Meni je ovo prva uplata. Dobila sam 400 kn manje nego što mi je obično plaća. 😥
Mi danas puno pajkimo… Da barem može i mama. 😂
Zvala sam pedijatricu da pitam za kapi jer vidim da vi spominjete i K1 uz D3. No, kod nas to nije praksa. Kaže da kod nas idu samo D kapi, a K samo u bolnicama u slučaju da se sumnja na krvarenje kod bebe!?
Jesi li bila na nekom duzem bolovanju...pri tom ne mislim na komplikacije...nego u onih 6 mj prije otvaranja komplikacija ako si uopce bila na njima. 🤷♀️
Vaki jesi bila bas od 1.3? Jer meni je došla točno kao plaća (ali bez dodataka - prehrane)
Porodiljni mi je od 24.2. pa bi sad trebala biti uplata za čitav mjesec, bez prijevoza. Jedino ako su nam ukinuli dodatak na plaću zbog trenutnog stanja s virusom. Moram pitati kolege jesu li oni dobili plaću kao i prethodnih mjeseci.
To sto su njima nesto mijenjali nema veze s tobom...ako imas negdje kopiju 6 isplatnih lista ili onog obrasca koji si nosila na hzzo u kojem se vidi prikaz zadnjih 6 placa tamo mozes provjeriti...i tebi se isplacuje prema tom prosjeku...ne tice te se sto se dogadjalo kasnije
Pozz!evo mene sa pregleda,mali je 3300(27+2).iiiii samo da javim…29.4.su mi zakazali carski🙂..meni je to ok,jer je najsigirnije za nas buducii da sam ja uske konstrukcije dole.Glavna dr je donjela odluku.
Bebac je okrenut i glavicom i sve al eto..sad znam kad cu vidjet svoje zlato.Jako sam sretna😍😍😍😍😍😍
Na moj termin poroda…znaci mozda dva deckica stignu taj dan 🤗🤗😍
Eto iznenadili me u bolnici🥰 ..sad je to brzo,bilo bi super dva malca hehe🤗🤗🤗
Sretno!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Pupi30 je u pravu, ide po tome.
I ja sam racunala negdje oko 6 i nesto dobila 5600 i nesto, mislim da mi se na kraju prijevoz nije racunao jer taman mi toliko cca fali
It’s a baby boy💙
Jahanara da tak je, ja nemam prijevoz ali imam prehranu koja mi nije ušla.
A ožujak je imao 176 radnih sati, znaci 176 puta neto prosječna satnica sa onog obrazca = koliko smo trebali dobiti.
Fever, mozda dobijes neki ostatak sutra, citala sam slucajeve da se nekad desi da dobijes dvije isplate pa onda iznos bude ok
Da, već su cure rekle, u obračun ulazi "čista" plaća bez neoporezivih dodataka, dakle bez putnih troškova, dodataka za prehranu, božićnica, regresa... Ali na obrascu iz firme s prosjekom plaće (ak imate kopiju il ju ko ja i dalje imate doma) vam piše izračunata neto satnica, nju pomnožite s brojem radnih sati u mjesecu i to je to. Neće bit isto svaki mjesec.
Al vidjet ću idući mjesec dal sam u pravu.
Sad sam dobila komplikacije, tu se, ak nije cijeli mjesec, onaj iznos od 4257,28kn (u slučaju kad je plaća veća od tog minimalnog iznosa) podijeli s brojem radnih dana u mjesecu i taj iznos pomnoži s brojem dana koje ste bile na komplikacijama. Ta računica mi se slaže s uplatom.
Bravo na dobrim pregledima!
Nama noć super prošla..dan je isto ok.. bile u šetnji prije podne i oborile rekord od 23 min bez plakanja 💪 😂 a mislim da nebi ni tad plakala da joj štucanje krenulo, pa je to nervira i onda se ljuti!
Očekivala sam i danas jednu bebicu na forumu koliko bolova imate! To su sve pripremni i uskoro ćete se samo redati! 🤞 Jedva čekam da nam stignu nove bebice!
.
Ne znam zašto nam se Tina1803, Lilypie i Luninamama ne javljaju više kako su rodile..baš mi žao da ne znamo ništa kako su.. 😔
E pa i moj se naljuti kad stuca pa pocne plakat 😂 Znaci uspjela si je pridobiti u kolica, super 👍🏻
Tak je i meni zao da se ne javljaju, nekad se glupo osjecam koliko ja pisem, a bome i one su dok nisu rodile, ljepse je kad nas vise djeli iskustva. Nadam se da su i bebice i one dobro i da jednostavno nemaju vremena.
Meni je ovo prva uplata. Dobila sam 400 kn manje nego što mi je obično plaća. 😥
Mi danas puno pajkimo… Da barem može i mama. 😂
Zvala sam pedijatricu da pitam za kapi jer vidim da vi spominjete i K1 uz D3. No, kod nas to nije praksa. Kaže da kod nas idu samo D kapi, a K samo u bolnicama u slučaju da se sumnja na krvarenje kod bebe!?
Ma to je sve u jednim kapima, nisu odvojene, a mozes i samo d3, al et ja dajem ove i ne smetaju bebi. Netko je stavljao sliku tih kapi.
Sortiraj odgovore
Najstariji