Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    27. Ožujak 2020. 18:46

Cestitke svima na dobrim pregledima! 
    Cure jeste cule da ima rajski plin na svarci po novom?

• Minnie255
    27. Ožujak 2020. 18:47

Hejj!evo da se i ja malo javim,citam stalno ali sa mog moba me odma izbacuje uopce mi ne da uci da pisem pa ovako kad mogu s neceg drugog...ovih sam dana otisla kod svojih jer ako nas stave u karantenu radi starije curke da moze u vrt... stvarno mislim nekad da ovo sanjamo sada, uzasno mi je sve...
    Ugl i ja sam bila kod svoje ginicke danas sam 38 plus 2,radila mi je ctg, prima sad samontrudnice, ctg uredan mali neki trudici, ja otvorena 1 prst i dalje a nekako sam se nadala da ce mi rec da je malo vise...tako da sam i ja dalje u cekanju...uzasna me trema pocela lovati, meni su rekli ovdje u dubrovniku da se sad stoji 2 dana ako je sve ok zbog situacije tako da me i to tjesi da ranije idemo kuci...
    Ugl javim kad budu novosti,a svima zelim srecu kvih dana🥰

Corinne
    27. Ožujak 2020. 19:28

Ma razumijem, takvo je stanje, pratnja nije nigdje valjda dopustena. Ali kako mi je to prvo dijete u zivotu, u drugoj zemlji, jezik koji bas ne razumijem, i jos te maske, valjda uz dodatak malo hormona mi se sve cini jos gore. Jedva cekam da rodim i dodemo doma, ko i sve vi ☺️
    Na ljeto cemo sve setati vani sa svojim malim bebicama, i pratiti svaki novi pokret nasih malih čuda. 😍

mom3
    27. Ožujak 2020. 20:13

Maja 3

Prvi glas! Bilo bi super da ima..

bejb2
    27. Ožujak 2020. 21:13

Rajski plin se ne smije koristiti u doba korone u bolnicama, tj. bolnice ga sad ne koriste :/

sirenita
    27. Ožujak 2020. 21:16

mmammaa

Maja 3

Ima ali mislim da su rekli da je jedan/jedna boca, pa ako ga netko koristi, badava nam kad je zauzet....
    Ali i logično mi je trenutno ovo sto kaže bejb2

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maja 3
    27. Ožujak 2020. 21:33

bejb2

Rajski plin se ne smije koristiti u doba korone u bolnicama, tj. bolnice ga sad ne koriste :/

Od muza kolegica rodila u ponedjeljak,dobila rajski plin.

Maja 3
    27. Ožujak 2020. 21:33

mmammaa

Maja 3

I ja se iznenadila..

bejb2
    27. Ožujak 2020. 21:49

Na rodinom tecaju je pisalo da ga trenutno nije moguce koristiti, ocito ovisi od bolnice do bolnice, iskreno nema mi smisla da ga dozvole trenutno, ali super ako se moze..

MickeyMouse
    27. Ožujak 2020. 21:57

Skoljka bome da, ima nas dosta pri kraju! Sad kad se krenu redati bebice 😍
    Corrine ja se nadam da nam neće i donošenje stvari ukinuti, ili da će biti kak Fever kaže da nas puste ranije doma. 
    Vaki čestitam na dobrom pregledu! Nisam znala da je i radi viska plodne vode porod može kasniti, znam da radi manjka se mehanizam poroda ne pokreće sam i da se prenese i inducira uglavnom. Meni je danas rekao da je plodna voda okej, nije je posebno mjerio 🤷🏼‍♀️ Prošli put sam ležala u bolnici radi manjka.
    I ja sam čula da se ne koristi sada dok je korona, ali eto i to je vjerojatno od bolnice do bolnice.
    E i da kažem da sam riješila rodiljni dopust sve preko maila! Rekla mi je da čuvam originale i da ću ih dostaviti kad budu bolja vremena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.