Ja narucujem s alija, omot bacim, operem ruke
Ak se moze dezinficirat prebrisem, ak se moze oprat operem ak ne zraci se na balkonu jos par dana i to je to
It’s a baby boy💙
Jutro, kako ste danas?
Mi imamo neku čudnu fazu cviljenja i plakanja jer ne znamo di bi sa sobom.. ne želi se nositi, ne želi ležati, ne želi cicati 🤦 izludila me totalno jučer i danas koliko vidim se to nastavlja.. bit će veseli dan🤪
Koji je ono broj telefona za trudničku ambulantu na Švarči? Zovem 608-451 ali se nitko ne javlja..
Minnie preko cega ulazis pa ti tako steka. Ja preko chrome i nikad nisam imala problema. Bome si ti u niskom startu 😉, sad ces ti uskoro javit da je bebica stigla 😊
Jahanara ako je ovo samo mazenje, sta nas ceka kad budu malo stariji, nece silaziti sa nas 😂
Karla 😬 ajmeee, sretno danas 💪🏻, jel ti i dalje dajes vise puta dohrabu, koju ti dajes? Jel onda dajes D3 kapi?
Kod nas se nastavlja i dalje kenjkanje od 5 ujutro, ali nemora se nosati stalno nego malo je podignem odma se smiri ali svako toliko njurganje. Valjda jos ostalo od bolnice ritam jer su ih tamo kupali u 5 ujutro i sve te pripreme za vizitu tako da ima tu fazu budnosti, moram to malo pomaknuti nekako 😊 a mene muz pustio da odspavam u komadu od pola 12 do 4 ujutro, cice su mi vec bile za eksplodirati iz jedne izdojila preko 125 i bilo bi jos a iz druge 80 i isto bi bilo jos.
Ide koja mozda u dm, da poslika katalog, nikako da ga objave ako ga ima uopce?
Mislim da ne tiska nitko kataloge trenutno, upisi na google katalozi pa ti izbaci onu stranicu sa svim katalozima od trgovina
It’s a baby boy💙
Niti Muller niti DM imaju nove kataloge. Valjda su odlučili preskočiti akcije... nisu fer..
Sortiraj odgovore
Najstariji