Čestitam svima na urednim pregledima 🥰
Nego, jel se to danas Tina1803 nije uopće javila ili ja nisam doživjela?? Možda se nešto pokrenulo kod nje 🤞
Malina bravo za dobar pregled!
.
Karla nije se Tina javljala. Jel se kod tebe sta dogadja?
Predivne busice!
Evo i nas s pregleda pa kratki rezime:
Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁
Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,isto smo tjedana a ja na +18🤭
Sad kontam kak je ovo zvucalo.. ma +2 od zadnjeg pregleda, sto bi reklo +9 ukupno! 😁
Imam trenutno 91kg, nadam se samo da necu ugledat stotku :D
Predivne busice!
Evo i nas s pregleda pa kratki rezime:
Beba je nisko, zato valjda idem non stop na wc, svejedno mi dao uputnicu za urin. Za mj dana radit ce mi bris na streptokok i ureaplasmu, za zeljezo me ignorirao. Zatvorena dolje. Iduci pregled 14.4., a 7.4.rekao da odem na bolnicki uzv da me malo tamo vide, mada mi je to gubitak vremena jer je ultrazvuk star 30 godina, al ok :D e i da, samo +2 kg! 😁
Super za dobar pregled! A kilaza ajme wau🤩,isto smo tjedana a ja na +18🤭
Sad kontam kak je ovo zvucalo.. ma +2 od zadnjeg pregleda, sto bi reklo +9 ukupno! 😁
Imam trenutno 91kg, nadam se samo da necu ugledat stotku :D
Da krivo ja skuzila,al i ovo je super!👍ma vazno da nam sve ok hehe
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Koja je sve bila na prrgledu cestitam na super pregledima.
Tina1803 se nije javila mozda je rodila 😁
U plodinama od sutra akcija pampers premium care, 2+1 gratis, sad vise ni ne znam ni koju velicinu da kupim ili da se smirim :D imam jednu 0, dvije 1, dvije 2
Ja imam jedan paket jedinice
Uzet cu na akciji jos dvije jedinice i dvojku.
It’s a baby boy💙
Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju...realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku
Curke do kad ste vi pile magnezij?ja sam danas 36 plus 1 nisam ga uzimala zadnjih 3,4 dana ali danas mi bas trbuh tvrd i muci me pa sam jedan uzela...a nastojat cu da ga ne uzimam nego eto htjela bi do 37 tjedna izgurati da budem mirnija radi bebe...sta vi mislite
Curke nemojte toliko paketa 1 pelene uzimat ostat ce vam,tu jedinicu vam bebe jako jako brzo predju…realno od rodjenja neke bebe mogu i u dvojku stati.ja sam prvi put rodila bebu od 3050 i osto mi je cijeli paket pelena 1 velicine a bila je bas sitnija cak je i broj 50 nosila na pocetku
Minnie,to kazes bas za PPC?
Sortiraj odgovore
Najstariji