Maja3 vidis ti si prvo rodila brzo kod svakog je razlicito znam da je nekim zenama tesko pred kraj al vjerujte da to pomaze u porodu,npr ja zivim sad na petom katu bez lifta mislim da cu se pred kraj nahodat po tim stepenicama bar dok pse setam 🙄
To za drugo pricam..a nije ni prvi porod bio nesro dug..po noci krenuli trudovi..oko 9 bila u predradjaoni..u 2 popodne rodila..mala se nije htjela spustit nikako.
E tako je meni bilo, bila sam 4 prsta otvorena kad su me pristekali na drip, za sat i pol otvorena skroz a ona se nikako spustiti.
Ja izbjegla drip na oba poroda! Rodila skroz prirodno bez iceg..i dripa i epiduralne..jedino sto sam dobila malo glukoze..
Nadam se da cu i sad tako proci.
Cure pitanjce , jel bi se vi javljale dr .ili na hitnu da povrcate cijeli dan ? Bojim se da bebi ne naskodim a opet neznam ni di da se javim u rodiliste ili?
My baby meni se isto svidja 5.5. Samo da ne predjem termin.
.
Super Majo! Meni Stiglicka savjetovala drip jer ce me kao moji trudovi izmoriti itd, ja pristala jer pojma nisam imala od nicega. I jos su mi nesto dali al ne znam sta. Sad recimo ne bi pristala na drip.
Cure pitanjce , jel bi se vi javljale dr .ili na hitnu da povrcate cijeli dan ? Bojim se da bebi ne naskodim a opet neznam ni di da se javim u rodiliste ili?
Mozda najprije nazvat hitnu da vidis kakvo je stanje dal bi te primili,svakako se javit samo bas za hitnu nisam sigurna kolko je pametno ic
Mozda najprije nazvat hitnu da vidis kakvo je stanje dal bi te primili,svakako se javit samo bas za hitnu nisam sigurna kolko je pametno ic
I ovo ti ne govorim zbog korone vec opcenito zbog gripa prehlada i gluposti jer je takav period pa da ne navuces na sebe jos nesto popratno
A uzas ne zelim uopce ic zbog ovog virisa a opet ,bol pod rebrom na desnoj strani i povracanje cijeli dan mi ne sluti na dobro 😐
A uzas ne zelim uopce ic zbog ovog virisa a opet ,bol pod rebrom na desnoj strani i povracanje cijeli dan mi ne sluti na dobro 😐
Ajde najprije nazovi svakako se nije za igrat,oni ce te znat usmjerit dalje
Majuska na tvom mjestu bi nazvala doktoricu ili hitnu pa vidjela sta ce ti reci.
Ja sam za sve zvala dr opce prakse pa pitati..
Onda Jahanara 5.5. Je nas datum 😀
Joj cure, super vam zvuce price s poroda :D ja se nadam da cu moc bit doma do zadnjeg, a sta onda s klistirom?:D
Sortiraj odgovore
Najstariji