Mickey sretnooo! 💞
Školjka mi pijemo vodu iz brite i tu vodu sam svejedno prokuhala za ad..stalaja je u džezvici i samo sam podgrijala kad mi trebalo malo.
Ne bi ja njima vjerovala što se jane tiče.. tako i cetinu pune kod mene u podravini 😂
Ma muz prije par dana naletio na clanak da je Jana jedina voda u Hr ispravna za bebe te da je nije potrebno prokuhavati, pa zato pitam, mozda neka zna vise o tome. Znam za onu vodu Evian da ne treba, al Jane imam u zalihama, a ja nemogu naci taj clanak da vidim tocno sto pise. Kako ste vi provele noc?
Mickey sretnooo! 💞
Školjka mi pijemo vodu iz brite i tu vodu sam svejedno prokuhala za ad..stalaja je u džezvici i samo sam podgrijala kad mi trebalo malo.
Ne bi ja njima vjerovala što se jane tiče.. tako i cetinu pune kod mene u podravini 😂
Ma muz prije par dana naletio na clanak da je Jana jedina voda u Hr ispravna za bebe te da je nije potrebno prokuhavati, pa zato pitam, mozda neka zna vise o tome. Znam za onu vodu Evian da ne treba, al Jane imam u zalihama, a ja nemogu naci taj clanak da vidim tocno sto pise. Kako ste vi provele noc?
A biogaia koju dajemo joj napravi kaos u crijevima..jadna prdi i stenje..pa se stalno budi 🙈 jedna noć bude super, druga malo teža.. al živimo nekako 😀
Vi?
Mickey sretnooo! 💞
Ja iskreno ne bih bebi davala vodu iz boce.. Vjerujem da će oni napisati što god treba samo da se proda i da stvore tržište za svoj proizvod.. Nikad ne znaš koliko je dugo stajala voda u toj boci, je li bila u nekom skladištu na suncu pa u njoj ima i mikroplastike i plinova..
Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.
Cestitam,bravo 👏🥳😍
Nadam se da je sve ok sa My baby kad se uopce nije javila od objave da ce ici u bolnicu.
.
Mickey se mozda vec mazi sa svojom bebicom🤱
.
Mmammaa dogadja li se kod tebe sta?
.
Mene bas bole ledja al kontinuirano... i trbuh mi se malo malo grci al me tjesi jer nisu bolni grcevi. Bas mi je ova trudnoca teza od prve. Je da sam prvu prelezala 90posto al ono vrijeme sto sam bila aktivna nisam ovakve bolove imala. Sustigle me godine ocito😅
Sinjorina jesu te testirali na Coronu ono sto su pricali da ce raditi?
It’s a baby boy💙
Hej cure hvala sto brinete.sinoc dosla u bolnicu trudovi do 90 regularni 1 clanak cerviks,krv urin uredni pustili me doma.jutros u pol sest se vratila citavu noc trudovi,nalaz danas trudovi uloziva prst i zadrzana na odjelu.eto sta da vam kazem.sad primila infuziju
Ja sam uloziva clanak prsta vec tjednima, a nemam trudove jos. Iako sam sad u terminu pa mozda i bude nesto... cekamo pregled u pon🙈 drzim fige da te popusti pa da malac jos malo miruje unutra i da ides doma🤰🏼
It’s a baby boy💙
Hej cure hvala sto brinete.sinoc dosla u bolnicu trudovi do 90 regularni 1 clanak cerviks,krv urin uredni pustili me doma.jutros u pol sest se vratila citavu noc trudovi,nalaz danas trudovi uloziva prst i zadrzana na odjelu.eto sta da vam kazem.sad primila infuziju
Nadam se da cete jos malo izdrzat!
Sortiraj odgovore
Najstariji