https://ibb.co/9W24Lqb
Primjer propusnice
hvala.. super je!
url=https://lilypie.com]
Maybaby tnx jos samo da dr vrati ovjereno i da nađem printer s kojeg cu isprintati😂
It’s a baby boy💙
Jutro!
Mi imali veselu večer jučer..grčenje, plakanje, čak ni cicu nije htjela..svaka poza kod nošenja 2-3min je smire..to je trajalo od 8do ponoći.. i onda se nekako smirila, najela i spavala do 3..izmorilo nas sve 🙈
Jutros izgleda opet krenulo.. pojede, podrigne, uspavam je, stavim u kolica ili na kauč i nakon 10min vriska..jako prdi, tak da je to probudi..ja se čak mislim da danas probamo bez kapi..možda joj one smetaju.. 🤷
Patronažna je vagala jučer..dobila je 235g u tjedan dana i vratila porođajnu težinu.. pupak nam još nije otpao,ali drži se na niti, pa se nadam da će brzo..
E sad da se ja ubacim s pitanjem vezano za kadice za bebu. Imam tus kabinu, nemam kadu i baš gledam, u nju mi ne stane kadica duga 1 metar kako sam se nadala. Da li je to uopće bitno, ja ni ne znam gdje ću je koristiti kad beba malo poraste (ok, prvo na stolu, stolici, a kasnije kad poraste i krene party u kadici, kontam da ide u tus kabinu ili kadu zar ne). Onda bi po tome trebala kupiti onu manju od 80 cm?
Mislim da je kadica iz ikee oko 80cm i nekih 50kn dođe 😊
E sad da se ja ubacim s pitanjem vezano za kadice za bebu. Imam tus kabinu, nemam kadu i baš gledam, u nju mi ne stane kadica duga 1 metar kako sam se nadala. Da li je to uopće bitno, ja ni ne znam gdje ću je koristiti kad beba malo poraste (ok, prvo na stolu, stolici, a kasnije kad poraste i krene party u kadici, kontam da ide u tus kabinu ili kadu zar ne). Onda bi po tome trebala kupiti onu manju od 80 cm?
Mislim da je kadica iz ikee oko 80cm i nekih 50kn dođe 😊
Znam znam samo ne znam jeli bitno da mi stane u tus ili ne
Ja imam tu iz ikee i iskreno nije mi palo na pamet da kupujem duzu, i ovak kad dijete bude moglo samo stajati ide pod tus, u kadicu samo za igranje i kad imamo vremena za duze kupanje.
It’s a baby boy💙
Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju...a ja u petak imam prvi pregled u TA...dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥
Gdje je uopce TA da se ne gubim okolo? Bila sam samo jednom na hitnoj u Vinogradskoj tako da se ne snalazim 🤷♀️
Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju…a ja u petak imam prvi pregled u TA…dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥
Gdje je uopce TA da se ne gubim okolo? Bila sam samo jednom na hitnoj u Vinogradskoj tako da se ne snalazim 🤷♀️
Morat ces pitat jer je zgrada u koju se inace ulazi zakljucana, poslali su me u zgradu pored na 3 kat, pa me vratili i na kraju okolo skroz negdje se dode 🙈 ima zena ispred koja ce te odvest jer je kaos 🤷♀️ ja sam se pogubila 🤦♀️
Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju…a ja u petak imam prvi pregled u TA…dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥
Morat ces pitat jer je zgrada u koju se inace ulazi zakljucana, poslali su me u zgradu pored na 3 kat, pa me vratili i na kraju okolo skroz negdje se dode 🙈 ima zena ispred koja ce te odvest jer je kaos 🤷♀️ ja sam se pogubila 🤦♀️
Jao,hvala ti😅😄
Sortiraj odgovore
Najstariji