Evo da se i ja javim sa pregleda...🥰
Radili mi ctg kazu odlican.... tlak mi je malo nizi 90 sa 70... Imam 65 kg a imala sam 50 nekad davno😅
Bebica ima 2 800 gr🥰
Okrenuta je glavicom dolje i to je to
Sljedeci pregled za 2 tjedna🥳
Skoljka lipo se onda izdojis pa mu das na boku 😀 meni je super sto oce i sisu i boku bez problema pa da me i muz moze zamijeniti kad zatreba 😊
Ma on se najede i onda pocine ta parada, nije on gladan. Pravila sam mu dohranu misleci da je gladan, onto pojede pola pobljuva, i opet trazi na isti nacin. Manipulator 🙈😂 jadna ja sta me ceka, uvjek sam govorila necu djetetu dat ovo ono, al vec vidim da cu sve dat 🙉🙈😫 Od sutra ga vise nesmijem dojiti sjedecki, jer se navikao da ga drzim, o dutra samo lezeci polozaj 🙈
Skoljka lipo se onda izdojis pa mu das na boku 😀 meni je super sto oce i sisu i boku bez problema pa da me i muz moze zamijeniti kad zatreba 😊
Ma on se najede i onda pocine ta parada, nije on gladan. Pravila sam mu dohranu misleci da je gladan, onto pojede pola pobljuva, i opet trazi na isti nacin. Manipulator 🙈😂 jadna ja sta me ceka, uvjek sam govorila necu djetetu dat ovo ono, al vec vidim da cu sve dat 🙉🙈😫 Od sutra ga vise nesmijem dojiti sjedecki, jer se navikao da ga drzim, o dutra samo lezeci polozaj 🙈
Ma nego sto ma sve im treba dati kome cemo ako necemo njima 😀😀😀 a ja ti pustim svoju tako malo da se izgusta i nacicava nakraju jela,ali u granicama da mi nebi opet stalno bila na sisi 😊
https://ibb.co/ZGT4KJg
Ovo smo kupili u lidlu za 45kn, malo je rec da sam odusevljena :) slobodno zamjenite sa bilo kojom zaruljom
Cure bravo za dobre preglede! 🤗
Mellorine eto i dalje se pratimo 😀 moja isto u dva tj pola kg dobila 💪 bravo!
Školjka znam kako ti je 🙈 moja svako buđenje želi biti na sisi svakih pola sata..tako da je meni tak kroz cijeli dan..
Malo se nosamo, malo gledamo okolo i opet cica.. rekla mi patronažna nek je pustim na plače i da je ne stavljam na cicu jer nije gladna kad dudli bezveze..al nemam srca je pustit je da plače..
Evo da se i ja javim sa pregleda…🥰
Radili mi ctg kazu odlican…. tlak mi je malo nizi 90 sa 70… Imam 65 kg a imala sam 50 nekad davno😅
Bebica ima 2 800 gr🥰
Okrenuta je glavicom dolje i to je to
Sljedeci pregled za 2 tjedna🥳
Super za dobar pregled 😉👍🏻
Cure bravo za dobre preglede! 🤗
Mellorine eto i dalje se pratimo 😀 moja isto u dva tj pola kg dobila 💪 bravo!
Školjka znam kako ti je 🙈 moja svako buđenje želi biti na sisi svakih pola sata..tako da je meni tak kroz cijeli dan..
Malo se nosamo, malo gledamo okolo i opet cica.. rekla mi patronažna nek je pustim na plače i da je ne stavljam na cicu jer nije gladna kad dudli bezveze..al nemam srca je pustit je da plače..
Tako i ja, neznam kako ga smiriti a cim skuzi da mu idem dat cicu odmah tisina.
Evo da se i ja javim napokon se docepala da se mogu jvaiti jer s mog moba nece...nesto me izbaciva stalno tako da evo kad uspijem javim se!ja danas 39 plus 2 neka pomaka, nadam se ds ce skoro krenut jer sam prenervozna i ove propusnice i zaraza i sve...
Cestitam svim mamicama na prinovama🥰🥰🥰🥰🥰nadam se da ce nama sada svima isto proci sve ok da se mrvica svojih docepamo...jedini plus sto kod nas sada pustaju drugi dan tako da se tome bar veselom kd nema pratnje i posjeta😘
Mimmyx bravo za dobar pregled!
.
Maja sretno sutra na pregledu! 🤞 da ima nekog pomaka.
.
Skoljka i Karla to se oni maze 🥰 sisa im dodje umjesto dude. Tak sam i ja znala cim zaplace sisa u usta i mir. Ne znam kako cu sada, necemo se bas moci nacicavati po cijele dane s obzirom na kcer. Ja smo u 90 posto slucajeva dojila u lezecem, tako mi je bilo najzgodnije.
.
Netko je pisao da se ne usudi narucivati sa Alija u ovo vrijeme. Ja cu naruciti igracke za baby gym kroz koji dan. Koliko to dugo putuje niti jedan virus ne moze prezivjeti😅 a i opere se jos.
.
Jom12 koje su dimenzije tog jastuka sta si narucila? Nemam face pa mozda zato ne mogu vidjeti, vidim samo slike. Koliko vidim veze se, nije na cicak?
Sortiraj odgovore
Najstariji