Na koliko ste stupnjeva prali robicu za bebe?Ja sam svijetlu i bijelu robicu oprala na 60,sad mi je dosla na red sarena i tamnija…na etiketama ugl pise 40,ne znam jel to dovoljno ili da stavim ipak na 60? 🤷♀️
Dovoljno je na 40, da ti ne ode boja. Ionako ćeš to peglati pa će to uništiti sve mikroorganizme koji će eventualno ostati. 😃
U prvoj trudnoći sam sve prala na 60 pa sam uništila neku robicu.
Tnx 😊😊
Vaki kakvi su brojevi?
Realni. Uzimala sam robu i za starijeg, vel. 128 i točno je dužina kakva bi trebala biti. Baš taman...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?
Curke evo i mene s pregleda, sve je super s bebom ima 2300 grama, jedino sam ja dobila 2 kile u 2 tjedna 🤦♀️. Poslao me iduci tjedan da obavim ctg posto ga on nema i sad neznam gdje da se narucim, citam vas da u vinogradskoj ne primaju vise prije kraja trudnoce, zvala sam merkur ali kod njih je isto tako, a za 2 tjedna sam narucena na zadnji pregled kod svog gin i trebala bi imat nalaz sa sobom, rekao je i da ce mi tada radit bris, valjda nije kasno, valjda bi napravio da je nesto primjetio ranije?
Ja sam se narucila u vinogradsku prosli tjedan i dobila sam termin ovaj petak...vidjeti cu sto ce mi reci u petak i hoce li me uopce narucivati dalje pa cu ti javiti.
Ja sam sve prala na 40 stupnjeva i iskreno iznad 36 tjedna meni je ok sto ni ne trebamo ici na te preglede sada ako nesto bude odes rodit i to je to,neke odnas ni ne stignu na te preglede jer rode.ja sam u zadnjoj trudnoci obavila kod svoje zadnji pregled i nisam ni stigla ici u bolnicu rodila sam
Ja sam sve prala na 40 stupnjeva i iskreno iznad 36 tjedna meni je ok sto ni ne trebamo ici na te preglede sada ako nesto bude odes rodit i to je to,neke odnas ni ne stignu na te preglede jer rode.ja sam u zadnjoj trudnoci obavila kod svoje zadnji pregled i nisam ni stigla ici u bolnicu rodila sam
S obzirom na trenutnu situaciju, ne trebaju me ni narucivati do poroda 🤦♀️ Ja bi najradije otkazala to u petak ali nisam od 5.3 bila na pegledu pa bi isto htjela da me pregledaju.
Najradije bi doma rodila 🤣🤷♀️
I ja se prijavila s obzirom da je tecaj moj otkazan, a ovo prva beba pa sve dolazi u obzir xD
Ma moraju ti ga napravit ako te on salje 🙈 slikaj uputnicu i naruci se mailom 👀
Sortiraj odgovore
Najstariji