Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    24. Ožujak 2020. 09:20

Jutro!
    Bejb 2,ja nisam steznik nosila nakon poroda,po mom misljenju treba dr ustanovit jel ima potrebe za njim..osim ako ides na carski..onda ti dobro dodje.
    MiniMa,netreba ti nista osim tog zahtjeva. Ma mora negdje na njihovim stranicama postojat formular za skinut.. a i ako si od 1.4 na porodiljnom..imas vremena to predat do kraja 4 mj. Tako su meni rekli,ja sam od 1.3 krenula.

• adidas12
    24. Ožujak 2020. 09:23

FŐ MINŐSÉGŰ HALHAJÓ PÉNZ ELADÓ. DOLLÁR, TÉNYEK, EUROOK ÉS MEGHATÁROZHATÓ FOLYAMATOK. 
    My Wickr ID: .. penscontroll
    WhatsApp .. + 1 (213) 3285883
    We vagyunk a legjobb és egyedülálló gyártó a magas minőségű, nem észlelhető hamis bankjegyekhez. Több mint egy milliárd termékünk forgalomban van a világ minden tájáról. Kizárólag eredeti, kiváló minőségű hamis valutát kínálunk MEGJEGYZÉSEK. Világszerte szállítunk. Emellett has a bank, which is equipped with an elastic, and a mint 50 pnznnen a világon. Itt az esélye, hogy milliomos lehessen. The pencils are reproduced, megkülönböztethetetlen a szem és az érintés szempontjából. Küldünk különféle méretben, csomagolt és rejtett formában. The Minden jegyzetünk hologramokat is a tall hordoz, it is bodyweight and fényérzékelő tesztjét. A pénzt közvetlenül a házba szállítjuk, a vmok beavatkozása nélkül. hatalmas mennyiség van készleten. EUROOK, DOLLÁROK ES TÉTELEK ÉS ÚJDONSÁGOS DOCUMENTUMOK PASSPORTOKHOZ, ID-KÁRTYÁKHOZ, (buyalldocumentsonline.com)

24. Ožujak 2020. 09:28

Skoljka onda ce i meni trebati jos bar 2 velika paketa jedinice, mislim ona bi u biti sad trebala 0 nositi, ali kad je nisam kupila dobra i jedinica do pazuha pa joj nije ledeno 😁 vidit cu sad u 3mj dm katalog kakva akcija bude.
    Kod nas isto snijeg, ali i sunce se pojavljuje. 
    Mojoj je i robica 50 velika tako da cemo sve iznosati dobro 😊
    Jos jedna noc dobro prosla, gljivice u ustima se vec smanjuju nakon eto dana koristenja daktarina tako da se nadam da cu je ubrzo opet poceti dojiti 😊

24. Ožujak 2020. 09:42

Karla lako moguce da je od dohrane, ja dok sam u bolnici bila odma bih skuzila kad bi joj sestre dohranu dale jer bi odma bila nemirnija i losije spava i budila se svako malo, a dok je samo na mom mlijeku lipo spava. A dosta joj je bitno i da podrigne poslije jela jer inace ako ne vidim da je to zna malo zezati. Također pripazi da je nisi previse zatoplila i zbog toga ti moze biti nervozna. Mojoj su pocele bile smetati ove gljivice u ustima, ali srecom sam brzo gel nabavila inace bi vjerujem postala sve nervoznija tako da joj i usta provjeri.
    Bejb koliko ja znam steznik netreba osim ako gin ne ustanovi nakon sto babinje prođe da je potreban. Nakon carskog pogotovo nije preporuceno nositi. Prvo se sve treba vratiti na svoje mjesto, sa steznikom se usporava taj proces i moze utjecati i na zaustavljanje krvarenja tj prirodnog čišćenja, takobda ja nebi na svoju ruku nosila.

skoljka
    24. Ožujak 2020. 10:03

Jutro cure, evo i mene.. I kpd nas je snijeg, cijelu noc pada. Karla slicna nam je situacija. Melorine ja svom ne dajem dohranu pa je isto ovak kao kod Karle. Pomislila sam da nije do ove pro jene vremena. Isto je prekjucer bio super, a jucer od 14h ludnica, ako je na sisi dobar je, spustim ga, za 5min urnebes. Bljuco svako malo, neznam ni koliko sam ga puta presvukla, nanicavo se, a nije bio gladan. Oko 11 vise nisam imala mlijeka pa sam mu napravila 30ml dohrane (NANoptimo1). Moj ima jos jedan problem, cudno dise, kao da je nosic pun sekreta. Ovih dana sam mu po kapljicu kapala tek toliko da mu ovlazim. Sinoc smo pokusali mililitar i pol u jednu nozdrvu al nista nije curilo van, pa smo na onim za usisavac aspirirali, malo je nesto izaslo. Jedva je nekako zaspao uz nego gundjanje, stenjanje, sav je zacrveni, tisucu zvukova, muz je samo govorio jadan on. Oko 4 sam ga ja razbudila da cica. Oko 6 se sam budio uz silne artikulacije,  pa smo mu opet ciistili nosic jer zvuci kao da ce se ugusiti, tak i maloprije budjenje, vidim da ce nam se dan nastaviti u istom ritmu. Evo ga sad prdi i sisa svoje prste a cica mu pored usta 🙈😂. Ima li neka prijedlog za rjesenje 😫🙈

• Anita91
    24. Ožujak 2020. 10:34

Skoljka na tecaju je patronazna spomenula da dijete moze cudno disati, kao da mu je nosic pun ili da imamo osjecaj da ce se ugusiti ali da je to sve normalno i da ne brinemo ako nam se desi. Bitno da normalno papa i ima uredne nuzde :) 

bejb2
    24. Ožujak 2020. 11:19

Hvala curke. ja sam si planirala uzeti svakako, ali ću pričekati da rodim pa odlučiti. :)

sagi
    24. Ožujak 2020. 11:46

Bok cure, bome se priroda igra s nama 🙄

Al bitno da smo mi, bebice u trbuhu i vani i svi naši živi i zdravi, proći će sve 🤞

Ja sam danas odvježbala i bolje se osjećam, kak inače hodam u Vježbaonicu, a sad je zatvorena pa vlasnica ima online treninge. Ako koju zanima, može se priključiti. 

skoljka
    24. Ožujak 2020. 12:27

Anita91

Skoljkana tecaju je patronazna spomenula da dijete moze cudno disati, kao da mu je nosic pun ili da imamo osjecaj da ce se ugusiti ali da je to sve normalno i da ne brinemo ako nam se desi. Bitno da normalno papa i ima uredne nuzde :)

Neznam da li je ovo normalno, zvuci kao svinja, kao da rokce. 

Maja 3
    24. Ožujak 2020. 12:30

sagi

Bok cure, bome se priroda igra s nama 🙄

Al bitno da smo mi, bebice u trbuhu i vani i svi naši živi i zdravi, proći će sve 🤞

Ja sam danas odvježbala i bolje se osjećam, kak inače hodam u Vježbaonicu, a sad je zatvorena pa vlasnica ima online treninge. Ako koju zanima, može se priključiti.

Da sad krenem vjezbat,mislim da bi se isti cas porodila😂! Al vjerujem da ti je odmah bolje nakon vjezbi,s obzirom ds si do sad prakticirala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.