Došla vidjet jel ima koja nova beba😂 i mene razveselila naknada. I odmah bi nešto kupovala a ništa mi netreba😂😂😂
Bravo na dobrim pregledima!
Nama noć super prošla..dan je isto ok.. bile u šetnji prije podne i oborile rekord od 23 min bez plakanja 💪 😂 a mislim da nebi ni tad plakala da joj štucanje krenulo, pa je to nervira i onda se ljuti!
Očekivala sam i danas jednu bebicu na forumu koliko bolova imate! To su sve pripremni i uskoro ćete se samo redati! 🤞 Jedva čekam da nam stignu nove bebice!
.
Ne znam zašto nam se Tina1803, Lilypie i Luninamama ne javljaju više kako su rodile..baš mi žao da ne znamo ništa kako su.. 😔
Meni je ovo prva uplata. Dobila sam 400 kn manje nego što mi je obično plaća. 😥
Mi danas puno pajkimo... Da barem može i mama. 😂
Zvala sam pedijatricu da pitam za kapi jer vidim da vi spominjete i K1 uz D3. No, kod nas to nije praksa. Kaže da kod nas idu samo D kapi, a K samo u bolnicama u slučaju da se sumnja na krvarenje kod bebe!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Aeew.. Super, jošmalo 🙂
.
Došla reć za uplate, al me malina preduhitrila 🙂
Daa..maloo😁
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Vaki jesi bila bas od 1.3? Jer meni je došla točno kao plaća (ali bez dodataka - prehrane)
Vaki jesi bila bas od 1.3? Jer meni je došla točno kao plaća (ali bez dodataka - prehrane)
Porodiljni mi je od 24.2. pa bi sad trebala biti uplata za čitav mjesec, bez prijevoza. Jedino ako su nam ukinuli dodatak na plaću zbog trenutnog stanja s virusom. Moram pitati kolege jesu li oni dobili plaću kao i prethodnih mjeseci.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka evo ovako otprilike moj dan ide. Ujutro dojim i kad dajem desnu onda dajem samo nju jer u njoj ima puno vise i nikada je ne zavrsi do kraja. Kad dajem lijevu onda ponudim i desnu jer trazi jos. Popodne oko 4 se izdojim jer uglavnom idem do mame a ona je obozava hraniti pa eto za njene guste, ako u međuvremenu dok neodemo kuci trazi jos onda je dojim. Kad navece zaspe a to je u zadnje vrijeme oko 22 izdojim ae i ostavim muzu. Onda se uglavnom probudim oko 2 pa se izdojim isto ostavim muzu ( izdojim obje pa bude viska do drugog puta, a nemogu izdrzati da samo jednu izdojim). Onda se oko 5 opet budim i tad dojim i desnu malo izdojim da popusti. Promjetila sam da preko noci imam dosta vise mlijeka pa moram tako raditi.
Danas evo ipak mala temp ali cim sam odspavala proslo, tako da je mislim da je ipak iscrpljenost premda imam odlicnu pomoc id muza, mame i svekrve svejedno sam se malo preforsirala umjesto da sam vise odmarala jer ipak je to carski i sad se valjda sve skupilo.
Vaki tebi nema veze što se trenutno događa, tebi ide broj sati mjeseca * cijena sata sto si predala na onom prosjeku place jer ti sada isplaćuje HZZO
Pozz!evo mene sa pregleda,mali je 3300(27+2).iiiii samo da javim…29.4.su mi zakazali carski🙂..meni je to ok,jer je najsigirnije za nas buducii da sam ja uske konstrukcije dole.Glavna dr je donjela odluku.
Bebac je okrenut i glavicom i sve al eto..sad znam kad cu vidjet svoje zlato.Jako sam sretna😍😍😍😍😍😍
Na moj termin poroda...znaci mozda dva deckica stignu taj dan 🤗🤗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji