Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    03. Travanj 2020. 21:37

happyivy

Curke koje ste rodile kak stojite s kilama nakon poroda? Frendica dobila 12kg i tjedan dana nakon poroda se vratila na staru kilazu, a pak cujem da nekima dosta ostane. Ja sam trenutno na plus 8 ali mene ima, imala previse i prije neg ostala trudna.

Ja dobila 12kg i još sam dvije u plusu.. 
    Doma se vratila s 5 više, a evo ove dvije stoje već nekoliko dana.. 
    Mada zadnjih par dana baš puno jedem, stalno sam gladna i žedna, pa ne znam kak će otići još taj višak..jer se i ne krećem..jedva čekam da ovo prođe s tim virusom da krenemo u šetnje van. 

Majuska
    03. Travanj 2020. 21:59

Cure koje ste rodile ...s obzirom na karantenu i cinjenica da trebamo drzati distancu .Dali ste zabranile vidjeti bebu najblizima ? Pri tome mislim na baku i dedu ? 

Boa35
    03. Travanj 2020. 22:14

Majuska

Cure koje ste rodile …s obzirom na karantenu i cinjenica da trebamo drzati distancu .Dali ste zabranile vidjeti bebu najblizima ? Pri tome mislim na baku i dedu ?

Da!
    Malena će sutra 3tj a nitko je još nije vidio uživo.
    Sve sad preko video poziva zovemo. I moji i muževi su udaljeni od nas, i jednostavno ne želimo riskirati.  

Majuska
    03. Travanj 2020. 22:58

Karla89

Majuska

Cure koje ste rodile …s obzirom na karantenu i cinjenica da trebamo drzati distancu .Dali ste zabranile vidjeti bebu najblizima ? Pri tome mislim na baku i dedu ?

Da!
    Malena će sutra 3tj a nitko je još nije vidio uživo.
    Sve sad preko video poziva zovemo. I moji i muževi su udaljeni od nas, i jednostavno ne želimo riskirati.

Hajooj pa kako izdrzite :( 
    Ja imam jos do termina al me muci vec sad kako da im ne dozvolim da vide bebaca ...oni su doma vec sad i ne idu nigdje ali opet neznam sto ciniti 😥

MickeyMouse
    03. Travanj 2020. 22:59

Jahanara dobro je onda, sigurno je onda i kod mene tako 😊 ali da si svakakve filmove vrtim u glavi to je istina 😄
    Mmammaa moja je okružena sa puno djece, trbuh mazi draga, priča joj, zove je seta (seka), ali koliko će to biti tako kada seta izađe van pojma nemam 😂
    Lady bude se ubuckala vani, a ovo sto se tiče sluzi vjerojatno je sluzni čep, moguće da će krenuti uskoro pogotovo jer si već otvorena 3 prsta. 
    Eee cure odlično, i meni se sviđa ta teorija za 
    pucketanje 😄 čula sam danas opet par puta, i svaki put se scimam da nije pukao vodenjak. 
    Sto se tiče kila, u prvoj sam dobila 20+ i do njezinih navršenih 6 mjeseci, kad sam krenula raditi, sam bila na kilaži prije poroda. Za sada sam na 16 kila 😱 isto se nadam da ću bar slično kao prošli put se riješiti kila. 

Fever
    03. Travanj 2020. 23:21

Majuska, suprug i ja tri tjedna nismo mrdnili iz stana osim preko u trgovinu. Jer me strah pogotovo zbog bebe.
    Izdrzati se mora, ako se ovako nastavi..
    Tu su video pozivi hvala Bogu. Ne bi ugrozila sebe i dijete ni pod cijenu toga da ga mjesecima nitko ne vidi ako ovo potraje.
    Oni su bez imuniteta maltene kad se rode. Bit ce vremena za posjete i mazenja.
    Ali svakome na izbor, ja definitivno nisam za to. :-)

