Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    16. Travanj 2020. 20:06

Cure ja vam citav dan imam kontrakcije i dr me salje u bolnicu a ja sve odgadam...sad cu izgleda morat ici

brankica09
    16. Travanj 2020. 20:08

My baby

Cure ja vam citav dan imam kontrakcije i dr me salje u bolnicu a ja sve odgadam…sad cu izgleda morat ici

My baby 💪🤞 sretno 👼

skoljka
    16. Travanj 2020. 20:09

My baby

Cure ja vam citav dan imam kontrakcije i dr me salje u bolnicu a ja sve odgadam…sad cu izgleda morat ici

Ajde pa javi sta se desava 🤞🏻

• Anita91
    16. Travanj 2020. 20:19

My baby

Sretnoo 😊, javi se 

Jahanara
    16. Travanj 2020. 20:20

My baby

🤞 da je lazna uzbuna i da izdrzite jos malo 2u1

• Pupi30
    16. Travanj 2020. 20:26

Mybaby sretno! U kojem si tjednu,nisam zapamtila 😮
    .
    Cure gdje ste kupovale baby gym...malo gledam po netu i cini mi se da su pretjerali sa cjenama od 500-800 kn 🤷‍♀️

Tina220210
    16. Travanj 2020. 20:33

My baby sretno❤ 
    Vaki imaš i d3+omega, meni je muž kupio prvo te jer nije bilo d3+k. Ja sam danas počela davati d3+k pa ću vidjet kaj će reć pedijatrica na kontroli. 
    Pupi30 ja imam od prve baby gym i tad sam dobila na poklon ali sigurna sam da se da naći na alie. ili tak negdje puno povoljniji. Ja sam sad kupovala onaj vrtuljak za iznad krevetića za poklon isto su većina 400 kn pa naviše, ima jeftinijih ali nisu mi baš bili nešto..

mom3
    16. Travanj 2020. 20:38

Pupi30 jedno vrijeme su ih često imali na akcijama po Kauflandu, Plodinama i ostalim centrima. Ja sam uzela u Kauflandu za kakvih 130kn. Smiješna cijena, ali je odličan. Čak sam ga i prala u perilici rublja i ništa mu nije bilo. Onu podlogu i lukove sam oprala u perilici rublja, a igračke koje vise s njega sam prala u perilici suđa (one plastične), platnene su isto išle u perilicu rublja. Sad čeka u kutiji da ga i druga beba iskoristi za igru i drijemanje

Jahanara
    16. Travanj 2020. 20:39

Pupi pogledaj Bima shop😉

neverland
    16. Travanj 2020. 20:41

Aaaaaee2eeeeeew2

sagi

Aeew.. Super, jošmalo 🙂
    .
    Došla reć za uplate, al me malina preduhitrila 🙂

Daa..maloo😁

Sad si me.sokirala jer imamo isti termin inače 😱
    Sretnoo!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.