Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    11. Ožujak 2020. 09:02

Haha Karla reci muzu da ne biras ti hahahaha😅😂😂da mu ne bi bilo bas sto ne zeli...
    Svaki je datum lijep za rodit kad male mrve dodju u ruke🥰

skoljka
    11. Ožujak 2020. 09:07

Ahahhaha karla meni je bio termin na petak 13 🙈😂
    Da bila je mirna noc, sva sreca 💪🏻
    Sagi super busa 😍 i cestitam na okruglih 30tt
    Medleo sta nisi mogla bebicu dati preko noci sestrama, oni bi joj tam dali dohranu, cijelu noc bi spavala a ti bi se odmorila, ili to kod njih nije praksa, neznam u kojoj si bolnici?
    Neka kolostruma on je najbitniji, on je pun antitjela u biti je kao vakcina. A mlijeko ce nadoc, vidjet ces odjedanput, tamo treci dan naglo. Cim krene nadolaziti masiraj sise kao da istiskujes prema bradavici, nesto toplo stavljaj na njih ako nesmijes pod tus i malu stavljaj da cica. Nek ti sestre objasnjavaju, nemoj se sramiti traziti pomoc ako treba sto puta, ako su drske bas te briga ti opet pitaj moraju pomoci. 

Jahanara
    11. Ožujak 2020. 09:26

Sagi divna ti je busa🥰 okruglih 30🎉
    .
    Meddleo bit ce bolje i lakse iz dana u dan. Mlijeko ce naici danas-sutra, samo ti nju stavljaj na sisu.
    .
    Skoljka tvoj malac ima vec 2 tjedna💙, kako vrijeme brzo prolazi.
    .
    Evo i nas za okruglih 30: https://ibb.co/yYwPMpn

11. Ožujak 2020. 09:35

Predivne buse!! ❤
    Ja danas pregled u 18h, ne zelim ni stat na vagu doma :D

Jahanara
    11. Ožujak 2020. 09:45

malina08

Predivne buse!! ❤

Sretno na pregledu! 
    Upravo sisla sa vage, +10kg🙉🙈

11. Ožujak 2020. 10:16

Jahanara

malina08

Predivne buse!! ❤

Sretno na pregledu!
    Upravo sisla sa vage, +10kg🙉🙈

Hvala!:D
    10 je okej! :) Ja sam se do sad vagala kod gina ujutro u 8 nataste, bilo je prije mjesec dana +7, a danas idem prakticki tek navecer navecer pa se bojim sta bude :D danas dijetni dan,haha!

• Minnie255
    11. Ožujak 2020. 10:23

Ja sam jucer na vaganju sa 36 tt imala plus 11 nadam se da necu sad ovo zadnje dobit vise od 2,3 kg sto je ok...prvu sam trudnocu dobila 12 kg ali sam bila aktivna cijelu trudnocu, a ovu dosta mirujem i lezim i salbi hodam pa sam skoro na istome...tako da bar nesto...jos samo da ne dobijem strije kad orvi put nisam😂

MickeyMouse
    11. Ožujak 2020. 11:30

Pozdrav svima! 
    Evo mene s pregleda, sve je okej. Danas punih 35, beba odgovara za 35+2. Rekao mi je za dva tjedna kontrola (27.3) i tada radimo procjenu težine. I dalje uloziva do unutarnjeg ušća. Pitala za bris veli idući put da ćemo obaviti 🤷🏼‍♀️ I pitala za nalaz krvne grupe veli da uzmem stari da se nije promijenila krvna grupa 🤷🏼‍♀️
    Bili i s malom kod pedijatra, sve je okej danas nema temperaturu pa je rekla samo da pratimo i da dalje inhaliramo po potrebi. E žene taj inhalator je spas!  Odradili dvije inhalacije i sve se otvorilo. 

Boa35
    11. Ožujak 2020. 11:33

Ma sve je to ok..ako niste 25kg u plusu nikom ništa! 😆 
    Ja sam +12 al i dalje mi nije jasno di je tih 12kg..valjda sve u trbuhu..jer nisam nigdje ništa dobila, ni lice, ni ruke, ni noge, ni bokovi..  🤷
    Jahanara diivna buša 🥰

• mumtobe
    11. Ožujak 2020. 11:35

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Evo mene s pregleda, sve je okej. Danas punih 35, beba odgovara za 35+2. Rekao mi je za dva tjedna kontrola (27.3) i tada radimo procjenu težine. I dalje uloziva do unutarnjeg ušća. Pitala za bris veli idući put da ćemo obaviti 🤷🏼‍♀️ I pitala za nalaz krvne grupe veli da uzmem stari da se nije promijenila krvna grupa 🤷🏼‍♀️
    Bili i s malom kod pedijatra, sve je okej danas nema temperaturu pa je rekla samo da pratimo i da dalje inhaliramo po potrebi. E žene taj inhalator je spas! Odradili dvije inhalacije i sve se otvorilo.

Koji inhalator koristite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.