilo čekanja😁
    Mene danas boli više nego jučer, ishlapili lijekovi valjda pa zato. Ali dali su mi opet, dok ležim je dobro doduše, nego to dizanje i kretanje me ubija..ah dan po dan.
    Beba je dobro, našopali su je sad dohranom da mogu provjerit sluh, a i da ne padne na težini, od jučer do danas je izgubila 10 grama, rekla je doktorica da je to ok. Uglavnom trudim se stavljati ju da cica što više, nekad bolje vuče, nekad slabije, uspavana je ali kažu da je to normalno…meni još nije nadošlo ono pravo mlijeko ali ovog nečeg vodenastog ima koliko hoćeš, nemam pojma jel to još kolostrum ili je to prvo mlijeko, uglavnom ima ga. Izdajalicu mi nisu dali da koristim jer mi cice nisu prepunjene tak da zasad stoji.. ja se trudim pojesti sve što mi daju i pijem puuno tekućine i držite fige da nam dodje mljekeco što prije!!

Obavezno trazi za bolove, nemoj trpiti bol da se upala ne bi razvila, ako neces brufene onda bar po dva paracetamola svako 5 sati. Kolostrum je zut, onda ti je pocelo lagano dolaziti mlijekeeco, malena je ipak navukla, i popapala kolostrum. Neznam kako te tam savjetuju, neznam u kojoj si bolnici, ali doji na zahtjev pa ce te steci i neki ritam kroz dane. 🤗😘 Bas mi je drago da je sve dobro☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    12. Ožujak 2020. 11:55

skoljka

Ancy_23

Bokic curke!
    Ja sam inace u grupi ljetnih bebica iako mi je termin kasno proljece hehe. Citam vas cesto.
    Imam pitanje za skoljkicu, vezano za patronaznu sestru. Planiram isto na Sv.Duhu roditi, da li bolnica obavjestava patronaznu da si rodila ili si sama morala zvati i zatraziti da ti dode?
    Svima zelim da izdrzite jos malo i da porod prode najbezbolnije moguce!

Ako si iz zagreba odnosno pripadas Gradu Zagrebu obavjestava, ako si Zagrebacka zupanija ne obavjestava, sama moras, ja sam iz Jaske pa sam morala sama, na tecaju sam uzela br od patronazne tak da sam joj se javila kad sam se porodila. Opcinskom uredu salju podatke po odpustu.
    I tebi sretno, i da sve bude u redu do kraja trudnoce i poslije naravno 🤞🏻👍🏻😊

Hvala ti puno na odgovoru! 😉😊

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 12:18

Evo ja se javljam,a po njenom bit ce super ako izdrzim 2tj.tako da moram na dogovor za carski,i ostavila mi je datum pregleda 27.3 ako ne krene sta prije

My baby
    12. Ožujak 2020. 12:33

Sanja89 a sta ti je rekla? Otvorena si ili sto?

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 12:38

My baby

Sanja89 a sta ti je rekla? Otvorena si ili sto?

Da pocela sam se i otvarat a to vec nije dobro jer me cijelu trudnocu strase da do otvaranja nesmje doc...ma joooj sad sam sva napeta

My baby
    12. Ožujak 2020. 12:40

Sanja89 a koliko si otvorena?

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 13:05

Sanja u kojem si tjednu?

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 13:11

Moze li neka od vas slucajno ovo procitati?

https://ibb.co/DDYr4Lq
    .
    .
    Moj ginekolog je mutav,tek sad vidim u trudnickoj da mi cerviks pise 1/2 a do sad mi to nije pisalo... 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.