Ajme mislim da imam problem😂😂😂znaci bole me donji dio leđa,a rekla bi nesto ko bubrezi al nisu,i nabija me sve dole malog osjetim normalno...jesu to lazni trudovi?
Malina bravo za dobar pregled!
.
Karla nije se Tina javljala. Jel se kod tebe sta dogadja?
Ma ništa se ne događa.. tu i tamo menstrualni bolovi i to je to.. pritisak na mjehur..
Curke do kad ste vi pile magnezij?ja sam danas 36 plus 1 nisam ga uzimala zadnjih 3,4 dana ali danas mi bas trbuh tvrd i muci me pa sam jedan uzela…a nastojat cu da ga ne uzimam nego eto htjela bi do 37 tjedna izgurati da budem mirnija radi bebe…sta vi mislite
Ja sam ga pila do 36tj i onda smanjila..popila bi svakih 2-3 dana..al počeli su mi grčevi po noći u listovima..mislim da ću večeras popit jedan, jer umirem od bolova kad me primi 🙈
Cure, hvala vam ma odgovorima.❤
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Da za PPC ja sam tada uzela nadobudno isto i jos mi je otronazna sestra dolazila i rekla da su joj male pelene😂😂😂a bila je sitnija beba...tako da stvarno nemojte 1 lagerovat 😂ja sam uzela sad samo 1 pket 1 PPC i 1 violete i to je to od jedinice,mislim naravno ako netko rodi prije pa su bebice jos sitnije da oni mozda potrose sve,al za vece bebe tesko😂😂
Sanja89 a kako te boli?u intervalima ili?ono tipa svakih pola sata osjetis,deset min?trudovi udaraju od ledja prema donjem dijelu trbuha.
Karla hvala na odgovoru tako cu ga i ja uzet onda bas po potrebi...grceve mi ne spominji...nocas sam mislila da cu umrit kako me u nogama uhvatilo😂
I da ne uzimajte previse 1 u ive dvije trudnoce nismo ni potrosili citav paket presli smo na 2, oni to brzo prerastu
Sanja89 a kako te boli?u intervalima ili?ono tipa svakih pola sata osjetis,deset min?trudovi udaraju od ledja prema donjem dijelu trbuha.
A trbuh me boli cca svakih pola sata a bol u leđima komstantno
Super, onda budem uzela dvije dvojke jos! Ma svatko svoju pricu prica, ova jedna mi kaze da je njen mali nosio 0 mjesec dana! Ah! Cuvat cu racune za svaki slucaj pa vratiti ako ostane,navodno se moze
Sortiraj odgovore
Najstariji