Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    12. Ožujak 2020. 13:23

Pupi30 pa nisi bas dobro uslikala ne vidi se sta je dalje napisao ne znam koja ti je trudnoca po redu i jel ti mjerio cerviks?

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 13:35

My baby Evo nova slika 
    .
    https://ibb.co/GQ9mSc9
    .
    Cerviks je bio 3.15 a kod privatnika dva dana prije 3.55.
    .
    Tjedne gore desno zanemari jer je to po korekciji na zadnjem uzv sto nije tocno. Taj dan sam zapravo bila 32 + 3

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 13:36

Zaboravila sam napisati...prva trudnoca

My baby
    12. Ožujak 2020. 13:47

Pa to je oknalaz clanak prsta je duljina zapravo a u tvojim tjednima je to ok cervikometrija.

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 13:48

My baby

Sanja89 a koliko si otvorena?

2cm

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 13:49

Pupi30

Sanja u kojem si tjednu?

34tj

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 13:54

My baby samo sto mi je dr naredio strogo mirovanje...ni setnja ni sjediti...samo lezati uz obrazlozenje da mi je uterus toniziran i da se cerviks skratio i to je to...ni rijeci vise 🤷‍♀️

• Minnie255
    12. Ožujak 2020. 13:57

Evo i mene danas malo kontrakcije samo da jos mi ovaj koji dan prodje 3,4 dana da uhvatim 37 tjedan pa kad god bude...iako prvu trudnocu nisam bas nikakve ove tegobe imala pa sam brzo prepoznala trudove sad stvarno cu se morat potrudit jer me bole i ledja stalno i trbuh i sve po redu😂😂😂😂😂
    A ova corona i sve mi dodatno pritisak stvara nadam se da ce po bolnicama to bit kako tako ok rijeseno jer me stravine love

Vaki
    12. Ožujak 2020. 14:05

Pupi - kako ružno piše... Uopće ne mogu dešifrirati njegov rukopis. Meni se čini da se boji da se ne kreneš otvarat jer sam ja u 37.tt pa nisam jače od tebe prohodna, a druga mi je trudnoća...
    MeddLeo407 - doći će i ono gušće mlijeko, samo ti njega stavljaj na prsa. 💓
    Tko je pitao za pritisak na želudac? Evo me, tu sam... Doktori ne brinu zbog toga pa se onda nemoj ni ti uzrujavati... Samo polako... 
    Sretno na današnjim pregledima. 
    Sanja, Karla, Tina - baš me zanima koja je sad na redu... Iako bih voljela da Sanja stisne još malo pa da bebica još poraste. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    12. Ožujak 2020. 14:15

Frendica mi je rekla da joj je frendica u radaoni u Petrovoj i da su sve zabranili.Nama sutra naglo djele tablete uskoli a nisu trebali jos..mislim da se i sprema zatvaranje skola.sestra mi zivi u bosni kod njih se ne ide 15 dana i ja mislim dase krije tocan broj zarazenih da ne bii Zg uskoro u karantenu.
    Pupi30 miruj strogo i mozes dogurat do 37 ja sam u prvoj trudnoci bila otvorena pa sam doguraa do 38 i onda se nisam otvarala na porodu 😂.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.