Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    11. Ožujak 2020. 17:22

A kava, ja sam inače baš ovisnik bila, ono po 5, 6 na dan bi popila ☕
    Bilo mi je mučno od kave u početku, to mi je u biti bio prvi znak trudnoće, još prije testa 😊
    I tako sam prestala pit kavu bez da mi je falila. Poslije nisam htjela krenuti, a kao i neću zbog bebača. Popijem kapućino kad mi se pije neš kaveno 😁

Daisy30
    11. Ožujak 2020. 17:31

lola777

Cure, oprostite sta ulecem, ali vi ste ove moje tj.vec prosle.U 30. tom tjednu sam.Beba je jucer bila turbo aktivna, ali doslovno 5 min ne bi stajala.Lupala, migoljila, trzala se i prepala sam se jeli to normalno ili zabrinjavajuce? Jeli se vama to desavalo?

I mene uhvatila lagano panika kad je jedan dan bio isto tako neuobicajeno aktivan: cijelo poslijepodne i navecer, svaki put bih ga osjetila po noci kad sam na wc isla, a tulum se nastavio i prijepodne na poslu mislim cak isto u tvojem tjednu  no bez brige, cure su mi tu rekle da je to normalno. I zaista, on se kasnije primirio i vec iduci dan vratio u svoj tipicni ritam lupkanja i gurkanja 

My baby
    11. Ožujak 2020. 17:36

Sagi hvala 🥰🥰.
    A mi smo sve iste kad se lupaju previse zabrinute smo kao i premalo 🤗🤗.

11. Ožujak 2020. 19:06

Cure bas su vam svima divne buse 😍
    Mislim da je svima vec normalno da trzamo na sve i svasta pa ipak je to sve drugacije 😁
    A inace nepijem kavu ali da nes, isto mi prva 3 mj nije pasalo pa cak ni dalje nisam pomisljala na njega, ali zdnjih mjesec dva opet pijem jedan popodnevni i bas mi dobro dođe kad su ove neprospavane noci 🙈

11. Ožujak 2020. 19:09

Predivne busice!
    Evo i nas s pregleda pa kratki rezime:
    Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁

Hany92
    11. Ožujak 2020. 19:35

malina08

Predivne busice!
    Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁

Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,isto smo tjedana a ja na +18🤭

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    11. Ožujak 2020. 19:36

Aaaaaee2eeeeeew2

malina08

Predivne busice!

Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,ja sam 2 tj vise ali na +18🤭

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Fever
    11. Ožujak 2020. 19:43

Meni je dr radila briseve sad na zadnjem pregledu s 30tt na ureaplasmu i ostale bestije...i vadila krv da provjerimo zeljezo.
    Sad cemo vidjeti 17.3 na pregledu kakvi su nalazi s obzirom da je rekla zvati ako nesto bude, a nisu zvali.
    S obzirom da cu biti 32+5 na iducem pregledu cu traziti da me salje na pregled u bolnicu jer s obzirom da je bebina glava vec u zdjelici, zelim obaviti pregled kod anesteziologa za epiduralnu da ne bi nesto ranije krenulo.

It’s a baby boy💙

BaeBee85
    11. Ožujak 2020. 19:45

Curke, sad smo u 32.tjednu i sutra imam pregled! Da li zna koja od vas sto sve od pregleda trebam proci do termina tj. 37.tjedna kad ulazimo u "termin"? Malena je dugacka, ali ne preteska za sad, a ni ja nisam dobila previse, svega 8kg do sad. Na pocetku sam imala i ureaplazmu i streptokok, ureaplazma je rijesena oko 23.tjedna, pa je i otvaranje unutarnjeg usca zaustavljeno na vrijeme (zbog tog sam bila na mirovanju). I da li koja od vas moze napisati sto sve treba za torbe u Petrovoj? Znam da za malenu treba samo onako cijeli komplet kad ide kuci iz bolnice (pelena, jaje, odjeca..), ali ne znam sto treba za nas mame. I koja od vas ide u Petrovu? Jeste zadovoljne ovim pregledima na kraju? Na sto da pripazim? Pitam ako je koja prosla, pa ima iskustva, sigurno ima i lose i dobre utiske.. 💕
    Cestitke bebama koje su dosle, mamama koje su sve izdrzale i vama koje uredno napredujete dan za danom do veselog trenutka!! 😊 

bejb2
    11. Ožujak 2020. 19:49

Curkene stignem vam bas pisati, ali vas obavezno procitam :) meni sutra zadnji dan na posluu, pa pocinje GO. Napokon! 
    Btw. divne bushe💕
    Mene ginekolog na zadnjem prgledu poslao ponovno vaditi krv i raditi cem mi bris sljedeci tjedan na pregledu 18.3.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.