Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    02. Travanj 2020. 14:49

MickeyMouse

Hahah, pa plesom tjeraš bebu van, možda beba krene plesati pa probije vodenjak 😂
    Držim fige da ti sutra na pregledu kaže da se bar nešto pokrenulo 🤞🏼

Joj,i ja se nadam.
    10.04 je rodjendan mom muzu,i mami mojoj,pa svi navijaju za taj datum..a meni se to tako daleko cini.

• Pupi30
    02. Travanj 2020. 14:50

Cure di ste kupile gnjezdo i pismo za bebe...da nije pre skupo? Ako imate neke preporuke od cura koje ih mozda same rade,gledam po netu ove baby ducane ali nisu mi
    uzorci nesto 🤷‍♀️

Fever
    02. Travanj 2020. 14:59

Ja nisam uzimala ni gnjezdo ni pismo
    Nije imala ni sogi ni sestra pa kontam ni meni ne trrba, a ova baby bjorn njihaljka ima nulti polozaj pa moze nekad i u tome odmah biti..
    Drzati bebu me nije strah jer to mi je i posao pa mi je to pismo svakako nepotrebno, ali kazu mame koje su prvorotke da jexnjima bilo super i davalo i osjecaj sigurnosti dok drze bebu. Ima u pepcu a sad on ne radi jedino da pricekas da se otvori

It’s a baby boy💙

Fever
    02. Travanj 2020. 15:00

Imas hekleraj i kiceraj iz Os na fb- salju postom, nisu skupi

It’s a baby boy💙

• Jom12
    02. Travanj 2020. 15:12

Pupi30

Cure di ste kupile gnjezdo i pismo za bebe…da nije pre skupo? Ako imate neke preporuke od cura koje ih mozda same rade,gledam po netu ove baby ducane ali nisu mi
    uzorci nesto 🤷‍♀️

Pismo sam ja uzela preko stranice Dječji svijet na fejsu, 100kn. U pepca su jeftiniji, ali meni su bili jako tanki, ovaj je deblji pa mi se čini da ću lakše držat bebu. Gnijezda sam negdi vidila za 250 kn, al sad ne znam di, ako nađem pošaljem ti stranicu. 

Jahanara
    02. Travanj 2020. 15:46

Pregled obavljen. Zatvorena, bebac ima 2260g. Pregled 6.5.- nekako mi je to daleko al dobro 😅 Uzeo mi je bris i to je to.

Fever
    02. Travanj 2020. 15:55

Super jahanara, nije spominjao bolnicu? Kod nas obicno salju s 36tt, ja cu traziti sad u utorak na pregledu uputnicu jer zelim obaviti anesteziologa i s obzirom da je jako nisko bit cesce kontrolirana ( i ovak me narucuje moja gin svaka 3 tjedna)

It’s a baby boy💙

My baby
    02. Travanj 2020. 15:57

Jahanara ma neces ti do 6.5 😂mi smo se dogovorile 5.5.😁.Super bas me zanima koliko moja ima sad 10.4.kad smo razlika 4 dana

02. Travanj 2020. 16:02

Nikako ja danas napisati do kraja i poslati.
    Hvala cure svima na savjetima za pupak. Evo bila patronazna i rekla da je to super ali da treba jos nekoliko dana prasiti, jednostavno da nekom prije zaraste, a nekome sporije.

Bebolina je super dobila za nepuna 2 tjedna 530g, a tako sam nekako i ocekivala 😀 i skoljka vjeruj mi da nisam nestrpljiva s njom jer je meni ovo super tezina obzirom da je prva bila ispod kilu, e tu sam svaki gram brojila 😊
    Meni je npr patronazna rekla da mogu sve jesti samo da pripazim na jako zacinjeno da izbjegavam i mahunarke. A ja sam joj rekla da cu kao i sa prvom sve jesti pa ako primjetim da nesto smeta onda cu to izbaciti. Ovih dana sam jela i zelje i grah i nije nesto posebno smetalo, cak bi rekla da je grah pomogao jer je taj dan bila naduta i kad sam pojela grah za rucak ona je popodne puno lakse prduckala. E sad ga znaj, meni bitno da nema grceve i da lipo spava, eto 2 dana je nesto zezalo pa opet ok sve.
    Spominjete gnijezdo, njega nemam a pretpostavljam da je zgodno nekome ko ima manji kauc pa ako se boji da se ne odkotrlja beba, a inace mislim da ga brzo prerastu. Pod pismo mislite onaj kao jastuk za nosenje. To imam ali onaj koji se rastvori u poplun i meni to nezgodno za nosenje puno mi lakse i sigurnije bebu bez icega drzati, ja sam to koristila kao podlogu u kolicima i sad prvih dana za spavanje da je stisnuta kao u bolnici.

Jahanara
    02. Travanj 2020. 16:09

Fever

Super jahanara, nije spominjao bolnicu? Kod nas obicno salju s 36tt, ja cu traziti sad u utorak na pregledu uputnicu jer zelim obaviti anesteziologa i s obzirom da je jako nisko bit cesce kontrolirana ( i ovak me narucuje moja gin svaka 3 tjedna)

To ce mi biti zadnji pregled kod njega, bit cu 38tt. I tad ce mi napraviti i ctg. Poslije tog valjda idem u bolnicu na preglede.

My baby

Jahanara ma neces ti do 6.5 😂mi smo se dogovorile 5.5.😁.Super bas me zanima koliko moja ima sad 10.4.kad smo razlika 4 dana

Kad imas pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.