Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    02. Travanj 2020. 23:42

Ja narucujem s alija, omot bacim, operem ruke
    Ak se moze dezinficirat prebrisem, ak se moze oprat operem ak ne zraci se na balkonu jos par dana i to je to

It’s a baby boy💙

Boa35
    03. Travanj 2020. 09:32

Jutro, kako ste danas? 
    Mi imamo neku čudnu fazu cviljenja i plakanja jer ne znamo di bi sa sobom.. ne želi se nositi, ne želi ležati, ne želi cicati 🤦 izludila me totalno jučer i danas koliko vidim se to nastavlja.. bit će veseli dan🤪

mom3
    03. Travanj 2020. 10:24

Koji je ono broj telefona za trudničku ambulantu na Švarči? Zovem 608-451 ali se nitko ne javlja..

mom3
    03. Travanj 2020. 10:30

Uspjela sam ih dobiti i odmah prijavljujem pregled 10.04.

• Jom12
    03. Travanj 2020. 10:43

Jahanara, dimenzije su 65*65 kad se otvori, na vezanje je 

skoljka
    03. Travanj 2020. 10:45

Minnie preko cega ulazis pa ti tako steka. Ja preko chrome i nikad nisam imala problema. Bome si ti u niskom startu 😉, sad ces ti uskoro javit da je bebica stigla 😊
    Jahanara ako je ovo samo mazenje, sta nas ceka kad budu malo stariji, nece silaziti sa nas 😂
    Karla 😬 ajmeee, sretno danas 💪🏻, jel ti i dalje dajes vise puta dohrabu, koju ti dajes? Jel onda dajes D3 kapi? 

03. Travanj 2020. 11:24

Kod nas se nastavlja i dalje kenjkanje od 5 ujutro, ali nemora se nosati stalno nego malo je podignem odma se smiri ali svako toliko njurganje. Valjda jos ostalo od bolnice ritam jer su ih tamo kupali u 5 ujutro i sve te pripreme za vizitu tako da ima tu fazu budnosti, moram to malo pomaknuti nekako 😊 a mene muz pustio da odspavam u komadu od pola 12 do 4 ujutro, cice su mi vec bile za eksplodirati iz jedne izdojila preko 125 i bilo bi jos a iz druge 80 i isto bi bilo jos.

03. Travanj 2020. 12:18

Ide koja mozda u dm, da poslika katalog, nikako da ga objave ako ga ima uopce?

Fever
    03. Travanj 2020. 12:23

Mislim da ne tiska nitko kataloge trenutno, upisi na google katalozi pa ti izbaci onu stranicu sa svim katalozima od trgovina

It’s a baby boy💙

mom3
    03. Travanj 2020. 12:49

Niti Muller niti DM imaju nove kataloge. Valjda su odlučili preskočiti akcije... nisu fer..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.