Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2020. 12:56

Cure super za dobre preglede 👏👏
    Ja neznam meni gin nije radila nikakve briseve, nisam imala problema ni sa iscjedkom ni nikakvim bakterijama ni gljivicama. Pitala par frendica koje su kod drugog gin isto nisu briseve radile 😳 

Hany92
    11. Ožujak 2020. 12:58

Pa uvjek mi radi klasicni vaginalni pregled,jednom mi bila dala vaginalete cisto zbog tog obilnijeg iscjedka,idem uskoro pa cu provjeriti.
    Mozda me fakat od tog svrbi,gledala sam sa ogledalcem,bude crvena malo, ali ne pece dok mokrim ni nis😑
    A i kazu da je ovo zadnje tromjesjecje podobno za tak te neke problemcice dole.Nadam se da nije nes drugo🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    11. Ožujak 2020. 13:09

Ma nije vjerovatno su ti gljivice to je sad normalno u trudnoci,meni kako je dala vaginalete super mi je.
    Sto se tice briseva mene je narucila u 10.4.na briseve tad cu biti u 34 tjednu.

Hany92
    11. Ožujak 2020. 13:15

My baby

Ma nije vjerovatno su ti gljivice to je sad normalno u trudnoci,meni kako je dala vaginalete super mi je.

A tako ce i meni valjda🙂heeh,hvala

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

brankica09
    11. Ožujak 2020. 13:22

Bravo za dobre preglede 💪
    Ja obavila Vinogradsku, uzasno gruba je doktorica , sve me boli sad , ne znam dali od toga 🤷‍♀️ 🙈 otvorena prst , brzo sam bila gotova 🙈 

skoljka
    11. Ožujak 2020. 13:44

Jahanara

Sagidivna ti je busa🥰 okruglih 30🎉
    .
    Meddleobit ce bolje i lakse iz dana u dan. Mlijeko ce naici danas-sutra, samo ti nju stavljaj na sisu.
    .
    Skoljkatvoj malac ima vec 2 tjedna💙, kako vrijeme brzo prolazi.
    .
    Evo i nas za okruglih 30:https://ibb.co/yYwPMpn

Prekrasan ti je buso 😍, pogled mi je privukla djezva tam na stednjaku, 🙄 nesjecam se kad sam kavu pila

Boa35
    11. Ožujak 2020. 14:06

meddleO407

Cure svi su mi super na odjelu, sad sam se otuširala, oprala zube, umila se, osjećam se puuuno bolje. Hodat mogu ali polako, a beba mi je dobra, spava, malo ciki, malo su je opet nahranili. Stvarno nitko ne radi dramu oko toga, ja ju stavim na cicu kad se počne meškoljit, malo vuče pa zaspe. Preslatka je, toliko je medena ne mogu vam opisati😁 ma nije mi teško biti budna kraj nje, haha bar zasad🤪
    Još nisam jela, navečer možd dobijem malo juhe. Ali smijem piti što je veliko olakšanje

Odlično! 💪
    Bit će svakim danom sve bolje i bolje!
    Daju vam za bolove tablete ili nešto? 
    A mišica malena, vjerujem da je to ljubav na prvi pogled! 💞Jedva čekam da nam naša mrvica stigne 🥰

Majuska
    11. Ožujak 2020. 14:19

My baby

Ja sam radila briseve na ureoplazmu i neznam sta jos u 26 tj .i opet cu radit na nesto vj.streptokok isto u 34 tj. 
    Kad je tebi termin? :) 

My baby
    11. Ožujak 2020. 14:41

Majuska u 5.mj 20.

My baby
    11. Ožujak 2020. 14:42

Evo i nasss skoro punih 30 za 4 dana 
    https://ibb.co/dtKcNVk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.