Hej cure! Današnji dan nam proletio uz zimske radosti 😄 kod nas ga je bas puno napadalo.
S malom sam imala onaj aspirator sto se vuče na usta, sad razmišljam da ipak uzmem ovaj sto ide na usisavač, svi ga hvale...
Kod mene danas klasični bolovi i tegobe - težak trbuh i bolovi u donjem dijelu (stidna kost i sve okolo 🙈). Sutra zovem da vidim sto će biti s mojim pregledom u četvrtak, pa da znam dalje postupati.
Mene te propusnice tak bune, neki kažu da ih izdaje ginekolog i za mene i za muza, neki da za muza njegova opća praksa, a neki da stožer jer je to skrb 🤷🏼♀️
Meni je napisao gin i da mi je muz pratnja..
a isto se slažem da je to skrb i da bi mu trebao izdati civilni stožer. Nadam se da nas ne budu zezali radi toga...
ovako je barem jednostavnije, oboje smo na jednoj propusnici
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Hej cure! Današnji dan nam proletio uz zimske radosti 😄 kod nas ga je bas puno napadalo.
S malom sam imala onaj aspirator sto se vuče na usta, sad razmišljam da ipak uzmem ovaj sto ide na usisavač, svi ga hvale…
Kod mene danas klasični bolovi i tegobe - težak trbuh i bolovi u donjem dijelu (stidna kost i sve okolo 🙈). Sutra zovem da vidim sto će biti s mojim pregledom u četvrtak, pa da znam dalje postupati.
Mene te propusnice tak bune, neki kažu da ih izdaje ginekolog i za mene i za muza, neki da za muza njegova opća praksa, a neki da stožer jer je to skrb 🤷🏼♀️
Ja imam u petak pregled pa sam prvo zvala stožer (odnosno Grad gdje propusnice potpisuje gradonačelnik), oni su me uputili kod ginekologa. Od njih sam dobila propusnicu, ali samo za sebe. Suprug treba kod dr. opće prakse. Meni je ginekolog odmah dao i propusnicu bez datuma, da imam za rodilište. Dakle, sama trebam upisati datum kad dođe vrijeme. Eto, kod nas to tako funkcionira.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure hvala na iskustvima! 😊 najbolje onda da muza riješi opća praksa, a mene ginekolog i dobro.
To izgleda da svaki grad funkcijonira na svoj nacin 🤷🏻♀️
.
Karla kakvo je stanje kod tebe danas? Moj je danas odspavao do 13h pa mu dala jednu cicu i zabavljala ga naredna dva sata, ledja mi otpala 😫, oko 16h drugu cicu, onda vristanje, nemoguc je bio i na kraju mu dam i drugu i djete se smirilo i zaspalo oko 17:30, prije pola sata se probudio i napravim mu Ad 90ml, pojeo 60ml, reko da cuvam cice za poslije da ne ustajem i evo ga miran ljuljuska se, gleda okolo, prema tv mozda ga privlaci zvuk i svjetlost.
.
Bas sam sad nesto tuzna, pomislila sam nije valjda da mi se mlijeko smanjuje da mu nije dovoljno pa svo ovo vristanje, a opet zasto onda izbljuca sav visak kad mu nudim vise od jedne cice.
.
Maja super jaje, kako tako brza dostava? E ovo je odlicno kad jaje ima ovaj krovic, u autu super dodje da se zastiti od sunca, a i za one koji spoje na kolica za setnju.
Hej, cure, čitam, ali ne stignem vas pohvatati i nisam baš psihički ok pa da ne širim negativu...
Ja sam dobila propusnica dr.opce prakse koja mi vrijedi do datuma termina. Nadam se da nece dramiti ako usput na putu do dr svratim i do dma po neke sitnice još koje mi fale za kofer 😁 neće nas pratiti valjda...
Sagi, dokad ćeš vježbati?
Neverland pa mislim da ti nitko neće niš reć zbog fm-a.
Pa ne znam, mislim vježbat dokle god se dobro osjećam. Dok vodenjak ne pukne 😂
Te vježbe nisu fizički prezahtjevne, fokus je na pravilnom disanju i držanju, aktivaciji mišića, vježbi za zdjelicu.
Maja super je jaje 🙂 s obzirom na situaciju, plava je bolja od tirkizne 😉
.
Ja ću idući tjedan očistit jaje, oprat navlake.
Imamo nasljeđeno Maxicosa i PegPerego pa ćemo vidjet kojeg ćemo koristit.
Da, Skoljka i meni se čini taj krović super, i naša to imaju.
.
I mislim da bi trebali uzimati u obzir elektronske propusnice, koja je razlika ak isprintaš 🙄
Ja sam trazila propusnicu od LOM s otvorenim datumom od 23.3-23.4, odnosno sve dok traje zabrana tako da i ak se prosisa taj datum ona ce vrijediti ( ne od gin jer pise da lom to radi).
Napisala sam razlog: i zbog stanja ( nisko nosenje) zbog eventualnih hitnih pregleda, vođenja trudnoce i samog poroda
( ne mogu znat ako mi se nesto desi i hitno moram kod gin datum kad ce mi se desit 🤣) Razlog zasto sam supruga navela također stanje
Pa cemo vidjeti, propusnicu sam radila sama u wordu po uzoru na propusnice koje moj posao izdaje samo je drugi razlog jel.
Poslano mailom i zamolila sam da mi ako se slaze povratno posalje potpisano i zigano da si isprintam.
Javim vam sutra odgovor od dr. Ako netko bude htio primjer propusnice koju sam napravila staviti cu ujutro tu sliku, nece mi otvoriti preko moba.
It’s a baby boy💙
Sretno vam sa tim propusnicama,vjerujem da vas stresiraju ali sta je tu je.Kad smo kod stresa,opet se nedugo culo podrhtavanje,je lagano al dovoljno da se uznemirim.A bebac odma nemiran i lupa,inace nije takav.😔Nadam se da ce sve krenut na bolje.🙏🤞❤
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji