Skoljka grozno😤 ne mogu vjerovati da nekom padne na pamet tako se ponasati u ovakvoj situaciji🙄
.
Mi isto izbjegavamo kontakt sa svima. Zadnjih par dana odemo prosetati do mojih ali si ne prilazimo.
.
MickeyMouse 🤣🤣
Skoljka bas grozno! To mi je malo onak nategnuto i kad nema ove situacije a pogotovo sad. Eto i onda takve osobe dobiju propusnicu sigurno bez problema, a ja se još mučim 😂
Mi isto prošetamo tu po “selu” - ulici ali ono poštujemo distancu 😎
Naručila sam danas maloj napokon tenisice! Jadna hoda u čizmicama već neko vrijeme jer je prerasla tene, i kak ništa nigdje ne radi, a ne volim kupovati na slijepo za nju, susjeda naručila i danas joj došlo za njezinu malu i vidjela uživo i odmah naručila iz Planet obuće! Jedva čekam da joj dođu 😎
Nisu nigdje objavili da ce sve zene radati carskim rezom nego samo pozitivne na Covid jer se tako ne prenosi virus na bebu,taj clanak je i na rodinoj stranici a one su se pobunile da se i tim trudnicama da izbor kako ce radati.Iskreno ja da znam da sam pozitivna iako sam protivnik carskog ako nije izuzetakda moras ja bi pristala na carski koliko god je to operativni zahvat ne bi htjela da mi se beba zarazi i da moram mislit jel dovolnjo jaka da preboli taj virus.No to je moje misljenje i tako bi ja napravila.no za sve ostale trudnice su porodi kako im i ide.
Hejjj evo menee ma ni u mene nista ni blizu....💆🏼♀️ Stvarno cu Uskrs u bolnici provest...jos moram sutra kod moje gonicke na kontrolu a stvarno sam mislila da na taj pregled necu otic...
Haha Minnie bas sam maloprije pomislila na tebe i da se sigurno nesto pokrenuo kad se jos nisi javila😅
Sretno sutra na pregledu i tebi i Maji!
.
Mickey a sta imas problema sa propusnicom?
.
I ja danas narucila tenisice sebi i muzu preko Sportvisiona. Imaju dosta tog na snizenju.
Ahaa.... Ja krivo skontala 🙈
Ja sam shvatila da ce kao mjeru uvesti obvezni carski za sve... Ajme sta sam blesava... 🤦♀️
Opce ne citam s razumijevanjem, nego na preskokce i onda si stvaram paniku 😶
Hvala vam 🤗
.
Na kraju proslu noc nijedna beba hehe
Valjda cekaju bebice gozbu za Uskrs, pa ce onda van 😆😋
.
Upravo tog prizora se i ja uzasavam Skoljka….
Znaci općenito smatram da nema tko od usputnih prolaznika sta dirat malu bebu i ne kuzim kak ljudi opce imaju tu potrebu, jos pogotovo ak je nepoznata osoba...
Pozdrav drage mame i buduće mame, trudna sam
35+1 i od jutros me pocelo boljeti u donjem dijelu leđa, beba mi je manje aktivna nego sto je bila prije dva dana, osjetim ju al manje nego sto je bilo, kontrolu imam 14.04.
Jahanara joj moja saga sa propusnicom 🤦🏼♀️ Trebam za muza i sebe. Zovem civilni stožer kažu ne mogu oni muzu mora opća praksa, zovem opću praksu oni kažu ne oni nego stožer. Objasnim da stožer kaže da ne može - pa su se konzultirali pa kaže opća praksa da ipak može ona. I napise je dan prije nego krene ovo sa e propusnicama. Moj ginekolog kaže da on ne zna to sa e propusnicama i napise mi ručnu kaže valjda će uvažiti. A to je sve isti dom zdravlja - veli sestra da oni još nisu dobili upute za e propusnicu i da oni pojma nemaju kako to ide...
onda sam zvala svoju opću praksu u drugom gradu - ona kaže da ne može ona meni izdati ak me ginekolog šalje, a kamoli muzu koji nije kod nje 😱 saga i dalje traje, budemo vidjeli kak će završiti. Sad sam vas zagnjavila malo
Hej curee
Mi smo sutraaa aBd puna 38 sedmica i idemo na ctg
Zanimaaa me ima li neka da je isto ovako pred kraj i kako se osjeca?
Ja vec par noci imam blage menst bolove
Ne soavam skoro nikako po noci
Ne zbog toga nego opcenito
A jos se i oni javljaju onako bas blagi neki
Jel to moze bit jedan od pokazatelja da ce ubrzo hah
Sutra cemo bas bidjet sta kaze ctg a reci cu i dokt naravno za to
Al et zanima me susrecel se jos koja s tim
Skoljka baš grozno. Inače ne volim kad tak ljudi ulijeću, pogotovo s malom bebom. Al sad bi stvarno svi mogli malo promislit 🙄🙄
MickeyMouse bome su zakomplicirali 🙈
.
Joj, još kad se Jahanara slikala rekoh budem i ja da usporedimo buše, i nikako. Eto konačno 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji