Majuska mislim da ces radit jos dva brisa na candidu i ne znam koja je treca bakterija ako se dobro sjecam od proslih trudnoca tri brisa uzima odmah a streptokok je zadnji do 36 tjedna ako se ne varam..
Nakljukali su me dobro lijekovima protiv bolova, mislim da će svaki dan biti sve bolje. Evo danas mogu i sama uzeti bebu k sebi u krevet, ustati se, puno to znači. Rekla sam svekrvi nek mi danas donese izdajalicu pa ću probat i tako malo potaknut mljekeco😁
My baby lijepa busa😀
.
Super za dobre preglede cure!
.
Meddleo koliko dugo se ostaje u bolnici nakon carskog?
.
Skoljka kava mi je prvo kad se ustanem😉 Zasto ti ne pijes? Izbjegavas ili ne stignes?
Evo i nasss skoro punih 30 za 4 dana
https://ibb.co/dtKcNVk
🤗🤗super busa
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cure, oprostite sta ulecem, ali vi ste ove moje tj.vec prosle.U 30. tom tjednu sam.Beba je jucer bila turbo aktivna, ali doslovno 5 min ne bi stajala.Lupala, migoljila, trzala se i prepala sam se jeli to normalno ili zabrinjavajuce? Jeli se vama to desavalo?
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure super za uredne preglede, to je najbitnije. Ja sam taj bris za streptokok radila sa 36+5 i nalaz me docekao u radjaoni 🙈😂
Ae2ew ma sigurno imas gljicice, obavezno reci gin da te svrbi
Mybaby koja si ti ljepotica 😉
Jahanara ma imam vremena, nego mi u trudnoci nije pasala nesto, a inace bas volim ujutro popiti, tak da nisam pila, ponekad kapucino, i sad kako sam rodila ne sjetim se 🙈
Medleo super, bitno da si zadovoljna kako tece sve. Znam da ti nije tesko da se brines za bebu, al san ti puno znaci u prvim danima da ti se ttijelo odmori 😉
.
Evo mi danas obavili sve sto se tice prijave bebaca, porodiljne naknade, naknade od grada, od zupanije, osobne, cak se i slikao 😂, bio je sa nama sve vrijeme, i bio je dobar, pajkio sa jednim presvlacenjem i hranjenjem 😊
Lola777 to je sve normalno i moja ima nekad cudne trzaje u pet min😂i njima je dosadno moraju nesto raditi 😁ne brini.
Oh hvala skoljka na komplimentu🥰
Jahanara ja prva cetiri mjeseca nisam pila kavu ni u jednoj trudnoci nije mi pasala no sad poslije tog i ja sam ovisnik o kavi moram ju popiti obavezno 🤗
Cure super za uredne preglede, to je najbitnije. Ja sam taj bris za streptokok radila sa 36+5 i nalaz me docekao u radjaoni 🙈😂
Ae2ew ma sigurno imas gljicice, obavezno reci gin da te svrbi
Mybaby koja si ti ljepotica 😉
Jahanara ma imam vremena, nego mi u trudnoci nije pasala nesto, a inace bas volim ujutro popiti, tak da nisam pila, ponekad kapucino, i sad kako sam rodila ne sjetim se 🙈
Medleo super, bitno da si zadovoljna kako tece sve. Znam da ti nije tesko da se brines za bebu, al san ti puno znaci u prvim danima da ti se ttijelo odmori 😉
.
Evo mi danas obavili sve sto se tice prijave bebaca, porodiljne naknade, naknade od grada, od zupanije, osobne, cak se i slikao 😂, bio je sa nama sve vrijeme, i bio je dobar, pajkio sa jednim presvlacenjem i hranjenjem 😊
Budem.O super sve ste porijesavali,bravo!👍😘
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jahanara lijepa buša 😍
I ja sam na +10, a baš sam počela jest puno slatkog i gluposti tak da me sve strah kolko će bit na kraju 😁
Karla hahaha, kad god da dođe bit će najbolji datum 😉
Mene jučer muž pitao kaj misliš kolka je vjerojatnost da će se bebač rodit puno ranije, zapisivao je okvirno godišnji 😂
My baby slatka buša. I super ti je boja kose 😊
Skoljka super ste vi to sve riješili, jel to sve skupa dugo traje?
.
Bravo za sve s dobrim pregledima 😊
.
Ja sam jednom radila briseve dosad.
Sortiraj odgovore
Najstariji