Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    16. Travanj 2020. 20:53

My baby sretnoo i da je lazna uzbuna, da jos malo izdrzite u komadu 🤞🤞

Fever
    16. Travanj 2020. 20:57

Mybaby sretnooo! Javi nam :-)
    Moj danas akrobata u stomaku

It’s a baby boy💙

sagi
    16. Travanj 2020. 21:11

My baby sretno, čekamo izvještaj 🙂

bejb2
    16. Travanj 2020. 21:13

May baby sretno! Drzimo fige da sve prođe super.

MickeyMouse
    16. Travanj 2020. 21:49

My baby sretno! Javi nam se ☺️
    Ja imam cijeli dan nekakve kontrakcije, al budu pola sata, sat pa sve stane. I onda za sat, dva opet i tako u krug. 

Hany92
    16. Travanj 2020. 21:51

neverland

Aaaaaee2eeeeeew2

sagi

Aeew.. Super, jošmalo 🙂
    .
    Došla reć za uplate, al me malina preduhitrila 🙂

Daa..maloo😁

Sad si me.sokirala jer imamo isti termin inače 😱
    Sretnoo!!!

Hehe,i ja sam pomalo u soku,ali ipak sreca prevladava,jedva ga cekam saaaad🤗🥰
    Jos sam rekla dr da necu mox spavati do tada hehe.
    Sretno takodjer!🙏🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    16. Travanj 2020. 21:52

Pupi30

Mybaby sretno! U kojem si tjednu,nisam zapamtila 😮
    .
    Cure gdje ste kupovale baby gym…malo gledam po netu i cini mi se da su pretjerali sa cjenama od 500-800 kn 🤷‍♀️

Da, ja sam isto danima gledala i na kraju ovaj kupila. Skupi su, na mall.hr imas izbora i na bazaru, bila sam nasla neki super za 300kn i stavila ga u kosaru kao poslije cu platiti, i kad sam htjela da platim nestalo 🙈, a ovaj duplo skuplji 😫

Hany92
    16. Travanj 2020. 21:55

My baby

Cure ja vam citav dan imam kontrakcije i dr me salje u bolnicu a ja sve odgadam…sad cu izgleda morat ici

Sretno.. da se jos izgura🤞🙏

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    16. Travanj 2020. 22:01

U onoj fb grupi koje su Rode napravile nakon tečaja je žena objavila friško iskustvo sa sv.Duha. Pa ako koja misli gore uskoro kaže da te muž doprati do trijaže, a onda netko dođe po tebe i stvari. Kad se presvučeš u spavaćicu možeš poslat dolje mužu. Naknadno se mogu donijet stvari do ulaza pa ti ih sestra donese.
    Nahvalila je novo rodilište i osoblje. Po dvije su u sobi. Nakon 2,3 dana se ide doma, kao uobičajeno. 
    I ne treba imat maske na porodu 🙂

sagi
    16. Travanj 2020. 22:02

skoljka

Pupi30

Mybaby sretno! U kojem si tjednu,nisam zapamtila 😮
    .
    Cure gdje ste kupovale baby gym…malo gledam po netu i cini mi se da su pretjerali sa cjenama od 500-800 kn 🤷‍♀️

Da, ja sam isto danima gledala i na kraju ovaj kupila. Skupi su, na mall.hr imas izbora i na bazaru, bila sam nasla neki super za 300kn i stavila ga u kosaru kao poslije cu platiti, i kad sam htjela da platim nestalo 🙈, a ovaj duplo skuplji 😫

Lijep je 🙂 ja svoje još nisam izvadila iz vreće 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.