Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    28. Ožujak 2020. 18:27

Jel smije beba potrbuske na nama lezati ili se to smije tek kad je starija. Sad me svekrva isprepadala da sto lezi na meni potrbuske da se to nesmije, a ja ubjedjena da smije. 

MickeyMouse
    28. Ožujak 2020. 18:39

Skoljka ja mislim da smije i da im taj položaj bas pase, osjete i tvoje otkucaje srca i sve. 

Mom
    28. Ožujak 2020. 18:43

Ma smije, znaš kad ne smije, kad nije pod nadzorom. 

Tina220210
    28. Ožujak 2020. 18:47

Meni na prvom porodu u Karlovcu trebali samo mobitel i voda, s tim da su mi vodu dali možda 2 puta doslovno kap da popijem, epiduralnu sam htjela ali nije bilo anesteziologa. 
    Mobitel se nesmije zbog ctg-a ali meni u jednom trenutku prolazio doktor a ja pjevala (užasno pjevam😂) i pita me kaj vam je dosadno, ja ono da, nisam znala da se nesmije mob, uzela bi si knjigu i on se pocne smijati i kaže da si samo uzmi mob. Kako su mi pojačavali drip bilo mi je sve manje na mislima mobitel😂 
    Ležala sam cijelo vrijeme i onda su nakon 6 sati rekli da ustanem ako mogu jer se beba ne spušta a išla sam dva puta na wc tako da su me mogli pustiti da stojim ranije i više pa bi možda i sve brže išlo... sve ovisi kakva ti se ekipa doktor i babica posloži. 

Boa35
    28. Ožujak 2020. 19:21

skoljka

Bok cure, danas sam ko zombi. Maleni je jucer bio ik, lijepo papao i spavao do 16h. Onda je bi budan i ok uz hranjenje i moje animacije do jedno 20h kad je poceo urneves. Vristanje, natezanje, zacrveni se, ja mu ponudim jesti, smiri se, pa opet tako u krug, drzi sisu a nejede et samo da sr tjesi. Pa bljuvanje svega sto je pojeo, svako malo. Pa mislila da je gladan pa mu dan Ad i to sve izbljuje, a halapljivo jede. Dala mu espumisan. Znaci nije bio gladan, nego se tjeaio hranom Onda sam skuzila da pokusava kakti ili prditi, a nemoze, uspio je zaspati oko 00:30 do 2:30, od kad se sve nastavilo, do jutros do 7 kad mi je zaspao potrbuske na meni do 9:30. Jadan tako tuzno placr, a i ja sa njim. Jadan se bas nateze, evo uspio je par puta prdnuti uz natezanje i plakanje. Malo sam maloprije bila u dvoristu sa njim, danima smo u kuci, poludit cu vise.
    .
    Eto izjadala sam se 😩

Ajme, vjerujem da nije lako.. 
    Nama bila takva isto par dana zbog zraka u želucu valjda..sad je evo ok.. čisto me strah što će biti kad krenu pravi grčevi 🙈 svi govore jednostavno mora proći..al meni je i ovo muka bilo gledat je kako plače i izvija se, a ne možeš joj pomoći.. čak smo kupili i Tiba kapi, njih još nismo davali.. zapravo sve smo kapi izbacili i za sad je ok.. a od čega je to imala 🤷 
    Držite se, što da ti drugo napišem..izgleda da nas to sve čeka.. 😔

28. Ožujak 2020. 19:36

Skoljka ja svoju preko dana stavljam na trbuh da spava, bas zbog te nadutosti i odlicno mi spava, znaci danas nam je 2 tjedna. Naravno uvijek pod nadzorom. 
    Karla pa mozda uopce nece biti grceva, nemoj odmah tako misliti. Oni su sad jos mali i nezrela su im crijeva pa ih vise muce plinovi ja bih rekla pa ja zato svoju bas preko dana sto vise na trbuh stavljam spavati da ga grije i da to proradi poslije jela. Ona je meni citav dan super, a po noci ocekujem vec da ce biti malo njurganja jer eto bas joj pase ovako spavanje, ali po noci je stavljam na bok. 
    Znam da je tesko ali bitno vam je da ostanete smirene jer to beba osjeti, kad ih presvlacite radite vjezbe za kukice i tako ce isto ispustiti plinove pa ce im se olaksati i malo im masirajte trbuh poslije jela. Mozete im ukljuciti i zvuk usisivaca ili fena jer ih to smiruje, upisite white noise pa ima puno videa. Eto nadam se da ce vam nesto pomoci 😊

Vaki
    28. Ožujak 2020. 20:19

Kod nas u rađaonu možeš uzeti samo labelo i ništa više.
    Nakon klistira te nitko ne pušta na tuširanje, nego wc i predrađaona gdje si prikopčana na CTG. Nema ispitivanja hoćeš li drip i sl. Tamo sve rade po svome. Tako da bih ja baš voljela da su drugačija vremena pa da idem u rodilište gdje će me barem nešto poslušati. Šetnja, nema šanse. Nema dizanja sa stola u rađaoni... Sve je čisto, novo, moderno, ali nemaš pravo glasa. Možeš ti pričati, zahtijevati, ali ti to ništa ne znači. Malo me to bedira... Nisu grubi, samo su uvjereni da oni znaju bolje od tebe i da im trebaš vjerovati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    28. Ožujak 2020. 20:24

Evo ja si napravila caj lista maline, do 36 tt cu jednu salicu dnevno onda cu pojacati na dvije
    Nije tak los, probala sam ga sad toplogy

It’s a baby boy💙

Vaki
    28. Ožujak 2020. 21:01

Fever

Evo ja si napravila caj lista maline, do 36 tt cu jednu salicu dnevno onda cu pojacati na dvije
    Nije tak los, probala sam ga sad toplogy

U ovoj ludnici sam skroz zaboravila na njega... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    28. Ožujak 2020. 21:48

Drzite mi fige da noc prodje mirno ❤️

Trudnice evo vam malo zabave, da zaboravite malo na koronu, da vidim kakve ste matematicarke 😂
    Moram priznat da sam ja iz druge pogodila, neki nisu jos a bome neki iz prve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.