Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Travanj 2020. 16:23

Jahanara

Pregled obavljen. Zatvorena, bebac ima 2260g. Pregled 6.5.- nekako mi je to daleko al dobro 😅 Uzeo mi je bris i to je to.

👍🏻 Za dobar pregled 😊

MickeyMouse
    02. Travanj 2020. 16:44

Jahanara super za dobar pregled! 
    Mellorine bebica super napreduje 😊
    Ja nemam gnijezdo, a to pismo imam naslijeđeno još od prije prve male ali nisam s njom koristila, budem vidjela ovaj put.
    Maja meni je prošli put termin bio 9.8., svekrvi rođendan 15.8 i ja kažem može i na njezin rođendan samo ne iza toga - na kraju rodila 18.8. dobro da nisam poludjela čekajući 😄

sagi
    02. Travanj 2020. 17:18

Jahanara, super za dobar pregled 😊 Moj idući je 21.04.,mislim da je to zadnji kod njega prije TA.

brankica09
    02. Travanj 2020. 17:38

Jahanara super za pregled 💪
    Rodi li jos koja prije mene ne gine vam jecmenac 😂😂 stanite u red 🙇‍♀️

bejb2
    02. Travanj 2020. 17:52

Pupi30

Ja sam kupila ovu prije 2 mj u babycentru bila na nekom popustu 170 kn
    https://ibb.co/mvhWJnv
    .
    Prvo mi se cinilo pre skupo ali sam odusevljena…ima daljinski,palis gasis na daljinu,odaberes boju koju zelis.Ja je za sebe koristim od prvog dana 🙈🙈 Daljinski stoji pored mene i lijepo kad se dizem na wc je upalim i opcenito ako dolazim spavati poslije muza,ne moram ga buditi s paljenjem svjetla itd.Vidi se taman lijepo da cu moci dojiti s tim i presvlaciti bebu.

Ova mi se bas svidza!😍 hvalaa

02. Travanj 2020. 17:58

Ja sam ovu lampicu koristila sa prvom, na ebay-u uzela, a sad upalimo u kuhinji svjetlo pa se taman dovoljno vidi a nije prejako.
    Ja sad navijam da neko rodi 4.4. 😀

skoljka
    02. Travanj 2020. 18:03

Ja neznam sta je ovom mom 🐸. Vec danima, svaki dan nakon budjena poslije 16h samo bi cicao svako pola sata-45min, ali ne jeo da jako vuce,nego povuce koji put i drijema, a cicu drzi u ustima, kad mu ispadne trzne se pa opet ulovi. Ako ga spustim u njihaljku, krevetic, ma bilo gdje to ide vristanje na najjace 🙉  Ako spava i probudi se mirno brz plakanja, lustim ga neko vrijeme samog, al ako me osjeti ili mi cuje glas odma vristi dok ga neuzmem 🙈 A da ne pricam da danima ne uspjevam ni doruckovat ni rucat. Uvijek gledam da jedem obavljam dok spava, taman sto sjedem za sto  i pocnem jesti krece plakanje, kao da me spijunira 🙈😂

My baby
    02. Travanj 2020. 18:04

Jahanara 10.4. Me narucila u pol osam ujutro za briseve pa cemo vidjeti.

02. Travanj 2020. 18:09

Skoljka lipo se onda izdojis pa mu das na boku 😀 meni je super sto oce i sisu i boku bez problema pa da me i muz moze zamijeniti kad zatreba 😊

Maja 3
    02. Travanj 2020. 18:35

Jahanara,super za dobar pregled!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.