Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2020. 18:17

Meddle, od srca vam cestitam ❤❤❤

• Pupi30
    10. Ožujak 2020. 18:19

medlleO407 cestitam!!! ♥️ Bravo,sad se samo mazi sa svojom curom i odmaraj,ima vremena za manevriranje 🤣

Ja se svaki put rasplacem kad procitam da je neka od vas rodila...🙈 biti ce jos suza u ovih par mj 🤣 mozda zato sto ste vi prve pa me to vise dira,poslije cu se naviknuti 🤣🤣

Vaki
    10. Ožujak 2020. 18:28

MeddleO407, čestitam na štruci! Želim ti brz oporavak pa da možeš bez problema dizat curku.
    💗💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

10. Ožujak 2020. 18:30

MeddleO407 čestitam 💐💝🎉 uzivaj sa bebicom i odmaraj sto vise mozes 😊

• Sancy3
    10. Ožujak 2020. 18:41

meddleO407

Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
    Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
    Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
    Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
    Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
    Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!

Iskrene cestitke i brz oporavak!!

Jahanara
    10. Ožujak 2020. 18:42

meddleO407

Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
    Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
    Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
    Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
    Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
    Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!

Meddleo cestitam❤💕🥳 prava velika cura! Brz oporavak ti zelim!

Boa35
    10. Ožujak 2020. 18:58

meddleO407

Čestitam draga!! 
    Dobro nam došla Ena! 🥰🥰
    Tebi želim brzi oporavak, vjerujem da će svakim danom biti sve lakše! 😘💞

• Minnie255
    10. Ožujak 2020. 19:07

Cestitke na maloj Eni😍
    Ja se vratila s pregleda u mene nece to jos cini mi se😂
    Danas 36 tjedana beba dobro kaze da nece bit puno teza mozda do 3300,3400 nadam se da nece puno falit😂
    Otvorena 1 prst al tako sam i prvi put pa dosla s trudovima 2 prata otvorena tako da eto😂
    Bitno da je beba ok to mi je najvaznije😍😍😍❤️❤️❤️

My baby
    10. Ožujak 2020. 19:18

Minnie255 prava skolska beba to je najbolje 👍🏻👍🏻.
    Dobrodosla Ena!
    Iskreno meni je drago zbog ove korone sto sam malo dalje sa terminom 😂.

brankica09
    10. Ožujak 2020. 19:46

Cestitam 🎉🤩 dobrodosla Ena 👶🥰 
    Brz oporavak mama 🙈💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.