Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anita91
    25. Ožujak 2020. 19:58

Pupi30

Anita91

Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦‍♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?

Ja sam se narucila u vinogradsku prosli tjedan i dobila sam termin ovaj petak…vidjeti cu sto ce mi reci u petak i hoce li me uopce narucivati dalje pa cu ti javiti.

Moze, hvala ti, ma najradije nebi ni isla nikam zbog cijele situacije :(

• Anita91
    25. Ožujak 2020. 20:17

brankica09

Anita91

Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦‍♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?

Ma moraju ti ga napravit ako te on salje 🙈 slikaj uputnicu i naruci se mailom 👀

Budem budem, javim vam 

skoljka
    25. Ožujak 2020. 23:03

mmammaa

Evo i mene s pregleda iz Jaske, zadnji put kod svog ginekologa. Sve je super, zatvorena, kalcifikacija posteljice I-II, beba 2700g. Nešto je velika, a ja dobila samo 8kg do sada. Mislim da ću do kraja biti na max +9kg.
    Sljedeći tjedan dobijem nalaz brisa, a onda u TA na Švarču.
    Tako zna kakvo je sada stanje u TA na Švarči? Jel gužva u čekaonici? Jel treba nositi masku i rukavice u čekaonici i držati razmak? Kako se osoblje drži uz ovu koronu?
    Čula sam jučer da imaju 16 rodilja. Znači da su krcate sobe.. stres čini svoje. Navodno ih dosta ide iz Zagreba roditi u Karlovac zbog cjelokupne situacije s potresom. Možda je i zato gužva.

Odlicno za dobar pregled. Ma super da nisi vise dobila. Ja sam tek danas skuzila kakonsam se udebljala, imam osjecaj da sam se udebljala i od kad sam rodila. Kad sam se porodila prvih desetak dana sam nenormalno jela cokolade a poslije i kolace svaki dan, nije ni cudo sto mi kile ne idu dole. Ma nije ti kasno za taj nalaz i ja sam u 35tt to radila, bitno da je sve uredu. 

Mom
    25. Ožujak 2020. 23:28

Ja se nikako uspjeti prijaviti na taj Rodin tečaj. I popodne i sad, uvijek neku grešku izbacuje, jel tako vama? 

maybaby
    26. Ožujak 2020. 06:44

Mommy

Ja se nikako uspjeti prijaviti na taj Rodin tečaj. I popodne i sad, uvijek neku grešku izbacuje, jel tako vama?

Jutro! 
    Ja sma iz 5-og pokušaja uspjela.
    Ma pošalji im mail da te ubace na tečaj i to je to. 
    Mislim da ne bi trebalo biti problema. 

url=https://lilypie.com]

• mumtobe
    26. Ožujak 2020. 09:12

Ja sam jucer bila na pregledu, danas sam tocno 35 tj, moja mala ima cc 2380, a ja sam u plusu 12 kg. Meni je gin rekla da mi sve preglede u bolnici otkazuje, nije me cak ni pitala u koju mislim ici, jer su im javili da moraju sto duze drzati trudnice kod sebe u ordinaciji, uzela mi je bris na streptokok, i sva sreca ima ctg pa ne moram nikud,ali svi ostali pregledi se otkazuju, tamo se samo ide rodit kak je rekla, i dalje mi je propisala rodiakal tj magnezij, valjda da sto duze izdrzim, ne znam.

Majuska
    26. Ožujak 2020. 09:51

mumtobe

Ja sam jucer bila na pregledu, danas sam tocno 35 tj, moja mala ima cc 2380, a ja sam u plusu 12 kg. Meni je gin rekla da mi sve preglede u bolnici otkazuje, nije me cak ni pitala u koju mislim ici, jer su im javili da moraju sto duze drzati trudnice kod sebe u ordinaciji, uzela mi je bris na streptokok, i sva sreca ima ctg pa ne moram nikud,ali svi ostali pregledi se otkazuju, tamo se samo ide rodit kak je rekla, i dalje mi je propisala rodiakal tj magnezij, valjda da sto duze izdrzim, ne znam.

Jesi iz zagreba ili ?

• mumtobe
    26. Ožujak 2020. 12:14

Majuska

mumtobe

Jesi iz zagreba ili ?

Jesam. 

Majuska
    26. Ožujak 2020. 12:23

mumtobe

Majuska

mumtobe

Jesi iz zagreba ili ?

Jesam.

Ja na sljedecem pregledu koji bi trebao biti  zadnji radim bris ,bar je tako bio rekao dr.koji bih ja trebala osobno  odnjeti u kbc dubrava .Iskreno se nadam da su nasli rijesenje da necu morati ja nositi 😐

Fever
    26. Ožujak 2020. 12:27

Samo da javim da sam za sebe i supruga kao pratnju dobila propusnicu od svoje gin od danas do 24.04. Ako se karantena nastavi I iza toga, poslati ce mi novu s produzenim datumom 

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.