I jel ima tko iskustva sa porodom u Gs-u, kakva im je bolnica i sl?
Sto te sve zanima. Ja sam na carski rodila, bila sam u sobi di su 3 kreveta, wc je odmah ispred. Sestre su mi sve uglavnom super bile. Beba je uz tebe stalno osim kad je uzmu na presvlacenje, kupanje i preglede. Spavacice njihove dobijes svaki dan nove, osim ako lezis ranije dok ne rodis onda mozes i svoje. Nema posjeta, ali mogu ti tvoji donesti pa ti sestre predaju.
Bebolinu je od 1 do 3 malo mucila nadutost i tila se samo nosati, tu je smjenu muz odradio a kad sam ja dosla na red mala je zaspala 😀 i poslije se samo normalno probudila bila malo budna i dalje nastavila spavati.
Ja se jutros vagala, od 12 dobivenih 9 je otislo sto me cudi jer stvarno puno jedem 😊
Mene nakon jucerasnjeg vaginalnog pregleda ne prestaje boliti…kao da cu dobiti menstruaciju i isjedak mi je sa sukrvicom.Da ne spominjem da mi je pregled bio bas bolan…prvi put ikad.Jeli to normalno? Strah me da mi nije nesto zeznula 🤷♀️
Meni je takav svaki pregled bio kad sam u bolnicu krenula.. krvarenje nakon je normalno.. užasni su mi ti pregledi bili..dobro pa sam samo dva imala.. al cijeli dan nakon pregleda sam preležala doma jer sam imala menstr.bolove .
Bas su bezosjecajni...tocno ce vidjelo da me pregledala u takvoj zurbi,bez osjecaja...opcenito su mi zenski ginekolozi dosta nepazljiviji🤦♀️ Sinoc mi je bilo traumaticno vaginaletu stavljati...Dobro bar znam da je to onda ocito normalno 🙄
Mene nakon jucerasnjeg vaginalnog pregleda ne prestaje boliti…kao da cu dobiti menstruaciju i isjedak mi je sa sukrvicom.Da ne spominjem da mi je pregled bio bas bolan…prvi put ikad.Jeli to normalno? Strah me da mi nije nesto zeznula 🤷♀️
Pupi30 tako je i meni bilo nakon vaginalnog u ta, kao da mi se dolje sve raspadalo , i isto neki smedi iscjedak , bas je bila gruba moram priznat 👀proslo za 2-3 dana, ovaj put je bio doktor i puno manje me bolilo, skoro nista 🙈
Eto znaci do zene gin je :) Ja sam sljedeci put narucena na dan kad bi po rasporedu trebao biti doktor hvala Bogu 😅
Tina220210 jel mozes poslikati te upute za trudnice i rodilje pa staviti ovdje fotke?
Bas me zanima sto su napisali.
Tina220210 jel mozes poslikati te upute za trudnice i rodilje pa staviti ovdje fotke?
Bas me zanima sto su napisali.
Nadam se da neću moć😂 sutra je kontrola u rodilištu a nadam se da je to to. Ako ću ići u fetalnu još budem poslikala
Pupi30 tako je i meni bilo nakon vaginalnog u ta, kao da mi se dolje sve raspadalo , i isto neki smedi iscjedak , bas je bila gruba moram priznat 👀proslo za 2-3 dana, ovaj put je bio doktor i puno manje me bolilo, skoro nista 🙈
Eto znaci do zene gin je :) Ja sam sljedeci put narucena na dan kad bi po rasporedu trebao biti doktor hvala Bogu 😅
Ja oduvijek idem kod muških ginekologa i kad sam znala na nekoj kontroli ili u bolnici naletit na žensku g.pregled je uvijek bio bolniji i nelagodniji... nikad mi to nije bilo jasno...
Tina220210 i ja sam imala isto takvo iskustvo sa ženskim ginekologom. Nakon toga sam rekla nikad više i prebacila se kod muškog. Od tada je sve super. Puno su nježniji, susretljiviji, opušteniji i voljni sve objasniti.
Pitanjce cure , koje ste otvarale sad porodiljni i zatvarale komplikacije .Dali ste dobile 2 doznake ? Meni ovi datumi nista nisu jasni .Na jednim doznakama pise od 24.3 do 20.09 2020 a na drugim pise od 01.3 do 31.03.2020. I na hzzo-u su mi pisali da mi porodiljni krece od 31.03 sto mi se ne poklapa sa terminom.:/
Jel ima netko da se kuzi u to ?
Bok cure, danas sam ko zombi. Maleni je jucer bio ik, lijepo papao i spavao do 16h. Onda je bi budan i ok uz hranjenje i moje animacije do jedno 20h kad je poceo urneves. Vristanje, natezanje, zacrveni se, ja mu ponudim jesti, smiri se, pa opet tako u krug, drzi sisu a nejede et samo da sr tjesi. Pa bljuvanje svega sto je pojeo, svako malo. Pa mislila da je gladan pa mu dan Ad i to sve izbljuje, a halapljivo jede. Dala mu espumisan. Znaci nije bio gladan, nego se tjeaio hranom Onda sam skuzila da pokusava kakti ili prditi, a nemoze, uspio je zaspati oko 00:30 do 2:30, od kad se sve nastavilo, do jutros do 7 kad mi je zaspao potrbuske na meni do 9:30. Jadan tako tuzno placr, a i ja sa njim. Jadan se bas nateze, evo uspio je par puta prdnuti uz natezanje i plakanje. Malo sam maloprije bila u dvoristu sa njim, danima smo u kuci, poludit cu vise.
.
Eto izjadala sam se 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji