Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    17. Travanj 2020. 12:26

Curke mi obavili maticni , dakle 60 kn biljega vam treba i osobne, rijesili smo odmah tamo pk karticu, prijavu na hzzo, mup i pomoc onu 🙈 jos su nam rekli da si rijesimo za neku pomoc od grada cini mi se 🙈

mimmyx
    17. Travanj 2020. 12:52

Hej curke, čestitke svima koje su dobile bebice👶🏼💕
    Ja bila jucer na pregledu i nista😂
    Zabetonirana i nista jos😂
    Ja nemam niti laznih trudova niti nista nista 😂ko da sam 30 tt🙄

Vaki
    17. Travanj 2020. 12:57

Ja sam sve riješila preko e-građani, ima opcija e-novorođenče. No, za to morate imati čitač kartice u koji stavljate osobnu. Od tamo se povuku svi podaci i za poreznu, MUP, Hzzo, naknadu... Gotovo za 5 minuta! 
    Sinjorina - pišem 17.4. ili je bebolino rođen prije ponoći?
    Mickey - sretno!
    Minnie255 - terminušo, gdje si nam nestala? Nema šanse da nisi još rodila... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

happyivy
    17. Travanj 2020. 12:57

skoljka

Ooo bit ce jos bebica ovih dana 😃
    Happyivy sta je sa tobom, kako si?

Ahoj, jos u komadu. Nocas bila crknuta pa spavala ko top ali cca svakih sat vremena me probuile kontrakcije i kak bi popustale tak bi zaspala. Iscrpilo me kaj sam dvije noci bila budna uz bolove. Jucer me zasoralo da sve zavrsim kaj ostalo tak da sam cjeli dan radila i imala snage vise neg ikad. Ja iskreno vec jedva cekam, samo neka krene... 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

maybaby
    17. Travanj 2020. 13:05

Hej cure! 
    Čestitam svima na bebicama koje su se rodile ovih dana. Uživajte svi skupa 
    Spavanje sinoć nikakvo.. kad god se trebam okrenuti, probudim se, 3x na wc i tak..Beba gura i dolje i gore po stomaku, mislim da joj manjka mjesta haha
    Danas bila na pregledu, uloživa za jagodicu prsta.. al tako evo već 3.tjedan. Radila mi ctg, sve ok i bris na streptokok.
    Imam neki iscjedak pa mi je dala vaginalete da koristim 7 dana.
    Sljedeći pregled kod nje 23.4. i opet ctg, osim ak se prije toga nešto ne dogodi 

url=https://lilypie.com]

TinaVale
    17. Travanj 2020. 13:14

skoljka

TinaVale

skoljka

Karla89

Mickey sretnooo! 💞
    Školjka mi pijemo vodu iz brite i tu vodu sam svejedno prokuhala za ad..stalaja je u džezvici i samo sam podgrijala kad mi trebalo malo.
    Ne bi ja njima vjerovala što se jane tiče.. tako i cetinu pune kod mene u podravini 😂

Ma muz prije par dana naletio na clanak da je Jana jedina voda u Hr ispravna za bebe te da je nije potrebno prokuhavati, pa zato pitam, mozda neka zna vise o tome. Znam za onu vodu Evian da ne treba, al Jane imam u zalihama, a ja nemogu naci taj clanak da vidim tocno sto pise. Kako ste vi provele noc?

Ja iskreno ne bih bebi davala vodu iz boce.. Vjerujem da će oni napisati što god treba samo da se proda i da stvore tržište za svoj proizvod.. Nikad ne znaš koliko je dugo stajala voda u toj boci, je li bila u nekom skladištu na suncu pa u njoj ima i mikroplastike i plinova..

Ma dobijem ja bas svjezu iz punionice ne bojim se da je stara. Kod nas je voda sa pipe jako dobra i zdrava, jedino sto je puna kamenca, ali dobro prokuhavanjem se isfiltrira kamenac. Pa sta mislis jel bolje iz pipe ili iz boce.?

Kod nas u Rijeci vodu flaširaju 15 ak km od samog izvora Riječine (vode Zvir i Studena - bili u punionici u sklopu predavanja s faxa), a doma na špini je iz samog izvora. Meni se voda iz boce zgadila jer se usmrdi nakon što odstoji otvorena dan-dva, pa sad već godinama pijem samo sa špine.. 
    Vidi šta je tebi više isplativo.. Kuhala za vodu imaš već od 80ak kn, gotova su u par minuta i imaš vode za cijeli dan. A kad prokuha, u njoj definitivno više nema ničega što bi bebi naškodilo

sinjorinagusarica
    17. Travanj 2020. 13:28

Hvala svima na cestitkama! 
    Dakle, mene su preko vikenda uhvatili blagi menstrualni bolovi i tu i tamo bi mi se stvrdnuo stomak. U utorak na pregledu otvorena 2 prsta. Dok me narucio na ctg jucer ujutro. U medjuvremenu ja opet par puta te bolove i tvrdoca stomka. Ctg jucer pokazao trudove, ispostavilo se to kad bi se stvdnuo stomak da su trudovi. Beba na zadak, otisla direkt u bolnicu i u roku sat vremena bila na intezivnoj. Ekipa na carskom za pozeliti, na intezivnoj isto tako. Jedini minus zasada sto jos nisam vidjela bebu sad sam i na odjel dosla ali jos ga nisu donijeli pokazat. 
    Fever, prije ulaska ispunis upitnik o svom stanju na ulazu u bolnicu (jesi li bio u doticaju s nekim tko je bolestsn i slicna pitanja), te izmjeris febru. Masku sam nosila tijekom prijema i to, mada puno sestara ne nosi. Ostala mi je za vrijeme carskog, nisam je ni skontala nego tek kad su mi je digli da mi prislone sina. Otad nisam vise stavila masku..

• Anita91
    17. Travanj 2020. 13:37

sagi

U onoj fb grupi koje su Rode napravile nakon tečaja je žena objavila friško iskustvo sa sv.Duha. Pa ako koja misli gore uskoro kaže da te muž doprati do trijaže, a onda netko dođe po tebe i stvari. Kad se presvučeš u spavaćicu možeš poslat dolje mužu. Naknadno se mogu donijet stvari do ulaza pa ti ih sestra donese.
    Nahvalila je novo rodilište i osoblje. Po dvije su u sobi. Nakon 2,3 dana se ide doma, kao uobičajeno.
    I ne treba imat maske na porodu 🙂

Hvalaaa, super vijest!! 😀😀
    Cure koje su rodile cestitam i zelim brz oporavak 😊

sinjorinagusarica
    17. Travanj 2020. 13:42

Vaki

Ja sam sve riješila preko e-građani, ima opcija e-novorođenče. No, za to morate imati čitač kartice u koji stavljate osobnu. Od tamo se povuku svi podaci i za poreznu, MUP, Hzzo, naknadu… Gotovo za 5 minuta!
    Sinjorina - pišem 17.4. ili je bebolino rođen prije ponoći?
    Mickey - sretno!
    Minnie255 - terminušo, gdje si nam nestala? Nema šanse da nisi još rodila…

16.4. 😊😉

Maja 3
    17. Travanj 2020. 13:47

Mi smo doma! Sreca do neba! Ljubav na prvi pogled! Velika seka jako ponosna! A braco vice...kak je sladak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.