Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    12. Ožujak 2020. 18:28

Jahanara

Maja 3

My baby

Maja3 vidis ti si prvo rodila brzo kod svakog je razlicito znam da je nekim zenama tesko pred kraj al vjerujte da to pomaze u porodu,npr ja zivim sad na petom katu bez lifta mislim da cu se pred kraj nahodat po tim stepenicama bar dok pse setam 🙄

To za drugo pricam..a nije ni prvi porod bio nesro dug..po noci krenuli trudovi..oko 9 bila u predradjaoni..u 2 popodne rodila..mala se nije htjela spustit nikako.

E tako je meni bilo, bila sam 4 prsta otvorena kad su me pristekali na drip, za sat i pol otvorena skroz a ona se nikako spustiti.

Ja izbjegla drip na oba poroda! Rodila skroz prirodno bez iceg..i dripa i epiduralne..jedino sto sam dobila malo glukoze..
    Nadam se da cu i sad tako proci.

Majuska
    12. Ožujak 2020. 18:30

Cure pitanjce , jel bi se vi javljale dr .ili na hitnu da povrcate cijeli dan ? Bojim se da bebi ne naskodim a opet neznam ni di da se javim u rodiliste ili?

Jahanara
    12. Ožujak 2020. 18:35

My baby meni se isto svidja 5.5. Samo da ne predjem termin.
    .
    Super Majo! Meni Stiglicka savjetovala drip jer ce me kao moji trudovi izmoriti itd, ja pristala jer pojma nisam imala od nicega.  I jos su mi nesto dali al ne znam sta. Sad recimo ne bi pristala na drip. 

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 18:36

Majuska

Cure pitanjce , jel bi se vi javljale dr .ili na hitnu da povrcate cijeli dan ? Bojim se da bebi ne naskodim a opet neznam ni di da se javim u rodiliste ili?

Mozda najprije nazvat hitnu da vidis kakvo je stanje dal bi te primili,svakako se javit samo bas za hitnu nisam sigurna kolko je pametno ic

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 18:39

Sanja89

Majuska

Mozda najprije nazvat hitnu da vidis kakvo je stanje dal bi te primili,svakako se javit samo bas za hitnu nisam sigurna kolko je pametno ic

I ovo ti ne govorim zbog korone vec opcenito zbog gripa prehlada i gluposti jer je takav period pa da ne navuces na sebe jos nesto popratno

Majuska
    12. Ožujak 2020. 18:39

Sanja89

Majuska

A uzas ne zelim uopce ic zbog ovog virisa a opet ,bol pod rebrom na desnoj strani i povracanje cijeli dan mi ne sluti na dobro 😐

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 18:41

Majuska

Sanja89

Majuska

A uzas ne zelim uopce ic zbog ovog virisa a opet ,bol pod rebrom na desnoj strani i povracanje cijeli dan mi ne sluti na dobro 😐

Ajde najprije nazovi svakako se nije za igrat,oni ce te znat usmjerit dalje

Jahanara
    12. Ožujak 2020. 18:42

Majuska na tvom mjestu bi nazvala doktoricu ili hitnu pa vidjela sta ce ti reci. 

My baby
    12. Ožujak 2020. 18:45

Ja sam za sve zvala dr opce prakse pa pitati..
    Onda Jahanara 5.5. Je nas datum 😀

12. Ožujak 2020. 18:58

Joj cure, super vam zvuce price s poroda :D ja se nadam da cu moc bit doma do zadnjeg, a sta onda s klistirom?:D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.