Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    03. Travanj 2020. 12:58

Pozdrav svima! 
    Mala upravo zaspala, pa da i ja uhvatim vremena. Meni se jučer nešto čudno događalo u trbuhu, beba je u jednom trenu otišla skroz gore pod rebra, i jako su bili bolni pokreti, i sad mi je drugačiji trbuh, pa si sve mislim da se nije slučajno okrenula 😱 jedva čekam pregled u ponedjeljak.
    Maja kako je bilo na kontroli? 
    Mimmyx super za dobar pregled!
    Ja isto ne znam kak ću sada uz stariju i to nacicavanje, ak bude na seku biti će u najmanju ruku zahtjevno. Ja sam dojila u ležećem položaju, rijetko kad da sam sjedila i dojila. 

03. Travanj 2020. 13:10

Fever znam uvijek tako gledam kataloge jer nama inace ne nose, ali nisu objavili. A najvise cekam zbog toga jer bi veci soping onda obavila pa da sam mirna.
    Sto se dojenja tice meni najlakse na sjedeci, meni bas nezgodno na lezeci, a i vezano uz nacicavanje ja svojoj lipo dudu dam, nece je uvijek ali ja svako malo dajem da je prihvati

skoljka
    03. Travanj 2020. 13:16

Melorine moze biti da ima ritam iz bolnice i meni se tako cinilo do treceg tjedna da je imao ritam iz bolnice, ali meni je odgovarao.
    MickeyMouse kad sam pocela citati i ja sam pomislila da se beba okrenula, iskreno se nadsm da nije 🤞🏻

Fever
    03. Travanj 2020. 13:32

Vjerujem da ce objaviti :-D

It’s a baby boy💙

Maja 3
    03. Travanj 2020. 13:44

mmammaa

Koji je ono broj telefona za trudničku ambulantu na Švarči? Zovem 608-451 ali se nitko ne javlja..

I ja zvala dobrih 2 sata!

Maja 3
    03. Travanj 2020. 13:46

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Mala upravo zaspala, pa da i ja uhvatim vremena. Meni se jučer nešto čudno događalo u trbuhu, beba je u jednom trenu otišla skroz gore pod rebra, i jako su bili bolni pokreti, i sad mi je drugačiji trbuh, pa si sve mislim da se nije slučajno okrenula 😱 jedva čekam pregled u ponedjeljak.
    Maja kako je bilo na kontroli?
    Mimmyx super za dobar pregled!
    Ja isto ne znam kak ću sada uz stariju i to nacicavanje, ak bude na seku biti će u najmanju ruku zahtjevno. Ja sam dojila u ležećem položaju, rijetko kad da sam sjedila i dojila.

Nema trudova,zatvorena,drugi tj u cet idem u TA.
    Beba procijenjena na nekih 3100 sad,i po dr ce bit oko 3500g..nadam se da je u pravu.

MickeyMouse
    03. Travanj 2020. 13:46

Joj Skoljka držim i ja 🤞🏼 Sve mi nešto čudno. 
    Maja da nisi ti rodila u međuvremenu? 😄
    Mmamma sad kada sam stavila ticker za svoju todlericu vidim da su nam 1 dan razlike djeca 🙈
    E i da li je koja od vas cura koja je rodila imala dijastazu ili pupcani bruh? Ako je da li trebam sto posebno paziti na porodu? Muž mi je rekao da naglasim kad dođem tamo, al me zanimaju iskustva. Rupa mi je bas velika i taj bruh strši van 

MickeyMouse
    03. Travanj 2020. 13:48

Taman sam stisnula pošalji kad si se javila Maja. Jel ti sada radio ctg? Ja se nadam da će me ipak poslati u TA nakon pregleda u ponedjeljak. Ovdje kod nas nema nikakve opreme, jedino je uzv dobar jer je noviji. 

Maja 3
    03. Travanj 2020. 13:53

MickeyMouse

Taman sam stisnula pošalji kad si se javila Maja. Jel ti sada radio ctg? Ja se nadam da će me ipak poslati u TA nakon pregleda u ponedjeljak. Ovdje kod nas nema nikakve opreme, jedino je uzv dobar jer je noviji.

I ctg..i uzv...ma zbetonirana sam skroz! Nista ni od 04.04

mom3
    03. Travanj 2020. 14:20

MickeyMouse gle stvarno! Izgleda da smo prvi put u isto vrijeme bile u rodilistu. Ovaj put si me pretekla za 2 tjedna 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.