Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    29. Ožujak 2020. 13:20

Zaboravila dodati (kad nema edit): skoljka ja se neću ni truditi pogađati jer mi je matematika koma Ja sam jezičar!
    Što se tiče nagnutog krevetića.. Mi smo kupili onaj jastuk pod kutem pa joj je bilo lakše što se grčeva i bljucanja tiče. Sad kad je već velika više ga ne koristimo, ali joj stavimo pravi veliki jastuk kada je prehlađena i ima začepljen nosić. S njim prespava cijelu noć i diše puno lakše. Uopće nas ne budi. Nekako se sva narikta na njega kako joj najbolje paše. Kada ju prođe prehlada onda ga maknemo i spava na ravnom.Inače to je jastuk od perja pa se lijepo prilagodi i ne smeta ju perje.. sretni smo što barem za sada nema nikakvih alergija.

Daisy30
    29. Ožujak 2020. 13:25

Skoljka, 43 :)

Vaki
    29. Ožujak 2020. 13:28

Zapravo 22 jer je jedna tena, a ne dvije. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    29. Ožujak 2020. 13:30

Daisy30

Skoljka, 43 :)

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳Bravo, hoces ti objasniti ti ili ja, sto je najbolje samo treba dobro gledat, a matematika najmanji problem. 

Maja 3
    29. Ožujak 2020. 13:31

Mickey,bas ja komentiram muzu sinoc da taj 30.03.2020.je bas dobar datum😂
    Skoljka,ja se ne zelim ni potrudit probat,moj trudnicki mozak to nemoze probavit!
    Mi isto nismo naginjali madrac..osim kad su bili jako prehladjeni!

Maja 3
    29. Ožujak 2020. 13:33

Tina220210

mmammaa

Tina220210 jel mozes poslikati te upute za trudnice i rodilje pa staviti ovdje fotke?
    Bas me zanima sto su napisali.

Nadam se da neću moć😂 sutra je kontrola u rodilištu a nadam se da je to to. Ako ću ići u fetalnu još budem poslikala

Jel krenulo?

29. Ožujak 2020. 13:49

43! :)

sagi
    29. Ožujak 2020. 13:52

Hhaha, kak sam bedasta, 43 naravno, čovječuljak ima sve na sebi 😁

sagi
    29. Ožujak 2020. 13:53

Najbokje je kaj sma jučer to gledala, rekla 15 i nisam se ni trudila čitat komentare 😂

MickeyMouse
    29. Ožujak 2020. 14:07

Jaooo da, sad vidim da ima i tenisice 😂 bilo bi možda bolje da sam gledala ovu prvu veliku sliku, precorava sam za onu malu 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.