Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀
Čestiiitam 🥰💞
Dobro nam došla Rita 💜
Brzi oporavak želim!!
Drage cure 😀 jel zna koja kojeg u mjesecu sjednu novci od komplikacija u trudnoći? Od 1.3. Sam na komplikacijama bila pa sad u travnju očekujem tu isplatu ali uopće ne znam kada to inače bude. Zna li koja? 😀 Hvala vam
Obicno 17.-20.u mj
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀
Čestiiitam 🥰💞
Dobro nam došla Rita 💜
Brzi oporavak
Ostavih na krivom mjestu komentar.Sorriii
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Tko je spominjao zeleni urin ovih dana
Kak sam se sad usr***
Odem na wc i piskim i pogledam u skoljku ono zeleno
Gledam koji klinac i onda skuzim da imam osvjezivac za skoljku koji pusta plavo pa voda bude plava+ zuta mokraca= zelena voda.
Dobro da sam povezala brzo🙈🙈🤣🤣🤣
It’s a baby boy💙
Tko je spominjao zeleni urin ovih dana
Kak sam se sad usr***
Odem na wc i piskim i pogledam u skoljku ono zeleno
Gledam koji klinac i onda skuzim da imam osvjezivac za skoljku koji pusta plavo pa voda bude plava+ zuta mokraca= zelena voda.
Dobro da sam povezala brzo🙈🙈🤣🤣🤣
🙉🙈🤪
Jutro 🦉🐓
Monalisa i ja planiram ko My baby i Jahanara. Bodi s dugim rukavima, majica tj. vestica, hlačice, čarapice i kapica. I dekica naravno.
Skoljka bravo 🙂 meni se jučer baš niš posebno nije dalo. Ali isto skuhala varivo, doduše ja ubacila smrznuto gotovo povrće pa nisam baš imala posla. 🙈
Izbjegavamo maksimalno odlaske u dućan pa su nam zalihe smrznutog povrća spas.
Fever 🙈🙉😂😂 ja sam u početku se tak scimala, dok sam panično provjeravala da slučajno ne krvarim. I vidim narančasto, crveno na papiru, kad to takav toaletni 😂 od onda, samo čisti bijeli 😁
Jutro curke...
Jel nocas bio pun mjesec, jel se sto pokrenulo trudnice 😃.???
Mame kakvo je kod vas stanje?
.
Moj princ je jucer spavao od 11 do 13:30 i sinoc zaspao tek oko 23 🙈. Od 17h on se borio sa snom, spava mu se, a nikako da zaspi. Kad jede cim podrigne probudi se. Jel se vama to desava. Sinoc sam mu napravila dohrane 90ml i onda ga jos dojila i nista, i nekako mu uspijem podvaliti dudu( inace nije da je hoce, samo ponekad) i uz 100 ispadanja je uspio zaspat.
Jutro
Skoljka super da stignes nesto, ja si sve mislim kak cu uz bebaca i kuhat i cistit i prat 😬
.
Ko je pito za sinsay, meni se cini da je robica po velicini kao iz HM i zasad mi se cini super robica.. Svida mi se sto ima obicnih jednobojnih bodija pa ce pasat na vise kombinacija hehe
.
Cure koje ste potvrdeno otvorene, imaam jedno malo blesavo pitanje
Jel vi to osjetite? 😶
Meni se zadnjih par dana bas nekako cini da sam rasirena dolje, nezz to tocno opisat, al cudan je osjecaj 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji