Majuska porodiljni krece 45 dana prije poroda, odnosno ako nisi bila na komplikacijama gin ga moze pisati i 28 dana prije.
Sa 5 mj starosti djeteta nosis onaj ovjeren obrazac za produzavanje ako ostajes i iducih 6 mj na rodiljnom dopustu.
Na dopustu si do ne znam koliko dana prije bebinog prvog rockasa. Znam da sam se cudila kad su mi frendice govorile da pocinju koristit stari go ranije.
It’s a baby boy💙
Jahanara,ima jos Tina ispred,vec ti rekla..ak njeno ne zaksni..a moje pozuri!
Tina,nadam se da je to to,ako tako zelis..i da su ti trudici potaknuli nesto!
E da,derma sprej sam i ja kupila u apoteci.
Mumtobe,kaze ta cura da je rodila za 5 sati,i da je i epiduralnu dobila. A navodno taj plin ubrzava porod,opusta,pa to i nije tako lose s obzirom na situaciju,i koliko smo sve nervozne i napete oko sveg. Uglavnom,porod joj je ostao u dobrom sjecanju..i kaze da ce brzo ic na drugo dijete! Tako da joj nije bio strasan porod.
Evo ja spremila i stara kolica da cekaju spremna,skuhala rucak,ocistila pola kuce..bas me hvata ono gnjezdjenje...i muza natjerala da mora ic nesto radit..jer me zivcira besposlen. Sad sam malo legla,jer mi je vec dosta. Trbuh tvrd ko kamen..i ogroman pritisak..a siromak se jos bavi gletanjem zidova!😂
I onda jos moram napravit kalendar za krizanje dana do poroda..i cekamo.
Mi otvorili kladionicu s mogucim datumima rodjenja..
Braca,sestre,starci..kumovi..ulog 50 kn po datumu..i na kraju ko je najblize,dobiva sve. 😁😂🤣
Meni je opet dan za niš ne radit i opet zaspala sad popodne. Bebač je aktivan, a njegovi udarci bolni. Al ok, odmarat ću i danas i sutra pa idući tjedan nastavljam s pripremama, pranjem..
Karla sretnih vam prvih 2 tjedna 🥳
Maja fora je to s kladionicom 🙂
MickeyMouse ja sam jučer na onaj mail pisarnica poslala dokumentaciju za otvaranje komplikacija od 3.03. Nadam se da će neš odgovorit u pon il uto.
Maja 3 - dobra ideja... Trebali smo i mi otvoriti kladionicu za datum... Svu lovu bih pokupila jer me moja obitelj porađa od 37.tt, a ja im govorim da ću prenosit i ovog zvrka...
Skoljka - na žalost, znam o čemu pričaš... No, nema druge nego čekat da prođe. Olakšat ćeš sebi ako mu budeš masirala bušu i davala čudesa da pije, ali njemu od toga baš i neće biti bolje. Tako je barem bilo kod nas. Nema što nisam probala, a on se jadan jednako mučio. Vrijeme mi je sporo prolazilo, ali je prošlo.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kod mene katastrofa. Jučer preko dana mi se činilo ok, kao da se stanje malo popravilo, čak sam ju i okupala i sve super. Međutim, noć po starom, kenjkanje, plakanje, stenjanje, nekakvi zvukovi napinjanja, ne smiješ ju iz ruku spustit. Zaspala je u dva navrata na meni, a od jutra ista priča. Pitam se jel to zato što sam jučer ipak popila sve one vitamine i sranja ili zato što sam jela čips ili majonezu? Ili nešto peto. Nemam ideje. Dala sam joj na kraju 40 ml dohrane i to je pojela ali je opet tražila na sisu. Dala sam joj espumisan i zaspale smo na dva sata. čim je otvorila oči ista priča. Osjećam se tako grozno i nesposobno. Ne mogu shvatit kako da joj pomognem😣
I jel ima tko iskustva sa porodom u Gs-u, kakva im je bolnica i sl?
Sto te sve zanima. Ja sam na carski rodila, bila sam u sobi di su 3 kreveta, wc je odmah ispred. Sestre su mi sve uglavnom super bile. Beba je uz tebe stalno osim kad je uzmu na presvlacenje, kupanje i preglede. Spavacice njihove dobijes svaki dan nove, osim ako lezis ranije dok ne rodis onda mozes i svoje. Nema posjeta, ali mogu ti tvoji donesti pa ti sestre predaju.
O bas ti hvala na info, ma to si uzimam za rezervu,ako tu u zg se kaj poremeti pa se raspitujem. Oni isto imaju epiduralne i sve to?
Jahanara,ima jos Tina ispred,vec ti rekla..ak njeno ne zaksni..a moje pozuri!
Tina,nadam se da je to to,ako tako zelis..i da su ti trudici potaknuli nesto!
E da,derma sprej sam i ja kupila u apoteci.
Mumtobe,kaze ta cura da je rodila za 5 sati,i da je i epiduralnu dobila. A navodno taj plin ubrzava porod,opusta,pa to i nije tako lose s obzirom na situaciju,i koliko smo sve nervozne i napete oko sveg. Uglavnom,porod joj je ostao u dobrom sjecanju..i kaze da ce brzo ic na drugo dijete! Tako da joj nije bio strasan porod.
Pa to nije lose, kombinacija plina i epiduralne, u kojoj je bolinici bila?
Mame izdrzite 💪
Trudnice takoder 🙈🤷♀️💪
Fora ideja s kladionicom 🙈 moj datum je prosao, muzev isto 🙊 vise nemam nikakav osjecaj,tako da ne znam kad budem 😊
Ja izadem prosetat psa na igraliste, tamo nema nikog pa bar to mogu 🙈 divan je dan , jucer smo nosili jos neke stvari u novi stan da bude spremno kad dodemo iz rodilista , nema tragova potresa hvala Bogu🙈 ne usudim se bit sama tamo, tu mi je blize bolnica, muz ce na godisnji kad rodim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji