Jahanara mislim da su nam buše tu negdje, al si ti inače sitnija od mene pa je više izražena kod tebe 😁
Jahanara joj moja saga sa propusnicom 🤦🏼♀️ Trebam za muza i sebe. Zovem civilni stožer kažu ne mogu oni muzu mora opća praksa, zovem opću praksu oni kažu ne oni nego stožer. Objasnim da stožer kaže da ne može - pa su se konzultirali pa kaže opća praksa da ipak može ona. I napise je dan prije nego krene ovo sa e propusnicama. Moj ginekolog kaže da on ne zna to sa e propusnicama i napise mi ručnu kaže valjda će uvažiti. A to je sve isti dom zdravlja - veli sestra da oni još nisu dobili upute za e propusnicu i da oni pojma nemaju kako to ide…
onda sam zvala svoju opću praksu u drugom gradu - ona kaže da ne može ona meni izdati ak me ginekolog šalje, a kamoli muzu koji nije kod nje 😱 saga i dalje traje, budemo vidjeli kak će završiti. Sad sam vas zagnjavila malo
To je j... lud zbunjenog da oprostite 🙈
Haha Skoljka u najmanju ruku 😂 zato velim ova došla malo odmoriti iz grada, ta sigurno nije imala ovakvih problema 😂
Elenica meni su također izraženi ti bolovi i menstrualni i svakakvi navečer kad legnem. Valjda preko dana ništa ne osjetim nego kad se smirim tek. Na ctg još nisam ni bila, tko zna jel bi ista očitao.
Sagi prekrasna busa 😍
Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘
MickeyMouse
U mene takoder navecer su dosta prisutni
Onako kad god se probudim osjetim ih
Ja idem redovno na ctg nas ovdje primaju haha
Vidjet cu sutra sta ce dokt reci da li ce me preledavaat ilii
Sagi,Jahanara morat cu i ja svoj slikat onda kad ste vas dvije da se usporedimo😂
A za ovu susjedu, da otkacena zenska, jos i ona ima djete i sam tako da odmahne, kao to je glupost. Al gdje mene nasla da me ljubaka, ja inace nisam bas taj tip nikad bila, al ona kao da mi cestita, jbt, pa i drugi su cestitali al iz udaljenosti, netreba mi nitko sad da mi pruza ruku a pogotovo da me grli i ljubaka.
.
Nego da vam ispricam ( natipkam 🙈) sta mi se jos desilo veceras, kad me nije srcani. Kupali mi bebaca, sve super, zavrsili, izvagali ga, za tjedan dobio 280g ( nadam se dam sr da je to dovoljno, ako ke neka citala danas Zimske, vidjele ste o cemu sam ih pitala), i ja ga krenula oblaciti, inace nemamo problema sa oblacenjem, navucem mu bodi preko glave, nastimam da krenem rukicu uvlaciti, kad djete poce vristat, takav urlik nikad nisam cula, pocrveni ko visnja, to je sve u sekundama, brzo ga dignem okrenem prema naprijed, izgubi dah u vrisku, malo ga po ledjima lupkala u toj sekundi koliko sam se snasla, dok je muz dotrcao do nas on poce udisati, oduzela sam se zene moje, sva sam se tresla, reko sta je ovo, nisam takvo nesto nikad vidjela. Pretpostavljam da se uplasio kad sam mu body oblacila. 😔
Sagi super busa, ri kad se porodis nwces imati sta skidati.
A stvarno nista nestavljate slikice 🙄
Ja sam e propusnicu dobila od gin na dva tj koliko se i moze
Suprug dobio od stozera e propusnicu kao pratnja
Sto se tice carskog, pise u clanku za pozitivne trudnice i one kojima se ubrza porod a rezultati na covid ne dodu ( cekaju se oko 5h) znaci ako dodete u trudovima, uzmu bris i vi se otvorite tipa u roku 2h, ide carski jer rezultati nisu dosli jos
Meni to nema smisla al dobro, procitala sam dopis roda i cekam odgovor od nadleznih.
Kao prvo carski svaki je rizik sam po sebi, tu je i oporavak, duze ostajanje u bolnici, trosak veci za samu bolnicu.
Ako iz kuce nisam izasla mj dana i necu do poroda, ni suprug, nemam temp, ne znam zasto bi tu silom isao carski
It’s a baby boy💙
Hej curee
Mi smo sutraaa aBd puna 38 sedmica i idemo na ctg
Zanimaaa me ima li neka da je isto ovako pred kraj i kako se osjeca?
Ja vec par noci imam blage menst bolove
Ne soavam skoro nikako po noci
Ne zbog toga nego opcenito
A jos se i oni javljaju onako bas blagi neki
Jel to moze bit jedan od pokazatelja da ce ubrzo hah
Sutra cemo bas bidjet sta kaze ctg a reci cu i dokt naravno za to
Al et zanima me susrecel se jos koja s ja
Ja danas cijeli dan imam te bolove nalik na menstrualne s tim da me u jednom trenu onako malo vise bolilo...i uz to su me i donja ledja bolila tj vise desni kuk.Cak sam imala i rozi iscjedak...A u pon sam bila na pregledu,sad ne znam jel to.od toga ili se bebolino spusta sve nize 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji