My baby sretnoo i da je lazna uzbuna, da jos malo izdrzite u komadu 🤞🤞
Mybaby sretnooo! Javi nam :-)
Moj danas akrobata u stomaku
It’s a baby boy💙
My baby sretno! Javi nam se ☺️
Ja imam cijeli dan nekakve kontrakcije, al budu pola sata, sat pa sve stane. I onda za sat, dva opet i tako u krug.
Aeew.. Super, jošmalo 🙂
.
Došla reć za uplate, al me malina preduhitrila 🙂
Daa..maloo😁
Sad si me.sokirala jer imamo isti termin inače 😱
Sretnoo!!!
Hehe,i ja sam pomalo u soku,ali ipak sreca prevladava,jedva ga cekam saaaad🤗🥰
Jos sam rekla dr da necu mox spavati do tada hehe.
Sretno takodjer!🙏🤞
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mybaby sretno! U kojem si tjednu,nisam zapamtila 😮
.
Cure gdje ste kupovale baby gym…malo gledam po netu i cini mi se da su pretjerali sa cjenama od 500-800 kn 🤷♀️
Da, ja sam isto danima gledala i na kraju ovaj kupila. Skupi su, na mall.hr imas izbora i na bazaru, bila sam nasla neki super za 300kn i stavila ga u kosaru kao poslije cu platiti, i kad sam htjela da platim nestalo 🙈, a ovaj duplo skuplji 😫
Cure ja vam citav dan imam kontrakcije i dr me salje u bolnicu a ja sve odgadam…sad cu izgleda morat ici
Sretno.. da se jos izgura🤞🙏
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
U onoj fb grupi koje su Rode napravile nakon tečaja je žena objavila friško iskustvo sa sv.Duha. Pa ako koja misli gore uskoro kaže da te muž doprati do trijaže, a onda netko dođe po tebe i stvari. Kad se presvučeš u spavaćicu možeš poslat dolje mužu. Naknadno se mogu donijet stvari do ulaza pa ti ih sestra donese.
Nahvalila je novo rodilište i osoblje. Po dvije su u sobi. Nakon 2,3 dana se ide doma, kao uobičajeno.
I ne treba imat maske na porodu 🙂
Mybaby sretno! U kojem si tjednu,nisam zapamtila 😮
.
Cure gdje ste kupovale baby gym…malo gledam po netu i cini mi se da su pretjerali sa cjenama od 500-800 kn 🤷♀️
Da, ja sam isto danima gledala i na kraju ovaj kupila. Skupi su, na mall.hr imas izbora i na bazaru, bila sam nasla neki super za 300kn i stavila ga u kosaru kao poslije cu platiti, i kad sam htjela da platim nestalo 🙈, a ovaj duplo skuplji 😫
Lijep je 🙂 ja svoje još nisam izvadila iz vreće 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji