Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Travanj 2020. 14:30

Maja 3

MickeyMouse

Taman sam stisnula pošalji kad si se javila Maja. Jel ti sada radio ctg? Ja se nadam da će me ipak poslati u TA nakon pregleda u ponedjeljak. Ovdje kod nas nema nikakve opreme, jedino je uzv dobar jer je noviji.

I ctg..i uzv…ma zbetonirana sam skroz! Nista ni od 04.04

Ne da se bebi van. Bitno da je sve ok!

• MiniMa
    03. Travanj 2020. 14:31

Mickey ja skoro svaki dan imam neobicne pokrete u trbuhu, doslovno ko da svaki dan radi salto i nisam opce mislila da bi to bilo okretanje, pogotovo jer mi je jos u 28 tt receno da je vec lagano u zdjelici😬

I netko je ovih dana pitao za pampers pelene, sad sam dobila mail od bubamare imaju do 25% popusta na pelene i maramice, pa ako koja treba da iskoristi...
    Ja isto stalno gledam na dm, al izgleda da stvarno od toga nista 🙄

MickeyMouse
    03. Travanj 2020. 14:52

MiniMa ja se nadam da sam samo zabrijala 😂 al bas je bilo čudno, ležala na leđima i odjednom ja bi rekla cijela beba pod rebrima, Pipan se ispod pupka sve ravno udubljeno, bas sam se prepala. Toliko sam već luda od svega, samo se nadam roditi i da bude sve okej. Ovi stresovi oko svega me bas opterećuju.
    Mmammaa da ljeto 2018 😄 ma to je nikakva razlika, bas me zanima kakva će nam biti iskustva s bebama, ne znam kak će ova moja vrtirepka prihvatiti seku 😄

• meddleO407
    03. Travanj 2020. 14:54

Koliko često kupate bebe? Ja svoju svaki dan otkad je pupak otpao, pokušavamo neku rutinu ulovit. Ona vam se obično budi oko 6, e onda jede i malo dremne i želi se nosat i to tako do negdje 9.30-10. Onda zaspe i spava sat pa jede pa opet spava i tako do negdje 14.30-15. nakon toga nema šanse da zaspe. Jede, žmiri, nosam ju, zabavljam kako znam, leđa me ubijaju, ali spavanje nula bodova. Izmedju 18 i 18.30 ju okupam, obučem u pidjamu i onda ju uspavljujem opet do 20 h. Haha. Onda dremne dva sata, u deset ju premotam i više ju ne diram do jutra. Po noći se budi svakih ajmo reći dva sata. 
    Nekad ubacim dohranu kad mislim da treba, ali koliko mi se čini njeno cendranje nije povezano s gladi jer sam joj jučer pravila triput dohranu i nije htjela više od 10 ml i onda je samo bljucala nakon toga. U ponedjeljak idemo na prvu kontrolu pa ćemo vidjet šta doktorica kaže.
    Kako vi provodite dan s vašim bebama?

skoljka
    03. Travanj 2020. 15:08

Maja 3

MickeyMouse

Taman sam stisnula pošalji kad si se javila Maja. Jel ti sada radio ctg? Ja se nadam da će me ipak poslati u TA nakon pregleda u ponedjeljak. Ovdje kod nas nema nikakve opreme, jedino je uzv dobar jer je noviji.

I ctg..i uzv…ma zbetonirana sam skroz! Nista ni od 04.04

, 🙈

Jahanara
    03. Travanj 2020. 15:09

MickeyMouse

MiniMa ja se nadam da sam samo zabrijala 😂 al bas je bilo čudno, ležala na leđima i odjednom ja bi rekla cijela beba pod rebrima, Pipan se ispod pupka sve ravno udubljeno, bas sam se prepala. Toliko sam već luda od svega, samo se nadam roditi i da bude sve okej. Ovi stresovi oko svega me bas opterećuju.
    Mmammaa da ljeto 2018 😄 ma to je nikakva razlika, bas me zanima kakva će nam biti iskustva s bebama, ne znam kak će ova moja vrtirepka prihvatiti seku 😄

E tocno ovako sam i ja osjetila par puta al jucer na uzv beba glavom dolje. Mislim da se oni samo guraju ledjima i guzom pod rebra. Nadam se da je i kod tebe tako. 

mom3
    03. Travanj 2020. 16:36

MickeyMouse moja starija jako voli djecu i bebe, ali ne znam koliko će biti oduševljena kada dođe seka.. Mislim da će joj brzo dojaditi. Sada ima svu našu pažnju i ne znam koliko će joj se svidjeti činjenica da sve mora dijeliti sa sekom, ali to je normalno. Očekujem pobunu i protest s njene strane dok se ne navikne na novu situaciju. Jedino što je sigurno je da neće biti lako prvih mjesec-dva.
    Mislila sam da je s prvom bebom teško, ali ova druga je točno kao opisi iznad. Gura se stalno nekud pod rebra. Jučer mi je trbuh izgledao kao zvonar crkve Notre Dame, a pritisak na trbuh je baš bio dosta neugodan. Mislila sam da će mi trbuh eksplodirati ako se jače upre leđima i guzom Navečer kada se legnem ne mogu zaspati dok se ona ne smiri, toliko jako i često mlati da uopće ne kužim odakle joj energija?!
    Izgleda da su nam bebe sad u toj fazi kako se bliže termini.

• Lady33
    03. Travanj 2020. 16:38

Curke moje ja se javljam nakon dugo vremena lezala sam u bolnici danas dam 37+1
    Bebic zaostaje kazu abdominalno u rsstu da ce biti manje tezine naspram nekih 34 sedmice.
    Termin 23 april al jucer sma otpustena iz bolnice.
    Posle pregleda i sinoc svu noc je islo mnogo sluzi sa krvi kao slizni cep.
    Uglavnom ja sam otvorena 3 cm doktor je po otpustu rekao vidimo se sigurno za koji dan.
    Jel koja ima iskustva s tim dal je porod bas blizu ako sam vec otvorena 3 cm za koliko bi to moglo?

url=https://lilypie.com]

My baby
    03. Travanj 2020. 17:33

Lady33 a imas li trudove? Pukao vodenjak?

• Lady33
    03. Travanj 2020. 17:46

Nista draga jos nije pukao vodenjak 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.