Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    16. Travanj 2020. 23:21

My baby svaki malo ulazim vidjeti jesi se javila...
    .
    Mickey rijesit ces ti to bez indukcije🤞
    .
    Skoljka odlican je tvoj baby gym. Bas izgleda velik. 

Maja 3
    16. Travanj 2020. 23:29

My baby, cekamo vijesti!

Ivcy1306
    16. Travanj 2020. 23:45

Pozz curke, ja upadam sa ljetnih. 
    Maja, prvo cestitam ti na tvojoj princezici! Procitala sam da si ti na svarci rodila, pa evo samo da pitam koliko se dugo ostaje u bolnici ako slucajno znas, s obzirom na koronu? Pitam cisto iz razloga sto cu tesko docekati termin pa da se mogu unaprijed pripremit jer cu najvjerojatnije na carski. Moji mi nisu blizu pa i jos sve ove gluppsti oko propusnica  na kraju moram sve nosit sa sobom.

sinjorinagusarica
    17. Travanj 2020. 01:47

Cure, ja rodila danas.  Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

17. Travanj 2020. 01:50

Ajme sinjorina, cestitam!!💞

Hany92
    17. Travanj 2020. 01:55

sinjorinagusarica

Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

Cestitaam!🎉💙🎉💙👶🏻🤗🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

brankica09
    17. Travanj 2020. 02:12

sinjorinagusarica

Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

Cestitke 🥳🥳🥳 pisi nam kad dodes sebin🙈💙👶

skoljka
    17. Travanj 2020. 03:51

sinjorinagusarica

Cestitam, 
    dobro dosao decko 💙
    Brz oporavak ti zelim 💐

skoljka
    17. Travanj 2020. 04:01

Mame koje rade Ad, i iskusne mame imam pitanje. Sa kojom vodom radite Ad? Sa pipe ili boce? Ja sa Janom. Muz neki dan procotao, neki mu clanak izasao, da Janu netreba prokuhavat, nego samo zagrijat na temp koja pise na Ad. Zato sto je Jana jedina voda u Hr koja ima tu dozvolu za koristenje za bebe. Pokusala sam naci taj clanak da vidim sto tocno pise, bezuspjesno. 

Maja 3
    17. Travanj 2020. 04:48

sinjorinagusarica

Cestitam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.