Minima ja imam neku led lampu za uticnicu, koja ima daljinski. Samo moram zarulju uzet :-)
Ima u tim vecim trg, cak i u ikei
It’s a baby boy💙
Pozdrav svima, duže vrijeme već pratim forume, ali nikako da se registriram.. Situacija u državi me ponukala da se makar ovako udaljeno socijaliziram
Ovo mi je prva bebica, trenutno sam u 34. tjednu. Ima li još koja trudnica iz Rijeke da podijeli iskustva?
Pozdrav svima!
Ja sam se prvi puta koristila sa svjetiljkom na mobitelu, nisam uzima ništa specijalno, ali imam sada u lampi žarulju koja se lagano pojačava kak se zagrijava, tak da kad se upali jaaaako je slabo svjetlo, taman za premotati bebu, a i kad svijetli na najjače nije jako svjetlo.
Žena koja je samnom ležala u bolnici imala je bebu okrenutu poprečno, rekli su joj da sjedi u turskom sjedi i beba se okrenula, ali krivo na zadak pa su joj radili vanjski okret i rodila je prirodno. 🤷🏼♀️
Tina dobrodošla ☺️
Ja danas osjetim izrazito specifične pokrete bebe, bas kao da me prebire prstićima 😂 ne znam neki čudan osjećaj. Uz neizostavnu bol u križima i nizak trbuh, hodam za malom i jedva dočekam popodnevni spavanac 🙈
Mi so znali nocno svijetlo prekrit s tetrom,nije jako svijetlo onda..a sovoljno da se vidi.
Mickey,nemoj me plasit sa turskim sjedom...ja sam stalno tako..
Mene moja beba stalno lupa..i to bas bolno. Bit cu zauvijek trudna! Ko slonica! Nikakvih pomaka zasad.
Maja ma nemaš brige, vjerojatno je to za bebe koje su poprečno 😊
Jučer došao muž sa polja, radio i uđe u kući i vidi me i veli: “sto je bilo? Jel bi ti išla roditi?” Ja velim daaaaa, vozi me u bolnicu odmah da to riješimo 😂
Ti Maja imas sutra kontrolu ak se ne varam?
Maja ma nemaš brige, vjerojatno je to za bebe koje su poprečno 😊
Jučer došao muž sa polja, radio i uđe u kući i vidi me i veli: “sto je bilo? Jel bi ti išla roditi?” Ja velim daaaaa, vozi me u bolnicu odmah da to riješimo 😂
Ti Maja imas sutra kontrolu ak se ne varam?
Hahahhah! A meni moj jucer kaze..ti jos pleses,a rodit bi isla..nista od toga jos! A ja onako...aaaa neee..
Da sutra u pola 9 ujutro idem na pregled.
Ozbiljno razmišljam o naručivanju s Aliexpressa i jedino što me zaustavlja je ta korona.. Nisam pametna da li je uopće dobra ideja bebi uzimati tješilicu/mazilicu i plišanca tipa kopija zeca Effiki ili Jellycat zeca iz Kine? Kod nas su skupi ko od zlata, a tamo su bagatela.. ili jednostavno pričekati dok prođe korona pa onda uzeti..
Nešto sam zapela za zečeve
Hahah, pa plesom tjeraš bebu van, možda beba krene plesati pa probije vodenjak 😂
Držim fige da ti sutra na pregledu kaže da se bar nešto pokrenulo 🤞🏼
Hvala
Moja beba isto leži poprečno, samo se nadam da će se u idućih 6 tjedana okrenuti.. Uz ovaj virus, zabrane pratnji na porodu i posjeta, ne bih još voljela ići na carski
Što se tiče noćnih svjetiljki, imaju u chipoteci raznih po ok cijenama.. a kasnije ih možete koristiti u dječjoj sobi, jednom kada krenu spavati sami
Ja sam kupila ovu prije 2 mj u babycentru bila na nekom popustu 170 kn
https://ibb.co/mvhWJnv
.
Prvo mi se cinilo pre skupo ali sam odusevljena...ima daljinski,palis gasis na daljinu,odaberes boju koju zelis.Ja je za sebe koristim od prvog dana 🙈🙈 Daljinski stoji pored mene i lijepo kad se dizem na wc je upalim i opcenito ako dolazim spavati poslije muza,ne moram ga buditi s paljenjem svjetla itd.Vidi se taman lijepo da cu moci dojiti s tim i presvlaciti bebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji