Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    17. Travanj 2020. 04:50

Ivchy,jos neznam za pustanje kuci..jos sam u bolnici. Javim iskustva.

Jahanara
    17. Travanj 2020. 04:50

sinjorinagusarica

Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

Cestitam!🥳🥳
    Zelim ti brz oporavak!

LaLuna
    17. Travanj 2020. 05:25

Maja, Elenica i Sinjorina čestitke 💕

Jahanara
    17. Travanj 2020. 05:40

skoljka

Mame koje rade Ad, i iskusne mame imam pitanje. Sa kojom vodom radite Ad? Sa pipe ili boce? Ja sa Janom. Muz neki dan procotao, neki mu clanak izasao, da Janu netreba prokuhavat, nego samo zagrijat na temp koja pise na Ad. Zato sto je Jana jedina voda u Hr koja ima tu dozvolu za koristenje za bebe. Pokusala sam naci taj clanak da vidim sto tocno pise, bezuspjesno.

Davala sam sa prokuhanom vodom. Uvijek sam unaprijed prokuhavala pa onda samo ugrijala. Janu sam joj davala za piti do mozda 2 godine. 

• Annete007
    17. Travanj 2020. 05:49

Pozdrav svim curama! Evo mi smo 37 + 1, i radujemo se dolasku naše curice! Da li je možda netko čuo za Dianatal gel, i kakva su bila iskustva? 

• MiniMa
    17. Travanj 2020. 06:25

Sinjorina čestitam na prinovi i brz oporavak zelim 💞

Sta nam se My baby nije javila cijelu noc? 🤔

Skoljka postoji ona hipp voda i jos neka u plavom tetrapaku(znam da je ima u Mulleru), njih se ne treba prokuhavati ja msm....
    Al evo npr moja frendica doma ima onaj aparat na koji se stavi velika boca s bilo kojom vodom i kad bebi radi AD samo ulije direkt vrucu vodu i slozi hranu... 🤷‍♀️

MickeyMouse
    17. Travanj 2020. 06:29

Sinjorina čestitam! 
    Cure nešto se pokrenulo! Od 2 imam trudove, od 4 h su na 5 minuta. Otišla sam u bolnicu jer mi je dosta daleko i jebada sa propusnicama. Ostavili me, dobra dva prsta, još malo cerviksa, na ctgu trudovi dosta jaki. 
    Šetam dolje po odjelu. Moj doktor je danas dežuran. 
    Nadam se samo da neće trajati bas cijeli dan. 

Maja 3
    17. Travanj 2020. 06:44

MickeyMouse

Sinjorina čestitam!
    Cure nešto se pokrenulo! Od 2 imam trudove, od 4 h su na 5 minuta. Otišla sam u bolnicu jer mi je dosta daleko i jebada sa propusnicama. Ostavili me, dobra dva prsta, još malo cerviksa, na ctgu trudovi dosta jaki.

Jejjjjj!
    Jeeeejjjjj!
    Ajde drzim fige da ce bit sto brze! Javljaj se!

Jahanara
    17. Travanj 2020. 06:48

MickeyMouse

Sinjorina čestitam!

Sretno! 🤞 da bude sto brze i sto manje bolno!

skoljka
    17. Travanj 2020. 07:34

MickeyMouse 
    🥳 Ma da si i ti docekala napokon. 🤞🏻 Da ne potraje predugo i da bude sto manje bolno. Sretno 💪🏻

Nije meni problem prokuhat, ali ako ne treba da ne prokuhavam, zato pitam. Kupila sam neku termosicu u Plodinama 🙈 u nadi da imam vec pripremljenu vodu kad mi zatreba, ali sam ja prokuhala vodu, ohladila na 50 i ulila u termosicu 😂, za par sati voda bila mlaka 😂😂, a ja mislila to ce da drzi tu temp,🙈 nikad nisam koristila termosicu, nisam znala, ili je ova neka jako losa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.