Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    25. Ožujak 2020. 14:10

Evo i mene s pregleda iz Jaske, zadnji put kod svog ginekologa. Sve je super, zatvorena, kalcifikacija posteljice I-II, beba 2700g. Nešto je velika, a ja dobila samo 8kg do sada. Mislim da ću do kraja biti na max +9kg.
    Sljedeći tjedan dobijem nalaz brisa, a onda u TA na Švarču.
    Tako zna kakvo je sada stanje u TA na Švarči? Jel gužva u čekaonici? Jel treba nositi masku i rukavice u čekaonici i držati razmak? Kako se osoblje drži uz ovu koronu?
    Čula sam jučer da imaju 16 rodilja. Znači da su krcate sobe.. stres čini svoje. Navodno ih dosta ide iz Zagreba roditi u Karlovac zbog cjelokupne situacije s potresom. Možda je i zato gužva.

sirenita
    25. Ožujak 2020. 14:29

mmammaa

Evo i mene s pregleda iz Jaske, zadnji put kod svog ginekologa. Sve je super, zatvorena, kalcifikacija posteljice I-II, beba 2700g. Nešto je velika, a ja dobila samo 8kg do sada. Mislim da ću do kraja biti na max +9kg.
    Sljedeći tjedan dobijem nalaz brisa, a onda u TA na Švarču.
    Tako zna kakvo je sada stanje u TA na Švarči? Jel gužva u čekaonici? Jel treba nositi masku i rukavice u čekaonici i držati razmak? Kako se osoblje drži uz ovu koronu?
    Čula sam jučer da imaju 16 rodilja. Znači da su krcate sobe.. stres čini svoje. Navodno ih dosta ide iz Zagreba roditi u Karlovac zbog cjelokupne situacije s potresom. Možda je i zato gužva.

Nije strašna guzva, iako...ja sam bila naručena u 8:30, a ušla za ctg tek 9:30. Nakon toga sve ide brzo...
    Ulazi se preko hitne..rukavice nisam imala, ali sam nosila dezinfekcijsko sredstvo za ruke i masku. Neke trudnice je nose, neke ne. Za držanje razmaka obavezno upozore, ali stvarno se ima gdje biti jer kao sto sam rekla, nije bilo gužve. I to je zapravo sve sto za sada znam... 
    još sam pitala sestru, pa je zvala dolje sestru u radjaonu vezano uz robicu za bebu za izlazak. Rekle su da trenutno i dalje ne treba to odmah nositi, nego kad se izlazi, tata donese, preda...Ugl sve kao i do sada.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

mom3
    25. Ožujak 2020. 14:51

Hvala sirenita! Ako bude u međuvremenu kakvih novosti/promjena u vezi toga, napisi 👍

sagi
    25. Ožujak 2020. 15:01

Ako neka želi, RODA ima besplatni online tečaj za trudnice. Prijave do sutra.
    Neda mi zalijepit link pa pogledajte na njihovoj web stranici roda.hr.

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 16:06

Na koliko ste stupnjeva prali robicu za bebe?Ja sam svijetlu i bijelu robicu oprala na 60,sad mi je dosla na red sarena i tamnija...na etiketama ugl pise 40,ne znam jel to dovoljno ili da stavim ipak na 60? 🤷‍♀️

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 16:07

sagi

Ako neka želi, RODA ima besplatni online tečaj za trudnice. Prijave do sutra.
    Neda mi zalijepit link pa pogledajte na njihovoj web stranici roda.hr.

Joj Sagi hvala ti, bas mi to treba 😍

Vaki
    25. Ožujak 2020. 16:24

Pupi30

Na koliko ste stupnjeva prali robicu za bebe?Ja sam svijetlu i bijelu robicu oprala na 60,sad mi je dosla na red sarena i tamnija…na etiketama ugl pise 40,ne znam jel to dovoljno ili da stavim ipak na 60? 🤷‍♀️

Dovoljno je na 40, da ti ne ode boja. Ionako ćeš to peglati pa će to uništiti sve mikroorganizme koji će eventualno ostati. 😃
    U prvoj trudnoći sam sve prala na 60 pa sam uništila neku robicu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    25. Ožujak 2020. 16:26

Stigla mi je robica iz Sinsaya. Oduševljena sam... Nadam se da će nakon pranja izgledati jednako dobro. Trenutno se tumba u mašini.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    25. Ožujak 2020. 16:51

Vaki kakvi su brojevi? 

MickeyMouse
    25. Ožujak 2020. 16:53

Hvala Sagi! Ja sam se prijavila isto, malo da vidim sto imaju za reci :) 
    I ja mislim da je na 40 dovoljno to za šareno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.