Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    27. Ožujak 2020. 22:53

Cestitam na dobrim pregledima cure!👏
    .
    Majo mislim da si ti prva na redu od cura iz Klc pa ces nam sve znati reci😉
    Kako se u sada otpusta sa Svarce zbog korone? Normalno nakon 3 dana ili su skratili?
    .
    Pisale ste o propusnicama, slala i ja zahtjev da mi se odobri jer drugi tjedan imam kontrolu (nadam se da dr radi), s tim da sam trazila na duzi period kao i vi tu. Ugl moram se javiti dan prije i dobit cu samo za taj dan. Ne daju mi na duzi period jer kao mogu se javiti u svako doba pa nema potrebe.
    .
    Zna li netko da li Dermo sprej vrijedi umijesto Octenisepta za pupak?🤔 Muzu prodali taj u ljekarni, da je to isto. Nikad cula da je to netko koristio za pupak.

Corinne
    27. Ožujak 2020. 22:54

Imam dobre vijesti iz Praga, a to je da sve žene koje nisu čehinje imaju pravo dovesti pratnju na porod, zbog jezične barijere. Tak da ćemo se dragi i ja praviti da ja ništa ne razumijem jezik, a on će se baciti na učenje češkog ovih zadnjih par tjedana. 
    Ovo za plin mi ima jedino smisla ako im fali osoblja. Jer netko mora biti uz pacijenta možda. Koliko razumijem, plin ne utječe na pluća. 

Tina220210
    28. Ožujak 2020. 00:41

Jahanara

.
    Kako se u sada otpusta sa Svarce zbog korone? Normalno nakon 3 dana ili su skratili?
    .
    Pisale ste o propusnicama, slala i ja zahtjev da mi se odobri jer drugi tjedan imam kontrolu (nadam se da dr radi), s tim da sam trazila na duzi period kao i vi tu. Ugl moram se javiti dan prije i dobit cu samo za taj dan. Ne daju mi na duzi period jer kao mogu se javiti u svako doba pa nema potrebe.
    .
    Zna li netko da li Dermo sprej vrijedi umijesto Octenisepta za pupak?🤔 Muzu prodali taj u ljekarni, da je to isto. Nikad cula da je to netko koristio za pupak.

Ja sam prije Maje, termin mi je 3.4/5.4. Gore u fetalnoj ambulanti kod prijemnog pulta ima par listova na zidu sa uputama za trudnice i rodilje i piše da nema rajskog plina za vrijeme korone. Ja nisam ni znala da to imaju oni... 
    Ja imam kontrolu ovu nedjelju, nadam se da je to dan d jer imam svaki dan dosta jake trudove i valjda su me u tjedan dana nešto otvorili iako su nepravilni... 

• mumtobe
    28. Ožujak 2020. 08:24

Maja 3

bejb2

Rajski plin se ne smije koristiti u doba korone u bolnicama, tj. bolnice ga sad ne koriste :/

Od muza kolegica rodila u ponedjeljak,dobila rajski plin.

Jel joj kaj pomogao? Cula sam da ne smanjuje bas bokove, nego samo osanuti pa su neke i povracale😕

• mumtobe
    28. Ožujak 2020. 08:27

I jel ima tko iskustva sa porodom u Gs-u, kakva im je bolnica i sl?

Jahanara
    28. Ožujak 2020. 08:40

Tina220210

Jahanara

.
    .
    .

Ja sam prije Maje, termin mi je 3.4/5.4. Gore u fetalnoj ambulanti kod prijemnog pulta ima par listova na zidu sa uputama za trudnice i rodilje i piše da nema rajskog plina za vrijeme korone. Ja nisam ni znala da to imaju oni…
    Ja imam kontrolu ovu nedjelju, nadam se da je to dan d jer imam svaki dan dosta jake trudove i valjda su me u tjedan dana nešto otvorili iako su nepravilni…

Nekako mi je promaknulo da si i ti iz Klc, sorry😉 sretno sutra! 

• Pupi30
    28. Ožujak 2020. 09:48

Mene nakon jucerasnjeg vaginalnog pregleda ne prestaje boliti...kao da cu dobiti menstruaciju i isjedak mi je sa sukrvicom.Da ne spominjem da mi je pregled bio bas bolan...prvi put ikad.Jeli to normalno? Strah me da mi nije nesto zeznula 🤷‍♀️ 

Boa35
    28. Ožujak 2020. 09:55

Jutro svima! 
    Čestitam cure na urednim pregledima 💞
    Danas nam zovu opet lijep dan.. jeedva čekam da prođe ovo sranje s koronom, da možemo malo van u šetnju.. 
    Danas imamo 2tj 💜 dijete se probudilo u 6, najela i oči kao u sove.. do sad je bila budna.. baš je odlučila da mama i tata ne spavaju jutros.. 🙈 čak smo joj i bocu složili u nadi da će je uspavati..no međutim ona je to lijepo pojela i dalje zverala okolo..manipulatorica mala 😀

Boa35
    28. Ožujak 2020. 09:58

Pupi30

Mene nakon jucerasnjeg vaginalnog pregleda ne prestaje boliti…kao da cu dobiti menstruaciju i isjedak mi je sa sukrvicom.Da ne spominjem da mi je pregled bio bas bolan…prvi put ikad.Jeli to normalno? Strah me da mi nije nesto zeznula 🤷‍♀️

Meni je takav svaki pregled bio kad sam u bolnicu krenula.. krvarenje nakon je normalno.. užasni su mi ti pregledi bili..dobro pa sam samo dva imala.. al cijeli dan nakon pregleda sam preležala doma jer sam imala menstr.bolove . 

brankica09
    28. Ožujak 2020. 10:03

Pupi30

Mene nakon jucerasnjeg vaginalnog pregleda ne prestaje boliti…kao da cu dobiti menstruaciju i isjedak mi je sa sukrvicom.Da ne spominjem da mi je pregled bio bas bolan…prvi put ikad.Jeli to normalno? Strah me da mi nije nesto zeznula 🤷‍♀️

Pupi30 tako je i meni bilo nakon vaginalnog u ta, kao da mi se dolje sve raspadalo , i isto neki smedi iscjedak , bas je bila gruba moram priznat 👀proslo za 2-3 dana,  ovaj put je bio doktor i puno manje me bolilo, skoro nista 🙈  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.