Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    29. Ožujak 2020. 09:07

Jutro, 
    Skoljka da, kružio je jučer taj zadatak i treba se dobro zagledati da riješiš točno. A studirala matematiku 😂

Ja sam naručila čaj od lista maline i datulje, stigli mi sad ovaj tjedan. S čajem ću početi nakon 35.tjedna, a s datuljama i prije jer ih volim. 

29. Ožujak 2020. 09:09

Skoljka ja nisam povisila madrac jer se drzim uputa od fizijatrice iz petrove od prve male sto mi je ostalo u pamcenju. Znaci uvijek na ravnom jedino ako je prehlađena onda blago poviseno. I moja isto vec nekako cvrsto drzi glavu i vrti s njom, ali gdje god procitas stavljanje bebe na trbuh se svagdje preporučuje.
    Nama je npr sinoc super spavala ali zato sam vec pred jutro ocekivala da ce biti budna i tako je i bilo od 5 ujutro ona kenjka, to nije ni plac ni nista nego mora prdnut ili bi da se pronosa i tako. Sve u svemu nesmim se zaliti 😊

skoljka
    29. Ožujak 2020. 09:55

Jutro cure, noc prosla dobro 💪🏻
    Sagi i koji je rezultat, najjaci su mi kad izracunaju 12 🙈😂
    Melorine na sv. Duhu su krevetici svi na koso, a i patronazna nam rekla da mozemo povisit, tako da je meni sve na koso, ravan je potpuno samo na koso.

Do koje dobi se dizu da podrignu? 

skoljka
    29. Ožujak 2020. 09:57

LaLuna radim mu to samo sporije jer je on jako mal pa me strah tako brzo. 

Boa35
    29. Ožujak 2020. 10:58

Jutro 💜
    Mommy za rađaonu ti treba spavaćica koju obućeš  nakonklistira, čarape, papuće, mob, labelo i voda(tako je u vinogradskoj), uloške i gaće staviš na vrh torbe i to je to..e da i ručnik za tuširanje.. Ostalo sve što misliš uzet stavi u torbu, ništa posebno nemoj pakirati..jer vjeruj mi neće ti biti niti na kraj pameti ništa kad krenu trudovi.. 
    .
    Mi imali ok noć.. sinoć je bilo malo grčenja..al kratko je trajalo..e sad ujutro sam jela čokolino pola kozje mlijeko pola kravlje i za ručak smo imali rižoto od liganja..pa joj je možda ti smetalo 🤷danas opet izbacujemo mlijeko skroz.. 
    Lijepo je odspavala od 11-2, pa pojela i od pola 4-pol 6 spavala..i onda krećemo..neće spavato, niiikako je uspavati..ni boca, ni cica, ni nosanje.. baš nas je izmorila..zaspala je tek oko pola 9 i evo još spava..
    Ne kuži dan i noć..i onda bi bila budna dva i nešto sata po noći između spavanja, a mi jedva gledamo 🤦
    Uspava mi se na rukama, ja je prebacim u košaru, gleda kao sova.. pa sam je na kraju ostavila kod nas u krevetu..tu je spavala bez problema.. tako da mislim da imamo malu manipulatoricu... 😝🙄

mom3
    29. Ožujak 2020. 11:25

Ne sto se samnom pocelo događati. Jucer navecer legnem na desni bok (inace rotiram lijevi i desni bok kroz noc) i samo sto nisam zaspala kad me odjednom probudi cinjenica da nemam zraka. Hvatam zrak na usta i ne mogu normalno disati tih prvih par sekundi. Cim sam sjela sve ok. Okrenula se na lijevi bok, sve ok i zaspala bez problema. Ostatak noci lijevi-desni bok rotiranje i sve ok. Ne kuzim sto je to bilo. Jel imao netko slicno iskustvo?
    Jutros pod tusem parada. Samo odjednom me uhvatila slabost, mucnina i jedva sam stajala. Nekako se oprala, sjedila uz sirom otvoren prozor da se obucem. Izmjerila sam tlak 107/76 i otkucaji 93. Malo poviseni otkucaji zbog slabosti, to razumijem, ali tlak mi je ok. Inace mi je 100/60-70 normalno u trudnoci. Znaci nije tlak. Raspad sistema. Sad sjedim i ovo pisem i jos uvijek mi nije dobro..

