Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    11. Ožujak 2020. 21:36

Curke nadam se da ima jos budnih - zadnja 2 sata me ledja bole ludjacki. Nikad me ovako nisu bolila. Donji dio ledja konstantno... ne smanjuje se bol. Ne siri se u trbuh ali je trbuh napet. Trebam li na hitnu ili da pricekam do jutra? Nemam pojma sto da radim🤷‍♀️

11. Ožujak 2020. 21:47

Ja imam 2 pakete jedinice i dva dvojke, ocekujem manju bebicu pa mislim da cu bez problema potrositi ta dva paketa.

Tina mislim da nema potrebe jos da ides, ali neka rece netko iskusniji, osjetis li neke trudove i pravilne razmake.
    Skoljka kakve su se tebi pelene pokazale jesi ono vise vrsta uzela za isprobavanje i koliko ih brzo trosis

• Sancy3
    11. Ožujak 2020. 21:48

Tina1803

Curke nadam se da ima jos budnih - zadnja 2 sata me ledja bole ludjacki. Nikad me ovako nisu bolila. Donji dio ledja konstantno… ne smanjuje se bol. Ne siri se u trbuh ali je trbuh napet. Trebam li na hitnu ili da pricekam do jutra? Nemam pojma sto da radim🤷‍♀️

Isti problem imamo,ja cu probat lec pa vidit kako bude

Boa35
    11. Ožujak 2020. 21:55

Što se pelena tiče meni svi rekli da prvih mjesec dana nose jedinicu.. ja uzela 1kom lupilu, 1kom babylove i 1kom ppc veliko pakovanje.. a dvojku imam 1kom babylove i 2kom ppc isto veliko pakovanje..ako mi ostane proslijedit ću frendici.. 
    Sanja i Tina kad promijenite položaj i dalje vas leđa bole? 
    Mene uuužasno krenu boliti ako ležim na leđima, čim se prebacim na bok bol popusti.. mene lagani menstrualni i dalje zezaju.. 

My baby
    11. Ožujak 2020. 21:57

Cure imate trudbove tj Sanja i Tina 
    Tina1803 nemoj ici prerano imate trudomjer pa mjerite,ne znam koliko ste udaljene od bolnice no ja sam isla na pet min u bolnicu.

• MiniMa
    11. Ožujak 2020. 22:08

BaeBee85

Curke, sad smo u 32.tjednu i sutra imam pregled! Da li zna koja od vas sto sve od pregleda trebam proci do termina tj. 37.tjedna kad ulazimo u "termin"? Malena je dugacka, ali ne preteska za sad, a ni ja nisam dobila previse, svega 8kg do sad. Na pocetku sam imala i ureaplazmu i streptokok, ureaplazma je rijesena oko 23.tjedna, pa je i otvaranje unutarnjeg usca zaustavljeno na vrijeme (zbog tog sam bila na mirovanju). I da li koja od vas moze napisati sto sve treba za torbe u Petrovoj? Znam da za malenu treba samo onako cijeli komplet kad ide kuci iz bolnice (pelena, jaje, odjeca..), ali ne znam sto treba za nas mame. I koja od vas ide u Petrovu? Jeste zadovoljne ovim pregledima na kraju? Na sto da pripazim? Pitam ako je koja prosla, pa ima iskustva, sigurno ima i lose i dobre utiske.. 💕
    Cestitke bebama koje su dosle, mamama koje su sve izdrzale i vama koje uredno napredujete dan za danom do veselog trenutka!! 😊

U Pwtrovoj ti za bebu ne treba nista do samog izlaska, a tada ovo sto si navela... Ne znam ti tocno sto sve treba za nas, al msm da se to ne razlikuje.. Znaci spavacice, rucnici, stvari za osobnu higijenu, papuce/japanke, mrezaste gace, veliki ulosci, stvari za tebe za izlazak,...
    Sto se trudnicke amb tice, cijelu trudnocu vodim u bolnici i mogu ti samo reci naoruzaj se strpljenjem 🙈
    Nije pravilo, ali zna se dosta dugo cekat, doktori u ambulanti, sve ovisi na koga naletis i to ti dislovno ide ko na traci... Sto se strucnosti doktora tice sam zadovoljna i na uzv i u amb, ali ipak fali onaj neki odnos koji imas sa soc gin da mozes sjest i popricat o svemu sta te eventualno muci.. To su moji dojmovi

Leda i mene rasturaju sad vec konstantno, tako da vise tu bol ni ne pripisujem kontrakcijama, nego tome da sam zakrzljala i da mi je postalo  teško i da ocito nosim "u ledima"... To je neki termin koji sam cula od frendice, jer kao mi je mali tebuh za tjedne, pa vjv vise nosim u ledima 🤷‍♀️🤷‍♀️

• Sancy3
    11. Ožujak 2020. 22:11

Karla89

Što se pelena tiče meni svi rekli da prvih mjesec dana nose jedinicu.. ja uzela 1kom lupilu, 1kom babylove i 1kom ppc veliko pakovanje.. a dvojku imam 1kom babylove i 2kom ppc isto veliko pakovanje..ako mi ostane proslijedit ću frendici..
    Sanja i Tina kad promijenite položaj i dalje vas leđa bole?
    Mene uuužasno krenu boliti ako ležim na leđima, čim se prebacim na bok bol popusti.. mene lagani menstrualni i dalje zezaju..

Ne igra mi ulogu promjena polozaja,isto boli a lezanje na leđima ne prakticiram

• Sancy3
    11. Ožujak 2020. 22:12

My baby

Cure imate trudbove tj Sanja i TinaTina1803 nemoj ici prerano imate trudomjer pa mjerite,ne znam koliko ste udaljene od bolnice no ja sam isla na pet min u bolnicu.

Nije mi daleko i ja sam na 5min od bolnice zato ne panicarim mislim da su lazni u pitanju pa bi se onda radije javila svojoj gin ujutro nego da dizem uzbunu,vidjet cu kakva bude noc

My baby
    11. Ožujak 2020. 22:14

Sve zavisi kako ti bude ne vidim kolikosi trudna?no vjeruj mi te na pet min ces bome osjetit ako nisu lazni 😉.a vidjet ces u toku noci najbolje ti mjeriti razmak

• Sancy3
    11. Ožujak 2020. 22:21

My baby

Sve zavisi kako ti bude ne vidim kolikosi trudna?no vjeruj mi te na pet min ces bome osjetit ako nisu lazni 😉.a vidjet ces u toku noci najbolje ti mjeriti razmak

A tek 34 mada je on po mjerama 2tj u plusu pa vise neznam kako bi racunala ,zato nekako i ne prepisujem trudovima,javit cu se ujutro gin cisto da se umirim da znam da je normalno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.