Pozelite mi mirnu noc. Mali je nesto cendrav, veceras prvi put da je plakao, cak sam i suzu vidjela 😥 Ne skida se sa cice, on je pusti al kad se ja krenem odmaknut oodmah trazi. Malo se i nateze pa sam mu dala Espumisan. Cujem da mu krkljaju crijeva, pa nekako ne bi rekla da su grcevi, neznam sta je, mozda neki skok.
Skoljka hvala, ja samo spreman tvoje savjete ta bolnicu 🙂
Želim ti da se makac smiri i provedete mirnu noć 🤗
Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!
Cestitaaam!🎊🎉💜💜💜Dobro dosla Ena!🎀🧸
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hello svima, ne stignem vas čitati ovih dana, moram nadoknaditi 😄
Spremam torbu za rađaonu i torbu za rodilište pa svejedno imam pitanja unatoč spremljenim propisima i vašim i sa Neta.. Za tebe recimo Školjka koja si to prošla pa imaš iskustva…
Prvo me zanima, u torbu za rađaonu nosim i sve za tuširanje prije poroda ili ne? Ako se stigneš sam doma istusirati, ne moraš opet tamo ili? Ako da, onda tu trebam spremiti i japanke za tuširanje itd. Trebaju li mi mrežaste gaćice i Chicco ulošci za rađaonu? Treba li mi grudnjak i čarape ili samo spavaćica za rađaonu? 😂
Torba za rodilište :
Koliko Chicco ulozaka, da li cijeli paket od 30 kom uzeti? Koliko jednokratnih podloga za prematanje? Mislim, kad stavljam cijeli paket, treba mi torba za putovanje 🤣
Za radjaonu trebas : japanke, rucnik, spavacicu, vodu i neki slani keksic ili stapice (to daju grickati jer je lakse probavljivo) Tusiras se sa njihovim glelom kojim se inace u bolnicama tusira prije operacija. Ali mozes staviti i gel za tusiranje neeznam da li je u svim bolnicama ista praksa.
Torba za sobu: pola paketa ulozaka, 2 podloge, mrezaste gace za svaki dan, spavacica za svaki dan
Hvala na info! Pitanje: kakva podloga i gdje kupiti mrezaste gace?
Meddleo cestitam na djevojcici🎀💕
Malina- podloga za previjanje za bebu, ne znam jel ju koriste za previjanje bebe ili da stavimo ispod sebe jos dok lezimo zbog krvarenja, al ja sam spakirala
Mrezaste gacice dm- to to marka 5 kom ima u paku uzeti broj vece nego sto nosis gace
It’s a baby boy💙
Hello svima, ne stignem vas čitati ovih dana, moram nadoknaditi 😄
Spremam torbu za rađaonu i torbu za rodilište pa svejedno imam pitanja unatoč spremljenim propisima i vašim i sa Neta.. Za tebe recimo Školjka koja si to prošla pa imaš iskustva…
Prvo me zanima, u torbu za rađaonu nosim i sve za tuširanje prije poroda ili ne? Ako se stigneš sam doma istusirati, ne moraš opet tamo ili? Ako da, onda tu trebam spremiti i japanke za tuširanje itd. Trebaju li mi mrežaste gaćice i Chicco ulošci za rađaonu? Treba li mi grudnjak i čarape ili samo spavaćica za rađaonu? 😂
Torba za rodilište :
Koliko Chicco ulozaka, da li cijeli paket od 30 kom uzeti? Koliko jednokratnih podloga za prematanje? Mislim, kad stavljam cijeli paket, treba mi torba za putovanje 🤣
Za radjaonu trebas : japanke, rucnik, spavacicu, vodu i neki slani keksic ili stapice (to daju grickati jer je lakse probavljivo) Tusiras se sa njihovim glelom kojim se inace u bolnicama tusira prije operacija. Ali mozes staviti i gel za tusiranje neeznam da li je u svim bolnicama ista praksa.
Torba za sobu: pola paketa ulozaka, 2 podloge, mrezaste gace za svaki dan, spavacica za svaki dan
Hvala na info! Pitanje: kakva podloga i gdje kupiti mrezaste gace?
Podloga za previjanje bebe, to imas od svih marki od kojih imas pelene. Ja u bolnici nisam koriatila svoje, jer su nam oni mjenjali i stavljli svoje, e sad beznam jel tako u svim bolnicama ili samo na sv. Duhu. Podloge koristite za ispod sebe.
Mrezaste gace Tosama to to, broj vece sto je rekla Fever, jedan paket je dovoljan, i nemoj ih bacati, ako ces ih trebati dulje vrijeme koristiti, samo ih operes. Evo ja ih jos uvijek koristim jer me stezu dole moje obicne jer je ulozak debel, jos koristim obicne pamucne jer mi oni odgovaraju zbog rane. Tko ne bude sivan dole onda mu netrebaju ni pamucni ulosci ni te gace na duze, samo za prva dva tri dana.
Jutro cure...
Mi smo imale besanu noć, red plakanja, red cicanja, pa se ukakala pa bljucnula i nije bila nimalo umorna haha. Sad spava. Dobila je nadohranu, nešto malo u dva navrata, nemam još mlijeka, ali ima puno kolostruma tak da se nadam da će i mlijeko krenut uskoro.
Ja sam dobro, daju mi lijekove protiv bolova, valjda ću danas malo i ustati, nešto pojesti i malo čaja popit.
Sve u svemu puno bolje nego jučer!
Školjka kako je prošla noć? Jel bilo mirno?
Medlleo joj mišica malena 💞 sve joj je novo, vjerojatno ni sama ne zna što bi.. pomognu li ti sestre oko malene, dodati je, staviti na cicu, pretpostavljam da se još ni nisi ustala iz kreveta..
Sagi lijepa buša 🤗🥰
.
Mene noćas u dva navrata probudili menstrualni bolovi 🙄
Al kroz koju min i nakon promjene položala se smirilo..
Danas ne mogu roditi jer je loš datum, muž je rekao da ne može ni petak 13, tak da nam ostaje sutra ili vikend 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji