Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    12. Ožujak 2020. 09:20

Curke kako steee?
    Mi smo danas pune 34 sedmice
    Uh blizi se sve☺️
    S kilama smo na plus 6,5.Smatram da je to oke nadam se da necu puno dobit u 9mj haha kazu tad se najvise deblja😂
    Sta mislite kad ce krenut?haha ja sve imam osjecaj da necu tacno na termin
    Sve imam osjecaj 37-38 sedmica ne znam zasto al eto ahah

MickeyMouse
    12. Ožujak 2020. 09:22

Jutro cure! 
    Ja opet drugi dan na poslu, imam još nešto za odraditi. Pripremam kolegu da će biti babica ak nastavim ovako dolaziti 😂
    Mumtobe nemoj se tak osjećati, ako ti je pomoglo sigurno je bolje nego da se patiš. Meni je pomagao i termofor sa vrućom vodom. 
    Maja bome dobro Sagi kaže, dvije bebe u jednoj 😄😄
    Jahanara ovo sto aktiviras online ne moras posebno.naglasiti, to ti ide automatski - tako je meni objasnila
    Sanja, Tina javite kako je prošla noć...
    Meni je za magnezij rekao da pijem do 37 tjedna kad mi je idući pregled.
    Kava - bez kave me boli glava ali pijem jednu dnevno, inače sam dvije al ne mogu je ostaviti

• Minnie255
    12. Ožujak 2020. 09:22

Jahanara mozes sve zajedno ja samo tako isto nedavno 10 za bebe 10 iz knjizice i 5 sa neta😍

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 09:28

mumtobe

Cure ja ovu noc uopce nisam spavala, zbog zuba, jedan mi se upalio da nisam nista mogla do 3 ujutro. A doktorica je rekla da smijem piti tabl paracetamol i popila sam 2 odjednom jer su mi rekli ako bude jaka bol da mogu i 2, i sad osjecam griznju savjesti kaj san to uopce popila iako mi je pomoglo.

I ja sam pila po 2 lekadola od 500 zajedno. Nemoj se uzrujavst. Bitno da te prestalo boljeti.

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 09:29

Evo ja pojela dorucsk..i picim na pregled..da vidimo kolko ima ta moja beba!😂

Boa35
    12. Ožujak 2020. 09:32

skoljka

Sagi vezano za papirologiju sto smo danas rjesavali. Otisli smo na opcinu, trebaju osobne i 3x20 biljezi, ostalo oni isprintaju, tam ispunis par papira, oni salju na hzzo, policiju. Poslali nas u gradaki ured, za naknadu od grada i zupanije, tam ispunili neki papir za grad, zenska sve isprintala za zupaniju i rekla da posaljemo postom i trebalo jos iz policije uvjetenja o prebivalistu za bebu i mene. Sve smo rijesili za oko 45 min. Za osobnu sve isto kao i za nas odrasle, uplatnica, slika, potpisali se oba roditelja i to je to.

Zašto ste odmah i osobnu radili bebi? Na koliko se ona izdaje tako malim bebama? 
    Mumtobe ma bitno da ti je bol prestala..koliko smo neke lijekova uzele da bi uopće ostale trudne, dva lupoceta se uopće ne mogu uspoređivati s tim! 
    Jahanara mislim da možeš sve iskoristiti.. jer ja sam isto kupone za određene proizvode iskoristila i još na cijelu kupnju.. sad jedino možda da si ovih 10% čuvaš za drugu kupnju, sigurno će ti trebat još..al ako želiš sve odmah, mislim da možeš bez problema! 
    .
    Školjka koliko je tebi tog iscurilo kad ti je vodenjak puknuo? Ja ujutro ustala i samo je nešto izletjelo iz mene, al nekako voda+smeđi isjedak, jer još uvijek smeđarim od onog pregleda..i sad ne znam što je to 🤷 
    Promočilo mi je i dnevni i gaće i pidžamu, al nije opet tog bilo puno za neku paniku.. sad mi nastavlja curiti taj neki sluzavi iscjedak.. 
    Joooj, kod mene svaki dan nešto a nikako da se nešto pokrene 🙈

Jahanara
    12. Ožujak 2020. 09:42

Hvala cure na odg. Vidjet cu jos koliki ce mi biti rn, pa mozda ovih 10 iz knjizice ostavim za drugi put. Planiram ovih dana malo vecu kupovinu obavit, moram i za sebe za bolnicu i za bebu sve😅
    .
    Majo sretno na pregledu!

skoljka
    12. Ožujak 2020. 09:48

Jahanara

Cure pitanje vezano za bodove i DM. Znaci aktivirala sam bodove online, izmedju ostalog 10×vise bodova za bebe i 5×na cijelu kupovinu. I imam kupon iz knjizice na 10× vise bodova na ukupnu kupovinu. Moze li se to sve zajedno koristiti u jednoj kupovini? I moram li nesto naglasiti na blagajni za ove online kupone?

Sve moguce pogodnosti koje imas mozes iskoristiti u jednoj kupovini 😉👍🏻

skoljka
    12. Ožujak 2020. 09:50

Maja 3

Jutro cure!
    Jahanara..ja isto cijelu noc ne spavam.
    Tina-ima sto novo?
    Cestitam svima na urednim pregledima jucer,ja danas u 10 idem.
    Buse su vam prekrasne!
    Ja sanjala nocas da sam rodila decka! Od 6100 i 61 dugackog.
    OMG!😳😟😵😦
    Muz se smije..a meni i nije bas smjesan san.

🙈😂😂😂 Bit ce da si citala jucer onaj clanak o bebi rodjenoj od 6,1kg 

12. Ožujak 2020. 10:04

Jahanara mozes sve odjednom i najbolje ti je ako planiras vecu kupovinu jer ces ionako opet u novoj knjizici kad rodis dobiti opet tih 10×. Mene na blagajni pitaju zelim li iskoristiti aktivirane online kupone pa ako te nepitaju reci ti njima za svaki slucaj 😁
    Mumtobe bolje da si popila nego trpiti bolove tako su i meni rekli
    Karla mogla bi ti ubrzo se druziti sa bebicom i jesi ti ono spominjala da muz ne zeli 13, meni je to cak fora i jos bi bio 13.3. 😊 
    Sretno cure koje imate preglede i bravo za dobre preglede 👏
    Ja bila na ctgu, nista jos 😁
    I mene zanima gdje su Tina i Sanja jel sto krenulo.
    Meddleo kakvo je danas stanje jel nadoslo mlijeko i je li izdajalica pomogla. Da li bol od reza popusta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.