Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    16. Travanj 2020. 14:31

My baby

Skoljka jesi ti rodila u 37 tjednu? I jesi imala nekih simptoma prije?

37+4, da sam ja nesto skuzila stvarno nisam, danima sam prije puno cistila po kuci pa sam bila umorna pa  tako da sam tome sve pripisivala. Jedino dan prije kad sam kupaonižu cistila pa sam dosta bila sagnuta, svako malo sam isla odmoriti, ledja pozada nisko su me jako bolila tjekom dana, navecer nista sve do poroda, i kad su krenuli trudovi isto tako su me ledja samo 100000 puta jace bolila. 

My baby
    16. Travanj 2020. 14:35

Skoljka koliko su ti jake bile bh kontrakcije? meni su danas prosjek 20-30-40 min ali su mi jako bolne bas bas

Hany92
    16. Travanj 2020. 14:52

Krivo napisala 37+2 sam🤣🤭

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    16. Travanj 2020. 14:53

My baby

Skoljka koliko su ti jake bile bh kontrakcije? meni su danas prosjek 20-30-40 min ali su mi jako bolne bas bas

Uh meni kad su bile, bile su svako par minuta, bas me grcilo, bolilo, dva puta je trajalo cjelu noc. Imala sam ih od 22tt, u 35tt su bile najgore

skoljka
    16. Travanj 2020. 14:53

Aaaaaee2eeeeeew2

Pozz!evo mene sa pregleda,mali je 3300(27+2).iiiii samo da javim…29.4.su mi zakazali carski🙂..meni je to ok,jer je najsigirnije za nas buducii da sam ja uske konstrukcije dole.Glavna dr je donjela odluku.
    Bebac je okrenut i glavicom i sve al eto..sad znam kad cu vidjet svoje zlato.Jako sam sretna😍😍😍😍😍😍

Oo pa sad ce to ubrzo 😃, super za dobar pregled

My baby
    16. Travanj 2020. 14:55

Imamih i ja od 20 tjedna no sad u 35 tjednu su mi bas koma prije su bile podnosljive.Ja inace u drugoj trudnoci sam isto rodila u 37 tjednu i nikakvih simptoma nisam imala.Bila otvordna prst u 36 tjednu i samo samdobila prave trudove kuci.Nikakvih naznaka ni nista.Ova treca trudnoca me ubi po tegobama

Hany92
    16. Travanj 2020. 15:05

skoljka

Aaaaaee2eeeeeew2

Pozz!evo mene sa pregleda,mali je 3300(27+2).iiiii samo da javim…29.4.su mi zakazali carski🙂..meni je to ok,jer je najsigirnije za nas buducii da sam ja uske konstrukcije dole.Glavna dr je donjela odluku.
    Bebac je okrenut i glavicom i sve al eto..sad znam kad cu vidjet svoje zlato.Jako sam sretna😍😍😍😍😍😍

Oo pa sad ce to ubrzo 😃, super za dobar pregled

Daa!🤗🤗🤗
    hvala😁😁

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Vaki
    16. Travanj 2020. 15:07

Sagi - ne boli me više... Samo što još dosta krvi izlazi, nadam se da je to normalno... U prvoj trudnoći je sve bilo o. k. pa je opet krvarenje dugo trajalo. No, zato nisam imala menstruaciju skoro 3 godine. Blaženstvo! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

16. Travanj 2020. 15:14

Cujte i pocujte, sjele naknade na racune :)

sagi
    16. Travanj 2020. 15:31

Aeew.. Super, još malo 🙂

Došla reć za uplate, al me malina preduhitrila 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.