Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    11. Ožujak 2020. 11:37

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Evo mene s pregleda, sve je okej. Danas punih 35, beba odgovara za 35+2. Rekao mi je za dva tjedna kontrola (27.3) i tada radimo procjenu težine. I dalje uloziva do unutarnjeg ušća. Pitala za bris veli idući put da ćemo obaviti 🤷🏼‍♀️ I pitala za nalaz krvne grupe veli da uzmem stari da se nije promijenila krvna grupa 🤷🏼‍♀️
    Bili i s malom kod pedijatra, sve je okej danas nema temperaturu pa je rekla samo da pratimo i da dalje inhaliramo po potrebi. E žene taj inhalator je spas! Odradili dvije inhalacije i sve se otvorilo.

Odlično za pregled! 
    Ali što nije malo kasno streptokok raditi u 37tjednu? 
    Ja sam krvnu grupu isto radila samo na početku, tj.za mpo, kasnije me nije nitko ništa slao, valjda jer sam +. 
    Da, inhalator je spas..od kad sam trudna ostala muku mučim s začepljenim nosom navečer, a kak ne smijemo kapi, ona morska voda mi ništ ne pomaže, kupili inhalator.  Spaaasila sam se..svaku večer se inhaliram s 4ml fiziološke i super mi odčepi sve, mirno spavam i mogu disati 💪

MickeyMouse
    11. Ožujak 2020. 11:51

Karla i ja se mislim da je kasno za streptokok tad ću biti već 37 tjedana 🤷🏼‍♀️ Biti će okej ak je negativan, al ne možeš to znat. 
    Mumtobe ja koristim ovaj  neće mi Poslat link kaže da kršim pravila, ali rossmax kompresorsku inhalator za djecu i odrasle NA 100, ima i nastavak za djecu i za odrasle, nije bučan i mala ga voli koristiti, sama se inhalira. 
    Karla da, odmah se prodiše! To mi je jedna od boljih investicija 😄

Hany92
    11. Ožujak 2020. 12:18

Zene super su buse!🤩🤩😍😍A dobro i sa kilama stojite.Ja sam 32 t i imam +18,a to je tako kad sam prije trudnoce bila ful aktivna a sad stala sa svime,i jos od pocetka ne radim.🤭😁
    Nego htjela sam pitati jel normalno da jace svrbi dole pogotovo po noci?,Usprkos normalnoj higijeni i mjenjanju gaca vise puta,jer imam onaj svijetli iscjedak od pocetka bez mirisa.Valjda bi i gin primjetila da je nes drukcije,al mene bas zna jako svrbit,sve mi natekne 😬😬😬Pazim da ne perem puno gelom dole i znam se kamilicom oprat kad me tako uhvati.Help

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Sancy3
    11. Ožujak 2020. 12:23

Tecaj za rijeku otkazan

• mumtobe
    11. Ožujak 2020. 12:24

MickeyMouse

Karla i ja se mislim da je kasno za streptokok tad ću biti već 37 tjedana 🤷🏼‍♀️ Biti će okej ak je negativan, al ne možeš to znat.
    Mumtobe ja koristim ovaj neće mi Poslat link kaže da kršim pravila, ali rossmax kompresorsku inhalator za djecu i odrasle NA 100,ima i nastavak za djecu i za odrasle, nije bučan i mala ga voli koristiti, sama se inhalira.

Hvalaaaa😁
    Moram si to nabaviti

maybaby
    11. Ožujak 2020. 12:34

Pozz žene.. čestitam svim novim mamama na njihovim malim bebama.
    Ja sam bila danas na pregledu i napisala mi doktorica 1 čl., za jagodica prsta.. i da se ništa ne brinem..
    Sve ostale mjere bebe su za par dana veće nego sto je stvarno, ali to me ne brine.. nekako mi glavno da nisu manje hehehe.. ovako znam da raste malena.
    Okrenuta je glavom prema dolje i to je to.
    Kile kao i prošli puta na 71kg..što znači da sam za sada +10kg 
    Sljedeći pregled mi je za 3 tjedna.. 2.4.,a porodiljni otvaram za tjedan dana 

url=https://lilypie.com]

My baby
    11. Ožujak 2020. 12:38

Aaaaaee2eeeeeew2 mene ti je svrbilo a imala sam normalan iscjedak,ne znam kako te pregledavala no mene kad je pregledala s onim kao klijestima ili kako se to vec zove je rekla da mi je obilniji iscjedak pa mi je dala vaginalete..dotad sam imala normalan bez mirisa..
    Lijepi su vam trbusi tko je vec stavio i sto se tice kila ne zamarajte se pola tog ode kad se rodi od bebe,plodne vode,posteljice i svega samo tu ima deset kg do kraja 😂.ja sam bila na +13 i ovaj mj sam samo kg dobila.mislim da na mene utjece terapija za stitnjacu jer jedem upola manje nego prije i to se tjeram nekad,dotad sam zderala

Boa35
    11. Ožujak 2020. 12:43

MickeyMouse

Mumtobe ja koristim ovaj neće mi Poslat link kaže da kršim pravila, ali rossmax kompresorsku inhalator za djecu i odrasle NA 100,ima i nastavak za djecu i za odrasle, nije bučan i mala ga voli koristiti, sama se inhalira.

Da, jer radit ćeš ga u 37tj i još čekat nalaz tjedan dana 🙄 al valjda dr zna kaj radi.. 
    Mi imamo omron inhalator i dobili uz njega isto nastavke za bebe i za malo veći djecu..ja čak koristim taj za djecu, jer mi za odrasle prekrije pol face 😆😆
    Aaaaaee2eeeew2 kad imaš opet pregled? Možda bi trebala nazvati dr da ti neki bris uzme..da nisi neku bakteriju ili gljivice pokupila..ne bi te smjelo toliko svrbiti.. 
    Maybaby čestitike na urednom pregledu! Bitno da bebica raste i napreduje 🥰

• meddleO407
    11. Ožujak 2020. 12:48

Cure svi su mi super na odjelu, sad sam se otuširala, oprala zube, umila se, osjećam se puuuno bolje. Hodat mogu ali polako, a beba mi je dobra, spava, malo ciki, malo su je opet nahranili. Stvarno nitko ne radi dramu oko toga, ja ju stavim na cicu kad se počne meškoljit, malo vuče pa zaspe. Preslatka je, toliko je medena ne mogu vam opisati😁 ma nije mi teško biti budna kraj nje, haha bar zasad🤪
    Još nisam jela, navečer možd dobijem malo juhe. Ali smijem piti što je veliko olakšanje

Hany92
    11. Ožujak 2020. 12:53

Imam 17.3.budem joj rekla,pa cemo vidit

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.