It’s a baby boy💙

skoljka
    03. Travanj 2020. 23:24

Lady33

Po mjerama je AC(abdominalna) za 34 tjedna izmjerena :) ostale mjere su otprilike za tjedne odgovaraju

My baby

Meni je po AC isto procijenjena manja za par dana a po bedrenoj i tjemenoj vise za skoro dva tjedna.znaci i tvoja ce biti manekenka 🤗

Meni je na uzv moj princ uvijek po AC bio manji oko tjedan dana, i stvarno niti sad nema stomacic napuhnut kao neke bebe, glava mu je uvijek bila procjenjena kao malo veca pa na te mjere se nisam niti obazirala, a po bedrenoj se ispostavilo da je bila najtocnija procjena. 

skoljka
    03. Travanj 2020. 23:26

happyivy

Curke koje ste rodile kak stojite s kilama nakon poroda? Frendica dobila 12kg i tjedan dana nakon poroda se vratila na staru kilazu, a pak cujem da nekima dosta ostane. Ja sam trenutno na plus 8 ali mene ima, imala previse i prije neg ostala trudna.

Nepitaj 🙈 Dobila 14kg, s porodom otislo 7, a sve mi se cini da sam jos koju kilu dobila nakon poroda, nisam se vagala tjednima. 

skoljka
    03. Travanj 2020. 23:37

Majuska

Muzevi roditelji zive kod nas. Moja mama u Sarajevu, kad sam se porodila trebala je doci i taman se tad pocele uvoditi mjere sigurnosti, pocelo se govoriti o zatvaranju granica tako da nije dosla. Uspjeli su ga vidjeti samo muzeva sestra i djeca i to je to, mada sam se mialila dal da dozvolim, al mi bilo zao da ga nevide tako malenog pa sam im rekla da dodju al od tad vise ne. Nitko nam ne dolazi uopce od kad sam se porodila svi su svjesni rizika. 

skoljka
    04. Travanj 2020. 00:01

Joj ja kad se raspisem nezam stat 🙈, ali sad da ja svoj izvjestaj podnesem 😂
    Ugl.. 
    Jutros se probudim i odlucim da cu pokusat bebaca naviknut da mi odspava prije podne jednu rundu i poslije podne jednu rundu i navecer u 21h u NJEGOV krevetic na spavanac do jutra. ( Inace ujutro se probudi oko 7-8 do 10 budan uz nacicavanje i cendranje i onda spavanje uz budjenje samo za jelo do 16h onda nacicavanje uz urlanje itd do 10 pa, cendranje u polusnu do 11-12)
    Ugl.. Evo kako je teklo ispunjavanje tog plana 🤪
    Probudi se jutros oko 7:30, presvlacenje, hranjenje, igranje, hranjenje, 10h spavanje pa do 12h 👍🏻. Za pocetak dobro me krenulo. Do 14h ga uspijem nekako zabavljat i odrzat budnim bez plakanja, uz dva dojenja, povracanje jer se prejeo. Oko 14h dohrana i spakovala ga u kolica i van do 16h. Bio mi je plan da se probudi oko 16h, al on je odvalio do 17h. Onda presvlacenje, hranjenje, igranje, hranjenje, malo je bilo cendranja, napokon se pokakao( sad mi kaka svako drugi dan, pelena puna od jednog do drugog kraja, jos jednom pohvala Pampers activebaby), kupanje u 21h, dohrana, smjestila ga u krevetic dala dudu i djete se ljeo uspavljivalo i sve super bilo ja odradila pegla je robice, cistila peglu, sasta nesto. Vidim muz ide u sobu spavat, malo poslije ja dodjem provjerit malog, vidim muza prenosi ga iz krevetica u nas krevet 🙈, velim pa zasto, veli pa place, a mali spava 🙈.... Eto, cijeli dan uspijem odraditi kako sam zamislila i muz pokvari 😂
    Sad cekam da se malo promeskolji pa da cica i da pajkimo bar do 5 h🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.