Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    25. Ožujak 2020. 09:32

https://ibb.co/9W24Lqb

Primjer propusnice

It’s a baby boy💙

maybaby
    25. Ožujak 2020. 10:23

Fever

https://ibb.co/9W24Lqb

Primjer propusnice

hvala.. super je! 

url=https://lilypie.com]

Fever
    25. Ožujak 2020. 11:08

Maybaby tnx jos samo da dr vrati ovjereno i da nađem printer s kojeg cu isprintati😂

It’s a baby boy💙

Boa35
    25. Ožujak 2020. 11:24

Jutro! 
    Mi imali veselu večer jučer..grčenje, plakanje, čak ni cicu nije htjela..svaka poza kod nošenja 2-3min je smire..to je trajalo od 8do ponoći.. i onda se nekako smirila, najela i spavala do 3..izmorilo nas sve 🙈 
    Jutros izgleda opet krenulo.. pojede, podrigne, uspavam je, stavim u kolica ili na kauč i nakon 10min vriska..jako prdi, tak da je to probudi..ja se čak mislim da danas probamo bez kapi..možda joj one smetaju.. 🤷
    Patronažna je vagala jučer..dobila je 235g u tjedan dana i vratila porođajnu težinu.. pupak nam još nije otpao,ali drži se na niti, pa se nadam da će brzo.. 

Boa35
    25. Ožujak 2020. 11:26

Mommy

E sad da se ja ubacim s pitanjem vezano za kadice za bebu. Imam tus kabinu, nemam kadu i baš gledam, u nju mi ne stane kadica duga 1 metar kako sam se nadala. Da li je to uopće bitno, ja ni ne znam gdje ću je koristiti kad beba malo poraste (ok, prvo na stolu, stolici, a kasnije kad poraste i krene party u kadici, kontam da ide u tus kabinu ili kadu zar ne). Onda bi po tome trebala kupiti onu manju od 80 cm?

Mislim da je kadica iz ikee oko 80cm i nekih 50kn dođe 😊

Mom
    25. Ožujak 2020. 11:32

Karla89

Mommy

E sad da se ja ubacim s pitanjem vezano za kadice za bebu. Imam tus kabinu, nemam kadu i baš gledam, u nju mi ne stane kadica duga 1 metar kako sam se nadala. Da li je to uopće bitno, ja ni ne znam gdje ću je koristiti kad beba malo poraste (ok, prvo na stolu, stolici, a kasnije kad poraste i krene party u kadici, kontam da ide u tus kabinu ili kadu zar ne). Onda bi po tome trebala kupiti onu manju od 80 cm?

Mislim da je kadica iz ikee oko 80cm i nekih 50kn dođe 😊

Znam znam samo ne znam jeli bitno da mi stane u tus ili ne

Fever
    25. Ožujak 2020. 11:43

Ja imam tu iz ikee i iskreno nije mi palo na pamet da kupujem duzu, i ovak kad dijete bude moglo samo stajati ide pod tus, u kadicu samo za igranje i kad imamo vremena za duze kupanje.

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 12:12

Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju...a ja u petak imam prvi pregled u TA...dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥 

Gdje je uopce TA da se ne gubim okolo? Bila sam samo jednom na hitnoj u Vinogradskoj tako da se ne snalazim 🤷‍♀️

brankica09
    25. Ožujak 2020. 12:35

Pupi30

Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju…a ja u petak imam prvi pregled u TA…dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥

Gdje je uopce TA da se ne gubim okolo? Bila sam samo jednom na hitnoj u Vinogradskoj tako da se ne snalazim 🤷‍♀️

Morat ces pitat jer je zgrada u koju se inace ulazi zakljucana, poslali su me u zgradu pored na 3 kat, pa me vratili i na kraju okolo skroz negdje se dode 🙈 ima zena ispred koja ce te odvest jer je kaos 🤷‍♀️ ja sam se pogubila 🤦‍♀️

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 12:39

brankica09

Pupi30

Evo specijalizant neftologije u Vinogradskoj zarazen,164 djelatanika poslano u samoizolaciju…a ja u petak imam prvi pregled u TA…dodje mi da otkazem.Zlo mi je vise 😥

Morat ces pitat jer je zgrada u koju se inace ulazi zakljucana, poslali su me u zgradu pored na 3 kat, pa me vratili i na kraju okolo skroz negdje se dode 🙈 ima zena ispred koja ce te odvest jer je kaos 🤷‍♀️ ja sam se pogubila 🤦‍♀️

Jao,hvala ti😅😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.