skoljka
    29. Ožujak 2020. 12:26

mmammaa

Ne sto se samnom pocelo događati. Jucer navecer legnem na desni bok (inace rotiram lijevi i desni bok kroz noc) i samo sto nisam zaspala kad me odjednom probudi cinjenica da nemam zraka. Hvatam zrak na usta i ne mogu normalno disati tih prvih par sekundi. Cim sam sjela sve ok. Okrenula se na lijevi bok, sve ok i zaspala bez problema. Ostatak noci lijevi-desni bok rotiranje i sve ok. Ne kuzim sto je to bilo. Jel imao netko slicno iskustvo?
    Jutros pod tusem parada. Samo odjednom me uhvatila slabost, mucnina i jedva sam stajala. Nekako se oprala, sjedila uz sirom otvoren prozor da se obucem. Izmjerila sam tlak 107/76 i otkucaji 93. Malo poviseni otkucaji zbog slabosti, to razumijem, ali tlak mi je ok. Inace mi je 100/60-70 normalno u trudnoci. Znaci nije tlak. Raspad sistema. Sad sjedim i ovo pisem i jos uvijek mi nije dobro..

Mozda je beba stisla onu zilu, neznam sad kako se zove, pa ti je smanjen/usporen protok krvi, pa dolazi do slabosti, ili je stisla jako na pluca pa ostajes bez zraka, a samim tim dolazi do slabosti

Fever
    29. Ožujak 2020. 12:30

Meni vec mj dana malo malo nestasica zraka, bas odjetim da mi nogama pritisce.. popusti ali je bas neugodno nekada
    Sinoc je malac bio toliko nemiran, ne znam sta mu je bilo, nisam mogla zaspati od njega
    Pocela sam imati toliki pritisak dolje, kasnije sam ustala i popila casu cokoladnog mlijeka ( kojeg zadnjih tj pijem u litrama doslovno) i onda se smirio pa smo zaspali

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    29. Ožujak 2020. 12:33

Pozdrav svima! 
    Hehe Skoljka, joj sto se mene tiče ja bi rado odmah 😄 a sutra je tako lijepi datum, 30.03.2020., al malo ću se stisnut još Maja i ja smo rekle na prvi april 😂 inače mlađa mi je rođena 18.08.2018. u 00:18 sati.
    Ja sam stavljala knjige pod zadnje noge od krevetića, tak da madrac cijeli bude nagnut jer mi je sa ručnicima i ostalim sve bilo nekako klimavo. Al da se razumijemo moja je spavala u kinderbetu valjda 5 noći ukupno. 
    Karla i ja imam manipulatoricu, 1,5 godinu, sinoć mi je spavala na glavi cijelu noc, doslovno. Sve se tješim da će mi to jednog dana faliti pa popustim 😂
    Mmammaa ne znam sto bi to moglo biti 🤔 možda je beba gore visoko pa pritišće i pluća i želudac pa od tuda mučnina... probaj male obroke jesti danas, i nešto sto ne izaziva žgaravicu. Možda netko drugi ima iskustava

sagi
    29. Ožujak 2020. 12:34

skoljka

Jutro cure, noc prosla dobro 💪🏻
    Sagi i koji je rezultat, najjaci su mi kad izracunaju 12 🙈😂
    Melorine na sv. Duhu su krevetici svi na koso, a i patronazna nam rekla da mozemo povisit, tako da je meni sve na koso, ravan je potpuno samo na koso.
    .
    Do koje dobi se dizu da podrignu?

Po meni 15 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.