Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    25. Ožujak 2020. 18:02

Vaki

Pupi30

Na koliko ste stupnjeva prali robicu za bebe?Ja sam svijetlu i bijelu robicu oprala na 60,sad mi je dosla na red sarena i tamnija…na etiketama ugl pise 40,ne znam jel to dovoljno ili da stavim ipak na 60? 🤷‍♀️

Dovoljno je na 40, da ti ne ode boja. Ionako ćeš to peglati pa će to uništiti sve mikroorganizme koji će eventualno ostati. 😃
    U prvoj trudnoći sam sve prala na 60 pa sam uništila neku robicu.

Tnx 😊😊

Vaki
    25. Ožujak 2020. 18:23

Jahanara

Vaki kakvi su brojevi?

Realni. Uzimala sam robu i za starijeg, vel. 128 i točno je dužina kakva bi trebala biti. Baš taman... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    25. Ožujak 2020. 18:27

Tnx Vaki! 

bejb2
    25. Ožujak 2020. 18:35

Hvala Sagi! Ja se prijavila takodjer! :)

• Anita91
    25. Ožujak 2020. 18:50

Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦‍♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 19:03

Anita91

Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦‍♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?

Ja sam se narucila u vinogradsku prosli tjedan i dobila sam termin ovaj petak...vidjeti cu sto ce mi reci u petak i hoce li me uopce narucivati dalje pa cu ti javiti.

My baby
    25. Ožujak 2020. 19:12

Ja sam sve prala na 40 stupnjeva  i iskreno iznad 36 tjedna meni je ok sto ni ne trebamo ici na te preglede sada ako nesto bude odes rodit i to je to,neke odnas ni ne stignu na te preglede jer rode.ja sam u zadnjoj trudnoci obavila kod svoje zadnji pregled i nisam ni stigla ici u bolnicu rodila sam

• Pupi30
    25. Ožujak 2020. 19:18

My baby

Ja sam sve prala na 40 stupnjeva i iskreno iznad 36 tjedna meni je ok sto ni ne trebamo ici na te preglede sada ako nesto bude odes rodit i to je to,neke odnas ni ne stignu na te preglede jer rode.ja sam u zadnjoj trudnoci obavila kod svoje zadnji pregled i nisam ni stigla ici u bolnicu rodila sam

S obzirom na trenutnu situaciju, ne trebaju me ni narucivati do poroda 🤦‍♀️ Ja bi najradije otkazala to u petak ali nisam od 5.3 bila na pegledu pa bi isto htjela da me pregledaju.

Najradije bi doma rodila 🤣🤷‍♀️

25. Ožujak 2020. 19:34

I ja se prijavila s obzirom da je tecaj moj otkazan, a ovo prva beba pa sve dolazi u obzir xD

brankica09
    25. Ožujak 2020. 19:39

Anita91

Ma moraju ti ga napravit ako te on salje 🙈 slikaj uputnicu i naruci se mailom 👀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.