Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    11. Ožujak 2020. 22:52

Sanja89 prati stanje pa ces vidit🤗nadam se da ce sve biti ok i smiriti se do sutra

Fever
    11. Ožujak 2020. 22:54

Pampers premium care 1 je do 5 kg, tri paketa ce biti taman jedinice, jer je bolje djetetu od npr 4 kg staviti jedinicu nego mu stavljati dvojku pa da promoci.
    Govorim iskustva od drugih mama koje sam obilazila.
    U paketu ima 78 kom ako se ne varam, to je za nekih 8 dana-9 dana cca ( mi u rodiliste nosimo svoje) 
    Ta 3 paketa jedinice biti ce dostatna za mj dana cca.
    Ako znate da ce beba biti 4+ kg i da ce brzo prerasti onda razumijem zasto mislite da se ne gomila jedinica, ali inace je sasvim dovoljna za prvih mj dana. :-)

It’s a baby boy💙

skoljka
    11. Ožujak 2020. 23:35

Tina1803

Curke nadam se da ima jos budnih - zadnja 2 sata me ledja bole ludjacki. Nikad me ovako nisu bolila. Donji dio ledja konstantno… ne smanjuje se bol. Ne siri se u trbuh ali je trbuh napet. Trebam li na hitnu ili da pricekam do jutra? Nemam pojma sto da radim🤷‍♀️

Mislim da bi mogla na hitnu. Ja sam imala trudove a nisam ih osjecala. Prvo su me ledja pocela boliti, sto su me vise bolila to sam se vise otvarala, a kad me boliko neizdrzivo tad je vec poceo izgon. Nemora znaciti da je i kod tebe tako al ja bi otisla. 

skoljka
    11. Ožujak 2020. 23:39

Fever

Ja imam jedan paket jedinice
    Uzet cu na akciji jos dvije jedinice i dvojku.

Nemojte pretjerivati sa 1 pelenama, posebno cije se bebe procjenjuju iznad 3 kg, 1 paket dosta

skoljka
    11. Ožujak 2020. 23:43

malina08

Minnie255

Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju…realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku

Minnie,to kazes bas za PPC?

Ma ne vrijedi za sve, ppc je dublja pelena, vijeleta sira a plica, babylov dublja ali uska, u biti svaka se brzo prodje

BaeBee85
    11. Ožujak 2020. 23:44

MiniMa hvala za upute, puno si mi pomogla, znas sto ochekivati, a znaci sto se nase torbe tice sve isto zapravo!!😊💕

Curke s bolovima u ledjima, sretno i nadam se da je lazna uzbuna! Moje misljenje je, pa makar i napravile paniku, bit cete mirnije ako vas provjere! Fingers crossed🤞👍🏼❤️

My baby
    11. Ožujak 2020. 23:45

I ja sam rekla da oni to brzo prerastu,inace ne koristim pampers jer ja nisam bila zadovoljna s pampersom a netko je.moje bebe su sve imale iznad 3500 i meni nije dugo trajala 1-inica.

skoljka
    11. Ožujak 2020. 23:53

skoljka

malina08

Minnie255

Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju…realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku

Minnie,to kazes bas za PPC?

Ma ne vrijedi za sve, ppc je dublja pelena, vijeleta sira a plica, babylov dublja ali uska, u biti svaka se brzo prodje

Htjela sam napisati da vrijedi za sve 🙈

skoljka
    12. Ožujak 2020. 00:05

Sagi vezano za papirologiju sto smo danas rjesavali. Otisli smo na opcinu, trebaju osobne i  3x20 biljezi, ostalo oni isprintaju, tam ispunis par papira, oni salju na hzzo, policiju. Poslali nas u gradaki ured, za naknadu od grada i zupanije, tam ispunili neki papir za grad, zenska sve isprintala za zupaniju i rekla da posaljemo postom i trebalo jos iz policije  uvjetenja o prebivalistu za bebu i mene. Sve smo rijesili za oko 45 min. Za osobnu sve isto kao i za nas odrasle, uplatnica, slika, potpisali se oba roditelja i to je to. 

skoljka
    12. Ožujak 2020. 03:33

Tina ❓❓❓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.