Cure u ta u Vinogradskoj je kaos, guzva je, pola toga zakljucanog , mora se ic okolo naokolo , nema dovoljno ljudi 🙈 ctg obavljaju samo trudnicama na kraju, meni prosli put nisu sa 37 , sad jesu ( sutra 39 ) , doktori idu gore dole 👀 nema nikakvih promjena, kazu da je sve ok i za 7 dana ako docekam dodem 🤰👼
Fever vec duze vrijeme hocu te pitat pa zaboravim, jel istina da pravi grcevi kod beba krecu nakod 10og dana od sluzbenog termina rodjenja djeteta? Znaci ako je rodjeno par tjedana ranije od 40tt ili preslo termin da ustvari pravi grcevi kod sazrijevanja crijeva krecu nakon 10 dana od tih 40tt? To je mome rodjaku nedavno rekla patronazna, beba mu je rodjena 2 tjedna ranije i kad je imao kao grcice komentirala je da su to samo nakupine mjehurica kod hranjnja, a da pravi grcevi krecu 10 dana od sluzbenog termina.
Cure u ta u Vinogradskoj je kaos, guzva je, pola toga zakljucanog , mora se ic okolo naokolo , nema dovoljno ljudi 🙈 ctg obavljaju samo trudnicama na kraju, meni prosli put nisu sa 37 , sad jesu ( sutra 39 ) , doktori idu gore dole 👀 nema nikakvih promjena, kazu da je sve ok i za 7 dana ako docekam dodem 🤰👼
Uh koji urnebes, al bitno da je pregled prosao dobro 👍🏻
Kazu da su u pon.sve trudnice imale visok tlak zbog ovog svega 🙄 i ne pustaju taksi preko rampe, ja se poveselila da ce me taksi dovest do ulaza jer je padao snijeg ali nista 🙇♀️ sestre i doktor daju sve od sebe da se osjecamo dobro , stvarno su svi maks ljubazni i strpljivi , bar danas 🙈 ovog puta je bio muski doktor i ne boli me nista nakon vaginalnog, kao prosli puta 💪
🤦♀️🤦♀️
Umorna sam pa zaboravljam 👀🤦♀️ nisu mi radili uzv preko trbuha i bas mi je zao jer ne znam kolko je teska beba 🙈👶 ni prosli put mi nisu u trudnickoj 😤
Hej cure!
Ljekarna napokon obavljena! Izgleda da se bakicama i dedicama neda po ovom snijegu van sto je meni dobro došlo 😄 bila druga na redu.
Joj cure i mene strah tog bauljanja po bolnici 😱 i preračunala sam se s datumima, potencijalni pregled mi je zapravo u petak tak da još jedan dan duže čekanja. U Sisku je sva sreća ginekologija posebna zgrada pa nema prolaženja ko zna kakvim hodnicima.
Karla takva je i moja mala bila, prvih mjesec mjesec i pol, dok nije malo ta probava se ustabilila, stalno je kenjkala, njurgala, htjela biti na rukama. Pa sam slušala price naučiti ćeš je na ruke, ovo ono, ali kad se to sve smirilo stvarno je bila zlatno dijete. Ne znam jel imas kakvu nosiljku ili maramu sto ide od početka? Moja seka je svog malog kad kreću grčevi, a pravi kreću svaki dan u isto vrijeme, stavljala u maramu i nosila na sebi tih sat vremena dok mu se to ne smiri i stvarno je pomagalo da taj period prebrodi. Sad sam je ja naslijedila i budem probala.
Brankica super za dobar pregled da nije boljelo 😊 koja ti je zadnja info o težini bebice? Meni je 22 tjedna da je bila 418 grama tak da sam stvarno nestrpljiva za pregledom.
E i Karla odličan napredak, bas je super dobila!
Sto se tiče kadice mislim da je okej ta iz ikee. Ja sam je u kadici kupala dok nije krenula sama stajati, od tad je tuširam a jednom tjedno bas pravo kupanje jer ima jako suhu kožu.
Hej cure!
Ljekarna napokon obavljena! Izgleda da se bakicama i dedicama neda po ovom snijegu van sto je meni dobro došlo 😄 bila druga na redu.
Joj cure i mene strah tog bauljanja po bolnici 😱 i preračunala sam se s datumima, potencijalni pregled mi je zapravo u petak tak da još jedan dan duže čekanja. U Sisku je sva sreća ginekologija posebna zgrada pa nema prolaženja ko zna kakvim hodnicima.
Karla takva je i moja mala bila, prvih mjesec mjesec i pol, dok nije malo ta probava se ustabilila, stalno je kenjkala, njurgala, htjela biti na rukama. Pa sam slušala price naučiti ćeš je na ruke, ovo ono, ali kad se to sve smirilo stvarno je bila zlatno dijete. Ne znam jel imas kakvu nosiljku ili maramu sto ide od početka? Moja seka je svog malog kad kreću grčevi, a pravi kreću svaki dan u isto vrijeme, stavljala u maramu i nosila na sebi tih sat vremena dok mu se to ne smiri i stvarno je pomagalo da taj period prebrodi. Sad sam je ja naslijedila i budem probala.
Brankica super za dobar pregled da nije boljelo 😊 koja ti je zadnja info o težini bebice? Meni je 22 tjedna da je bila 418 grama tak da sam stvarno nestrpljiva za pregledom.
Sa 32 tjedna smo bile na 2300 👼 rekla nam je dr.kao ako doguramo do kraja njena procjena je 3500-3700 🙈 a sad 🤷♀️
Skoljka to nije istina.
Jos su nerazvijenija crijeva kod djece koja se rode ranije, tako da ta prica ne drzi vodu.
Od novorođenčeta do novorođenčeta je drugačije.
Samo da mi je rodit ono koje nece imat problema s tim🙈
Nazalost, neke mame su do 3. Mj starosti bebe muku mucile s tim, probale sve zive dohrane i kapi i nista.
Dok nije samo proslo.
Nadam se da vi cije se bebe muce nece potrajati dugo, isto tako ako nesto jedete svakodnevno i beba svaki dan ima grceve probajte to izbaciti, to moze biti banalna stvar poput soka/caja/ mlijeka/ nekog zacina koje jednostavno bebi ne odg
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji