Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2020. 07:35

Sinjorina cestitam 🎉💐🌹
    MickeyMouse sretno 💪

sagi
    17. Travanj 2020. 07:36

sinjorinagusarica

Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

Čestitam 💙 brz oporavak 🙂

sagi
    17. Travanj 2020. 07:39

MickeyMouse sretno, držim 🤞da ne traje dugo 🙂
    Krenule bebice 🥰

Boa35
    17. Travanj 2020. 07:45

sinjorinagusarica

Cure, ja rodila danas. Poranio moj decko, 3360, 49cm. Carski, na brzinu, krenuli trudovi, ja se pocela otvarati a on na zadak. Sve je proslo u redu. Kad se refam pa cu napisati vise detalja.

Čestitaaam! 💙🥰
    Brz oporavak želim! 

mom3
    17. Travanj 2020. 07:48

Maja 3 kada budes prijavljivala bebu u maticni, molim te, ako mozes, da podijelis ovdje koja je sada procedura obzirom na koronu. Jos nisam ni rodila, ali vec strepim nad tim..
    MickeyMouse sretno 👍🤞☺️ 

• MiniMa
    17. Travanj 2020. 07:52

Mickey ajde da si i ti docekala napokon 😊
    Samo hrabro i da se sto prije mazite i pazite 🥰

• monalisa
    17. Travanj 2020. 08:15

Sinjorina cestitam i brz oporavak ☺️☺️
    Mickey sretno i da ne traje predugo 🤞🤞

Boa35
    17. Travanj 2020. 08:28

Mickey sretnooo! 💞
    Školjka mi pijemo vodu iz brite i tu vodu sam svejedno prokuhala za ad..stalaja je u džezvici i samo sam podgrijala kad mi trebalo malo. 
    Ne bi ja njima vjerovala što se jane tiče.. tako i cetinu pune kod mene u podravini 😂 

bejb2
    17. Travanj 2020. 08:34

Sinjorina cestitaaam🥳😍
    A Mickey sretnooo🤩

Fever
    17. Travanj 2020. 08:36

Sinjorina cestitam!
    Mickey sretno😍

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.