Pregled obavljen. Zatvorena, bebac ima 2260g. Pregled 6.5.- nekako mi je to daleko al dobro 😅 Uzeo mi je bris i to je to.
👍🏻 Za dobar pregled 😊
Jahanara super za dobar pregled!
Mellorine bebica super napreduje 😊
Ja nemam gnijezdo, a to pismo imam naslijeđeno još od prije prve male ali nisam s njom koristila, budem vidjela ovaj put.
Maja meni je prošli put termin bio 9.8., svekrvi rođendan 15.8 i ja kažem može i na njezin rođendan samo ne iza toga - na kraju rodila 18.8. dobro da nisam poludjela čekajući 😄
Jahanara, super za dobar pregled 😊 Moj idući je 21.04.,mislim da je to zadnji kod njega prije TA.
Jahanara super za pregled 💪
Rodi li jos koja prije mene ne gine vam jecmenac 😂😂 stanite u red 🙇♀️
Ja sam kupila ovu prije 2 mj u babycentru bila na nekom popustu 170 kn
https://ibb.co/mvhWJnv
.
Prvo mi se cinilo pre skupo ali sam odusevljena…ima daljinski,palis gasis na daljinu,odaberes boju koju zelis.Ja je za sebe koristim od prvog dana 🙈🙈 Daljinski stoji pored mene i lijepo kad se dizem na wc je upalim i opcenito ako dolazim spavati poslije muza,ne moram ga buditi s paljenjem svjetla itd.Vidi se taman lijepo da cu moci dojiti s tim i presvlaciti bebu.
Ova mi se bas svidza!😍 hvalaa
Ja sam ovu lampicu koristila sa prvom, na ebay-u uzela, a sad upalimo u kuhinji svjetlo pa se taman dovoljno vidi a nije prejako.
Ja sad navijam da neko rodi 4.4. 😀
Ja neznam sta je ovom mom 🐸. Vec danima, svaki dan nakon budjena poslije 16h samo bi cicao svako pola sata-45min, ali ne jeo da jako vuce,nego povuce koji put i drijema, a cicu drzi u ustima, kad mu ispadne trzne se pa opet ulovi. Ako ga spustim u njihaljku, krevetic, ma bilo gdje to ide vristanje na najjace 🙉 Ako spava i probudi se mirno brz plakanja, lustim ga neko vrijeme samog, al ako me osjeti ili mi cuje glas odma vristi dok ga neuzmem 🙈 A da ne pricam da danima ne uspjevam ni doruckovat ni rucat. Uvijek gledam da jedem obavljam dok spava, taman sto sjedem za sto i pocnem jesti krece plakanje, kao da me spijunira 🙈😂
Jahanara 10.4. Me narucila u pol osam ujutro za briseve pa cemo vidjeti.
Skoljka lipo se onda izdojis pa mu das na boku 😀 meni je super sto oce i sisu i boku bez problema pa da me i muz moze zamijeniti kad zatreba 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji