Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    11. Ožujak 2020. 19:58

Čestitam svima na urednim pregledima 🥰
    Nego, jel se to danas Tina1803 nije uopće javila ili ja nisam doživjela?? Možda se nešto pokrenulo kod nje 🤞

Jahanara
    11. Ožujak 2020. 20:05

Malina bravo za dobar pregled!
    .
    Karla nije se Tina javljala. Jel se kod tebe sta dogadja?

11. Ožujak 2020. 20:14

Aaaaaee2eeeeeew2

malina08

Predivne busice!
    Evo i nas s pregleda pa kratki rezime:
    Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁

Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,isto smo tjedana a ja na +18🤭

Sad kontam kak je ovo zvucalo.. ma +2 od zadnjeg pregleda, sto bi reklo +9 ukupno! 😁
    Imam trenutno 91kg, nadam se samo da necu ugledat stotku :D

Hany92
    11. Ožujak 2020. 20:23

malina08

Aaaaaee2eeeeeew2

malina08

Predivne busice!
    Evo i nas s pregleda pa kratki rezime:
    Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁

Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,isto smo tjedana a ja na +18🤭

Sad kontam kak je ovo zvucalo.. ma +2 od zadnjeg pregleda, sto bi reklo +9 ukupno! 😁
    Imam trenutno 91kg, nadam se samo da necu ugledat stotku :D

Da krivo ja skuzila,al i ovo je super!👍ma vazno da nam sve ok hehe

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    11. Ožujak 2020. 20:25

Koja je sve bila na prrgledu cestitam na super pregledima.
    Tina1803 se nije javila mozda je rodila 😁

11. Ožujak 2020. 20:28

U plodinama od sutra akcija pampers premium care, 2+1 gratis, sad vise ni ne znam ni koju velicinu da kupim ili da se smirim :D  imam jednu 0, dvije 1, dvije 2

Fever
    11. Ožujak 2020. 20:30

Ja imam jedan paket jedinice
    Uzet cu na akciji jos dvije jedinice i dvojku.

It’s a baby boy💙

• Minnie255
    11. Ožujak 2020. 20:37

Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju...realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku

• Minnie255
    11. Ožujak 2020. 20:55

Curke do kad ste vi pile magnezij?ja sam danas 36 plus 1 nisam ga uzimala zadnjih 3,4 dana ali danas mi bas trbuh tvrd i muci me pa sam jedan uzela...a nastojat cu da ga ne uzimam nego eto htjela bi do 37 tjedna izgurati da budem mirnija radi bebe...sta vi mislite

11. Ožujak 2020. 20:56

Minnie255

Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju…realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku

Minnie,to kazes bas za PPC? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.